Clubul "babelor" FIV-oase 68
Raspunsuri - Pagina 9
xdidi spune:
velvet asta cu testele e adevarata manie, cand te apuca cu greu scapi de ea, eu faceam si de ovu si de sarcina cred ca in fiecare luna, doar cand imi venea mai rpd nu faceam, dar de cand mi-am luat gandu am zis gata...pana acum 2 luni cand a intarziat nesimtit si am zis hai ca fac testu maine , vorba aia , si am ramas cu testu in sertar si imi da ganduri necurate...
insa am zis ca il fac cadou la vreo prietena care se pregateste si ii aduce vreo veste buna, ca la mine toate sunt negative, cred ca ma stiu alea de la farmacie si imi dau doar teste care ies negative
eu am zis ca nu mai fac ca oricum stiu ca nu raman, dar cand vezi si negru pe alb, parca te ia pe sira spinarii...
velvet spune:
neata fete
didi,eu nu am mania testelor.deloc.da il aveam de la testele de ovulatie.in pachet.gratis.eu nu cumpar teste de sarcina.
va pup.o zi calda!
elly_me spune:
Hello...
Eu sunt f somnoroasa ... si ma doare capul . ..probabil de la vreme .. sau ma ia din nou raceala...
Aseara am fost ff harnica ....am fost bucatareasa...
Si se-ntampla mai rarut
Am cumparat un crap mareeeee pe care vroiam sa-l frig , sa-i fac o marinata si sa-l papam ...
Dar am stat vreo ora sa curat pestele de solzi ...
am smuls unu' cate unu'.
Eram disperata.. m-am cocosat pe chiuveta .... am incercat cu cutitul cu un aparat zimtat ... si nk ...
Sotul ma sfatuia sa incerc cu penseta ...
Dezastru toatal .. parca smulheam unghiile cuiva ...
Daca stiti vreo smecherie de curatat solzii la un crap baban .... astept ..., daca nu- nu voi mai cumpara niciodata ...
Oricum am reusit intr-un final
L-am pus in tava -am pus de toate (ceapa, usturoi, ardei, foi dafin, rosii, lamaie , 2 cartofi.. condimente) - am pus o folie si l-am lasat la cuptor vreo 1.5 ore...
Nu l-am mai fript pt ca nu mai aveam chef ...
Si am facut o supa crema de rosii.. nu m-am chinuit prea mult ... dar a fost ff apreciata de el ...
Si mie mi-a placut .. nu mai facusem niciodata ...
Nu stiu ce m-a apucat .. sunt prea harnica
QiaoBing spune:
sara buna !
Ufff, am scapat si eu din bucatarie. Elly, m-am molipsit de la tine. Am facut si eu azi peste la cuptor, dar nu asa de complex ca al tau. Am facut si supa crema e linte si niste ciupercute - ca un fel de tocanita (habar nu am ce e) Acum astept sotul sa mancam impreuna, pt ca nu am mancat nimic toata ziua si sunt lihnita.
Pestele stiu ca se poate curata de solzi cu o lingura, asa nici nu ii imprastii peste tot. Acuma daca sunt prea mari, cred ca merge sa ii lasi pe pozitie si ii indepartezi cand mananci, impreuna cu pielea. Eu nu am pregatit inca asa un monstru
amaradia spune:
Elly, esti delicioasa, draga mea.
La Carrefour exista serviciul de curatat pestele gratuit (solzi+ mate ), asta daca cumperi de la ei. Si crap mareeee gasesti cu siguranta.
Te pup, m-ai binedispus.
Maine ma gravidesc
Sunt ZEN
ioana3110 spune:
Eu constat ca de cand ne-a parasit Lara, fetele nu mai sunt vorbarete deloc.
Lara dear, eu inteleg "low profile"dar numai spune-ne ca esti ok.
Qiao, decand am vb cu tine la telefon, pana acuma seara, nu a mai vrut pitica mea sa doarma. Nu mi-ai deochiat-o prin telefon, nu?