Piersicute de iulie august (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza

Ada La multi ani lui Nectarel, sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos! Iar toooort . Ce povesti triste din spital :((

Aruba si Patrick vad ca si-a reorganizat orele de somn si se trezeste la 5 la masa. Dupa cateva nopti in care s-a trezit la max 2 ore, azi noapte s-a trezit o sg data, apoi la 9, dar inainte se trezea la 7, si la 10.

La noi a inceput saltul ... A inceput iar sa vb si sa scoata alte sunete, ceva cu b.., se uita la buzele mele si incearca sa ma imite. A reusit sa stea si pe burtica din ce in ce mai mult. Exersam.

Am pus si cateva poze mai noi.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

LMA Nectarel Dragonel sa cresti mare si sanatos!
clay, la multe lunite si lui vladimir (chiar vera si clay sa ne dati datele bebeilor de la nastere ca sa ii punem in listuta pe prima pagina)
noi suntem bine, pitik si-a reluat programul de trezit tarziu s-a culcat pe la 23.30 si s-a mai trezit tocmai la 12 sa vedem dk o tine asa si in zilele urmatoare. nu era rau nici cu trezitul la 9, dar nu prea apucam eu sa-mi fac somnul de frumusete de cateva zile trage niste reprize de ciripit/gangurit de nu se poate, nu se mai opreste scoate niste triluri de numa! i-am facut o gramada de poze, o sa mai pun si pe picasa. azi nu iesim afara k e cam frig si bate vantul.
balanta - revin cu parerea despre libero k acum avem cateva zile de cd le folosim - sunt mai ok decat babylove pt k sunt mai fine si parca nu sunt asa de grosolane intre piciorushe, nu se fac cocolosh o sa vb cu cei de la BB Tei sa le zic sa mai aduca am luat si huggies dar nu-mi plac pt k nu au aripioarele laterale si parca nu se "sigileaza" cum trebuie. plus k au o bordura insuportabila pe burtik, akolo unde se termina stratul absorbant...o sa mai incerc si puffies cand termin baxurile astea de libero si huggies, sa vad cum sunt si alea. vroiam sa va mai intreb de servetelele umede - ati folosit wickies? a fost un sondaj zilele trecute pe FBK legat de topul servetelelor si astea au iesit pe locul 1...io nici n-am auzit de ele acum am luat huggies sa vad cum sunt dar la tura urmatoare o sa le incerc si pe astea dk gasesc.
ca_mila - sanatate multa!
mamici vroiam sa va intreb voi ce parere aveti de rotarix? stiu k s-a mai discutat subiectul acum ceva vreme dar acum k mi-a zis pediatra k ar fi bine sa-l facem nu stiu ce decizie sa iau...la 2 luni a zis k nu are rost sa-l facem, dar acum mi-a spus k poate ar fi bine sa il luam dk e usor predispusa la chestii gastrice (vezi episodul cu vinishoarele de sange din kk). am tot auzit pareri pro si contra si nu stiu incotro s-o iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

ello.
La multi ani sarbatoritilor de ieri cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Sper ca v-ati petrecut frumos. La multi ani si pentru Nectarel.
Porumbita, asteptam vesti bune in legatura cu socrul tau.
Noi suntem relativ bine. Eu tot racita si deocamdata nu i-am dat decat sotului. Sper sa scape Aurora. La mine dupa orice raceala urmeaza un herpes bucal de toata frumusetea. Sper sa nu il ia nici pe ala ca ar fi mai nasol decat raceala.
Aurora vad ca si-a facut un obicei sa doarma opt noua ore legate noaptea. Asadar dupa 19.30-20.00 cand adoarme ne lasa ceva timp pentru noi si ne trezeste doar o data pe noapte intre 3 si 5. Azi si maine va fi soacra la mine ca noi mergem la un parastas si sper sa nu ii strice programul ca ea cam are talentul asta. Mi-ar parea rau ca e minunat asa cu 5 mese pe zi, intervale lungi intre ele si o singura trezire nocturna.
Va pup cu drag si va doresc weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Multumesc frumos de urari tuturor! Uram si noi toate cele bune sarbatoritilor de ieri si azi (inclusiv aniversarea casatoriei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Salutare !

Noi am fost la dr. nu avem rosu in gat ,plamanii sunt in regula , ne-a schimbat tratamentul . Joi facem si vaccinurile .

Roxy in leg cu rotarixul eu l-am facut , am avut 2 cazuri in bloc , bebelusii au fost afectati rau si chiar nu imi doresc asa ceva .Ma terminat o simpla raceala , cand il vezi ca abia respira si tuseste pana vomita

Ada , LMA lui Nectarel , sa creasca mare , sanatos si frumos !

Am inceput sa ne intindem dupa jucarii , le tinem bine in mana ...nu ne mai scapa imediat , ne prindem picioarele si le ducem la gura , ce buuuune sunt , in rest nimic nou .

Va transmit



Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Noi suntem treji de la 6, acum gangureste si chiuie pe canapea langa mine.
A avut o noapte mai buna, adormit la 8, o singura trezire pana la 6. Ieri la 9 seara toata casa dormea. O sa incerc sa ma culc devrme mai des, ca tare-i bine, ma simt mult mai odihnita.
Ieri a vomat mult in jet si vad ca si azi, of, nu mai stiu ce sa-i fac decat sa ignor problema, ca pare sa nu il deranjeze mititelul. e bine dispus si ia normal in greutate.
Tot ieri l-am pus prima oara in scaunul de masa, se fixeaza pe orice scaun de adult. Nu stiu de ce tot am ezitat sa-l pun pana acum, ca inclinarea (reglabila) e aceeasi ca la balansoar, in care sta de vreo 2 luni.

La multi ani Nectarel,sa cresti mare, sanatos si fericit si peste ani sa iti spuna mami povestea nasterii tale si cat au tinut pumnii stransi pt tine "matusicile" de la odisee!

Roxy, noi am facut rotarixul fara ezitare, 2 doze la 2 si la 4 luni. Am citit articolul de pe DC despre riscuri si nu mi s-a parut concludent. Nu avem in familie nici un caz de reactii adverse la vreun vaccin si pornesc de la premisa ca rau nu ii va face. Nu ii va proteja de toate enterocolitele posibile, din cate am inteles, doar de cele produse de rotavirusi, dar tot e ceva.
O sa ii fac probabil si antigripalul la 6 luni, ca la 8 luni va intra in colectivitate, si sezonul de gripa va fi inca si atunci (martie).

Ali, sa rezolvi cu netul ca tare-mi place cum povestesti de acolo. Sa stii ca in tot Occidentul e cam la fel, pustiu seara in zonele rezidentiale. De fapt aici, in zonele de case, toata lumea sta seara la basement(subsol) , acolo au "sala familiala" cu calculator, tv sist de sunet,console de jocuri, ap. de fitness, biliard si ce isi mai permite fiecare. De asta nu se vad ferestre luminate, decat alea mici de jos.
Pe Rafi il dai la gradi sau la scoala, nu mai retin daca mergea la scoala? Chiar daca tu stai acasa, pt el e bine ca socializeaza isi face prieteni.

Va pup, ma duc la Ericu, vrea companie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Wow azi e sf Nectarie!Am fost la moastele lui in Grecia anul trecut.
LMA Nectarel!!

Fetelor pastilele astea sunt super , am lapte de zici ca sunt vacutza

Stiti ca v- am scris ca am gatit o gramada, azi nu mai am nimic pt seara, piftia s- a terminat de ieri pana azi.

Azi am facut bors si cioco de casa, a iesit f buna dupa reteta Silviei Jurcovan, o sa o scriu zilele astea cand deschid laptopul.
Am pus sa fac si germeni de grau si brocoli si poate fac o gingerata mai pe seara.

Bubulina e o scumpa, se joaca cu jucariile, gangureste si o amuza si sa tuseasca.

Pup sarbatoritii si mi-ati facut pofta de tort o sa fac de cioco zilele astea

cand scrieti un mesaj si dati send fara sa fiti logate pur si simplu apasati butonul INAPOI si va duceti in pagina anterioara

Ali si eu mi-am dorit sa plecam din tara o perioada dar pana acum nu am avut sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Pup sarbatoritii si mi-ati facut pofta de tort o sa fac de cioco zilele astea

cand scrieti un mesaj si dati send fara sa fiti logate pur si simplu apasati butonul INAPOI si va duceti in pagina anterioara

Ile , mami de V , A si I ,






Ile, asa am facut, dar nu merge, nu salveaza ce am scris.

Si lui Eric ii place sa tuseasca teatral...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

La multi ani sanatosi si fericiti Vladimir si Nectarel!!
noi astazi suntem teribil de agitati,nici nu am iesit afara,suge de dimineata in continuu..
si mie mi-au aparut o groaza de alunite in sarcina dar au disparut toate,in schimb am un semn, pe spate, din nastere care vad ca in ultimul an a inceput sa ma manance si sa isi piarda din culoare.n-am reusit sa ajung pana acum sa vad ce si cum
roxypuy noi nu am facut rotarixul..sper sa ne fereasca D-zeu
l-am nascut pe Mattia la 38 de saptamani(27/07),nastere naturala,3260 gr,apgar 6/8
Ilenutza,cioco de casa ,n-am mai mancat din copilarie



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

La multe lunite lui Vladimir!

Ile nu mai spune de ciocolata de casa ca lesin aici de pofta. N-am mai mancat din copilarie.

Roxy si noi am facut Rotarixul prima doza. Urmeaza a doua la incep lui decembrie.

Mergi la inceput