Clubul "babelor" FIV-oase 68
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
Salutare fetelor ...
Eu am avut un weekend kkcios si la propriu si la figurat .
Am inceput de vineri ... am racit .. am luat fervex+ nurofen si m-am stabilizat putin
.. vineri seara am facut febra 38.8 (nu ff mare)- am vomat rau de tot- mi-am bagat picioarele in apa fierbinte cu sare- am mai luat un fervex si parasinus parca ...
... si am dat-o in enterocolita ...
.. de vineri seara pana sambata seara am fost la toaleta non-stop
.. sambata dim m-a luat durerea si de ureche ... si inca ma doare ( spre rusinea mea nu am ajuns la orl-ist) ...
... .. de mancat nu prea am mancat ... duminica am baut fortrans sa ma golesc pt colonoscopie ... dar nu mai aveam ce ...
Si luni de dim m-am prezentat pt colonoscopie ... la clinica la Victor Babes ..
M-am dus ... m-am dezbracat de la brau in jos , m-a pus pe o masa , m-a invelit , mi-a pus o branula , a venit anestezistul m-a drogat cu putin dormicum si au inceput procedura ...
am simtit tot , am auzit tot si am si plans
Cred ca au inceput investigatia prea devreme ...
Caci nu-mi aduc aminte cum am ajuns in salon... imbracata cum am venit ..
Si sotul mi-a spus ca am venit pe picioarele mele ...
Si m-am pus in pat, l-am rugat pe sot sa stea langa mine ca ma supar rau daca nu sta (si a stat saracu).. l-am luat in brate si am adormit 2 ore ...
Si el la mine in brate ...
Eu imi aduc aminte doar ca m-am trezit cu el in brate ...
Concluzia - sunt ok .. doar ca am o curbura de 90grade (alta decat cea normala) care ingreuneaza ff mult tranzitul si de aceea am scaun rar si de aceea am dureri ...
.. si mai am si un mic hemoroid intern .. care nu deranjeaza cu nk...
Asa ca nu am ce sa fac ... asa este colonul meu , dar ma omoara constipatia .
GabiRusu si pe Eliza Maria
Miky - cum esti ?? Mai ai putinel ...
Lara- acum nu mai vrea sa vb cu noi ...
Qiao- este senzationala cu dansu' ...
Al meu e praf la dans ... are 2 picioare stangi ...
De ppiu eu reprezint familia la dans ... (asa spune el) ...
Iar la varsta lui nu cred ca vrea cursuri de dans ... nu-i mos rau ... are 34 ani
Puppp toate fetele ...
Azi am zi plina ....
aristica spune:
tannooo vezi ca printez mesajul de la tine si ti-l trimit zilnic pana va tineti de cuvant. Vreau sa vad minune de bondin. Mai fumezi? Ca eu le-am lasat si putem merge intr-un loc din asta, pentru nefumatori, ca doar noi eram viciosii. Asa n-o sa se supere nimeni
elly pai si nu poti face cateo clisma, din cand in cand? Ti-as spune " pup sa treaca", dar asta ar insemna sa te pup in dos
miky teoretic nu ai nevoie de liber decat in ziua in care faci FET-ul. Iti doresc un mos Nicolae fenomenal!
velvet sa te faci bine
alexut eu n-am inteles mare lucru nici din ce-a scris qiao, nici din ce-am vazut la tv
buna gaby
QiaoBing spune:
velvet imi pare rau de test "-"
Miky
MeAlex nu o fi asa de complicat, dar nu am chef sa studiez prea intens
Elly hai ca te asteptam sa ne zici ca esti ok. banuiesc ca am si eu un "defect", dar se manifesta putin altfel, numai ca nu ma duc nici moarta sa fac colonoscopie - atata timp cat traiesc bine-merci cu "defectul" Am fost inainte sa ajung prima data la Medlife la proctologie pt ca imi aparuse ceva extern ... s-a dovedit un tromb (?!?) dar am avut onoarea sa primesc si un control intern cu o "maciuca" magica cu o camera in varf - o prefer pe cea a lui Albu, clar ! Aaaa, si mi-a clipsat (sau ceva de genul asta) unul mic, care tot asa, nu facea prob, dar eu am zis ca ma pregatesc de sarcina si dr a zis ca mai bine sa ma scape de el inainte.
Daca ma mai duc la dans, va astept si pe voi. Nici al meu nu danseaza cine stie ce, e inca la nivel de dans de liceu putin evoluat. Numai ca atunci cand m-a cunoscut (si avea 35 !) a vrut neaparat sa mearga la cursuri ca sa poata sa tine pasul cu mine cat de cat. Si am fost o perioada, numai ca au trecut anii si nu isi mai aduce aminte mare lucru - de, lipsa de practica
velvet spune:
Ari multumesc.e timpu,ca ma tin de mai bine de 2 saptamani durerile.nu stiu ce am.cred ca trebuie sa fac iar radiografie cervicala...
Qiao mergem inainte.oi avea si eu vreodata bubulinu meu...
elly_me spune:
Ari .. multumesc pt ..
Nu prea ma pricep la clisme .. o sa mai citesc ... dar ma voi duce si la un gastro-enterolog ...
Trebuie sa gasesc o solutie mai placuta ....
Parca m-am saturat de supozitoare si leacuri babesti ...
te-ai lasat de fumat !!!!!!!!! ... Nu pot sa cred ... Nu prea stiu cum sa interpretez ...
Ma gandesc ca nu prea stai bine la cap. "finante"
Felicitari si sa-ti fie de bine !!!
Poate data viit cand ne vom vedea o sa fie intr-un loc in care nu se fumeaza .. si sper sa fie si cateva gravidute ... Amaradia.. Miky... Sami .. tu ... Qiao (sper ca mai are timp studentul si de nebunii studentesti ), Lyly ( ceva noutati??? )
Smaick
Adriana buburuzele.. De abia astept sa nasti si sa-ti pui poza cu ele la profil ..
Ce sa fac ? .. ma topesc dupa fetite ...
Velvet
aristica spune:
elly esti fenomenala, Doamneee, auzi, la asta nu m-am gandit, sa fac economie
In fiecare an ma las in perioada asta, deoarece nu fumez in casa, nu pot fuma nici la munca (locul pentru fumatori e intr-o zona in care bate vantul foarte tare si stam ca niste caini), dar, din pacate, ma reapuc prin primavara. Primavara care vine sper sa nu le mai iau, ci sa iau in greutate de la sarcina. Cunosc persoane care au fumat in sarcina si spun ca n-au fost probleme, dar cred ca daca mi-a fost destul de usor sa le las in ultimii ani, n-am sa fiu o astfel de persoana.
qiao cati ani avea sotul tau cand l-ai cunoscut? 35? Pai acuma cati are, soro, ca parca arata de 35, sau io chiar nu ma pricep la varstele oamenilor...
miky82 spune:
Velvet eu am avut-o embriolog pe Lacramioara Sandu!
Ari sarumana mult de sfat si felicitari ca te-ai lasat de fumat!!!! sper ca la primavara sa nu te mai apuci din cauza prichindeilor din burtica.
Elly ma bucur ca ai trecut si peste asta si ca nu sunt probleme.... si da mai este putin pana la marea intalnire sper sa fie lipiciosi embrionii mei "mancaiar mama pe iei de puiuti" asa ne zicea mama (mie si fratelui meu) cand eram micuti
Gaby tu ce mai faci?
QiaoBing spune:
velvet niste acupunctura nu vrei sa incerci ? daca ai radiografie cervicala de ce sa o repeti ? ce verdict ai ?
ari hai ca sunt rau de tot cu capul - nu prea mi-l mai gasesc de cate treaba am 35 aveam eu, el 30, acum are 37, deci stai mai bine decat mine cu arecierile. eu cand l-am cunoscut nu am putut deloc sa imi dau seama cat are, l-am intrebat pe prietenul prin care l-am intalnit si nici el nu a stiut sa imi zica excat ... si s-a dovedit ca nici sotiorul nu a stat bine cu aprecierea, sau chiar l-am dat asa de tare pe spate de s-a luptat cativa ani sa isi ia nevasta cu aproape 6 ani mai mare
Eu ma bucur ffff tare ca te-ai lasat si sper sa te tina cel putin vreo 18 ani, pe urma nu o sa iti mai vina oricum sa te reapuci