Clubul "babelor" FIV-oase 68

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
la multi ani tutror sarbatoritelor de ieri si lui miky din capitolul trecut.....of v-am mai citit pe sarite , dar de scris n-am timp....
qiao ce sa zic , pe mine gandul la osteoporoza ma macina de un an si ma bucur de fiecare data cand inca imi mai vine ciclu....la ce antecedente am eu si la ce ma asteapta , sper sa ma scuteasca osteo pana pe la 40 ani....si mai sper sa am ciclu macar pana pe la 35 ani, dar asta chiar nu tine de mine...iar asta cu acumularea de calciu, dr oz spuen ca de la 25 de ani trebuie sa luam suplimente, pentru a incetini evolutia osteoporozei...
ca tot veni vorba de ciclu, eu stiu ca atunci cand intri la premenopauza, distanta dintre cicluri se scurteaza si apoi incepe sa nu mai vina....la mine de un an de cand mi-am facut amh-ul, distanta s-a marit de la 25 zile la 28-32...iar luna as nu se mai termina sunt in a 9 zi , acum nu mai e sangerare e mai mult spoting...insa m-a scos din minti...sper ca nu-i vreun semn
gaby tare faza cu numele, am o gramada de prieteni gabi(fete si baieti) e un nume foarte fain ,mai ales ca e potrivit si pt un copil si pt un tanar si chiar la batranete nea gabriel...e tare, eu am niste nume care nu intra in concordanta cu sotu, asa ca am stabilit de fata pune el si de baiat eu....cred ca acum se roaga sa gasim o fetita ca doar nu o sa pot sa-i zic vladimira
va puuuup pe toate si pe saptama viitoare sper sa termin pelerinajul la banci si sa ma hotarasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

noapte buna,fete

Mergi la inceput

neata fete

weekend linistit si cald va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

velvet tu inchizi, tu deschizi pravalia
didi m-ai terminat cu "Vladimira", esti ca mine cu "Petronel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Qiao, daca nu te mai vrea "studentul", te adoptam noi dar sa ne faci mancare! Il luam si pe Gugu, ca motanul nostru se sperie pana si de canari, deci nu-l mananca. Am facut ciorba de burta falsa asa de buna a iesit!!! Mai avem si pt azi o portie.
Insa am facut eu gresit si data viit trebuie ameliorata. Mi-a fost lene sa bag la robot sa tai, ca na, trebuie spalat dupa si le-am taiat cam mari la mana, asa ca am in lingura tot felul de bucati, ba de ceapa, ba de morcov. Dar gustul este perfect

Azi m-a apucat o melancolie de sarbatori, desi suntem abia in Nov. Parca sunt trista ca vine Craciunul... nici ca fac brad, nu mai ma bucura ca alta data.

Mergi la inceput

Ari da

gaby nici pe mine nu ma mai bucura craciunul de anul trecut.nici nu-l mai simt.imi tot astept si eu puiul care sa ma faca sa simt ca e craciun....

aseara am facut pulpe la cuptor picante.au iesit buune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

buna, "babutze"
ce fac fetele?
sami, ari...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna
Bine v-am regasit fetelor
ce faci Tano? ce face flacaul?
elena faci coloscopia? nu mi-ai spus, de ce o faci?

mamica de Maria Elisa

Mergi la inceput

tano e bine baietelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamneeeee, Bogdan este Betty in miniatura! Sa va traiasca!

Mergi la inceput