Clubul "babelor" FIV-oase 68
Raspunsuri - Pagina 5
ioana3110 spune:
Qiao, care sunci fato????????? Ca tu mai ai un pic si daca stai intr-o incapere cu curent, te sufla pe geam afara! Bravo tie ca te-ai zbantzuit. Sincer, mi-e dor si mie de un dans zdravan!
De Lara nu mai stii nimic? Sper ca e totul ok.
Ari, nu stiu de ce, dar zilele astea tot la tine mi-a fost gandu'! Bag seama ca te gravidesti....
PUP
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet tano,multa sanatate!ai un baietel f frumos! |
sar'na,
QiaoBing spune:
fetelor, ma bucur ca s-a rezolvat cu pozele de profil, se pare ca a fost o prob a forumului.
tannoo ce mare e Bogdanel, nu mai are moaca de bebe, acum e baietel in toata regula.
ioana Nu ca as vrea sa ma sufle vantul, dar blugii de fitze i-am cumparat pe la 66kg, acum am reusit, din pacate, sa sar de 70 cu 300g, iti dai sema cam ce se ravarsa peste ei Noroc ca am avut cum sa "salvez situatia" si lumea e in continuarea cu o imagine idilica despre mine
Azi nu m-a durut deloc incheietura eu nu mai inteleg nimic. Nici capul nu m-a durut si era regula ca dupa fiecare escapada dansanta sa ma dau cu el de pereti. Abia astept varianta dr de miercuri. Deocamdata nu mai iau nici o pastiluta, nici cu alifii nu ma dau.
Alex parca tu ma intrebai. de parathormon (iPTH) e vorba si trebuie facut in paralel cu Ca, Mg, fosfor, vit D ca sa ai tabloul complet. Al meu e peste limita in cond in care Ca e la limta de jos, dar in interval, iar vit D era pravalita rau la prima testare - 12 cu limita inf la 30. In mod normal, el creste cand Ca e mic si scade cand valoarea Ca e ridicata; are sarcina sa scoata sau sa faciliteze absorbtia Ca in oase in fc de valoarea Ca din sange. Vit D il inhiba, in ideea ca o valoare ridicata de vit D indica si o valoare ridicata de Ca. Eu initial am avut Vit D si Ca in meniu, ultimul dr insa mi-a zis ca daca nu iau Ca pot sa iau linistita o doza mai mare de vit D, pana la 3000 UI/zi, numai ca nu s-a interesat de PTHul meu. Asa ca in ultimele aproape 2 luni am luat cate 2000 UI/zi, fara mai iau si Ca. Si uite asa am transmis niste semnale gresite organismului care ar fi putut sa il determine pe PTH sa scoata niste Ca din oase. Asta mi-a explicat sotul prietenie mele. Ai inteles ceva ? Eu dupa ce am incercat sa citesc pe net, sunt putin in ceata. Acum sa vedem si varianta dr reumatolog miercuri.
QiaoBing spune:
Alex hai ca m-am iluminat putin. Suplimentarea cu cant mari de vit D e contraindicata in cazul in care nivelul vit D e scazut, dar Ca in sange e ridicat - hiperparatiroidism primar (si PTH ridicat, of course). La asta cred ca facea referire. Numai ca eu nu ma incadrez aici, la mine Ca e scazut. deci, ufff, raman insa cu un hiperparatiroidism secundar, ca de altfel si cu hipertiroidismul tot secundar E bine !