Clubul "babelor" FIV-oase 68

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataa !!!
am fost in Salsa si am dansaaaaaattttt !!! Mi-am pus o floare rosie in par (m-am gandit la samira) sa fiu in ton cu atomosfera, o bluza sleampata sa nu mi se vada suncile si blugii de fitze care ma fac supla si in care am reusit sa ma indes A fost super, incheietura nu mi-a facut probleme, chiar daca acasa dupa o zi de smotru ma durea de nu stiam cum sa stau pe canapea, la dansat s-a prezentat ca noua.
Era cat pe ce sa nu ajung. Sotul a veni acasa seara rupt de oboseala. A muncit la bunica lui la tara si a cazut de pe scara de la 3-4 metri inaltime. A avut mare bafta ca nu a patit nimic. La 11 noaptea cand am iesit de la dus, el stinsese tot si era deja sub pilota, amarata m-am bagat si eu la culcare, dar am inceput sa ca mi-a promis ca mergem, asa ca pana la urma a zis ok. Nu va imaginati cum am sarit din pat si m-am imbracat Nu am stat decat pana la 3 pt ca el nu mai rezista si cum el nu prea stie sa danseze se simtea stingher - a zis ca musai trebuie sa reluam cursurile de dans ca nu ii place sa fie pe post de frapiera . Eu m-am topait de una singura, doar un dans am avut partener (un veeeechi amic tot tocitor de podea inca din salsa 1) M-a tinut omul ala numai intr-o invarteala de la sfarsit a trebuit sa merg in zona de NEfumatori ca sa imi revin. M-a deranjat fumul de tigara, nu am mai inhalat atat de ani de zile. In ultimii ani am intrat f rar si f putin in contact cu el, asa ca acum imi simt gatul ca un horn afumat. Nu stiu ce simt fumatorii, dar mie clar nu imi place senzatia. Plus ca duhnesc de nu ma suport.
Am avut parte de tort (ca doar era aniversarea clublui) si de un mic spectacol a unei scoli de dans. Ma uitam insa ca din vechea garda nu eram decat eu, Iustinian (managerul), unul din DJ si cel cu care am dansat, in rest tineret sperante care acum 17 ani pe vremea cand mi-a intrat mie microbul in sange in cel mai fericit caz erau la gradi, ca sa nu zic de pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Qiao, bravo fata! asta da seara! mmmm , si mie mi-ar place !eu m-am imbolnavit dupa salsa si alte latino- musici de cand am fost in Cuba! am dansat acolo 3 sapt cat pt o viata! acum imi place la nebunie!
Dar ce mai fac gravidutele noastre? Aadina, lara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Neataaaa! frumos qiao, foarte frumos! Si ma bucur ca n-ai avut probleme cu mana. Poate ai gasit remediul

Mergi la inceput

adijo
ari daca ar fi mana nu m-as vaita atat (sper). pe mine ma seaca incheietura de la piciorul dr in zina inghinala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

eu m-am logat cu aceeasi parola

Mergi la inceput

a mers pana la urma, nu stiu pe unde imi aluneca degetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu
ce faci Tano? ce face flacaul?

e bine
creste si e un rasfatat ...si mamos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui velvet

tano e bine baietelul?

da, multumim lui Dumnezeu,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Doamneeeee, Bogdan este Betty in miniatura! Sa va traiasca!

asa e; este copia ei fidela
merci ptr gandurile bune,
tu ce faci, cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ziua buna

Qiao,frumoasa seara!

tano,multa sanatate!ai un baietel f frumos!

Mergi la inceput