Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,am scris un mesaj lung........si s-a pierdut...o iau de la capat.

INA felicitari! bine ai venit RIANA MARIA!!sanatate la amandoua, sa ajungeti repede si cu bine acasa.
ANDRADAME felicitari pentru ANASTASIA. sanatate si laptic...

LOOANA tin pumnii sa se declanseze nasterea cat mai repede si sa scapi cu bine.doamne ajuta!

ONUTZ azi e ziua cea mare!!nastere usoara si tie si abia asteptam sa il cunoastem pe lucian gabriel.hai ca mai ai putin si iti vei tine pruncul in brate.

ANGIUTZA te-a mai lasat durerea de burta¿chiar ca e departe gradinita lui vlad...

MICA hai fii optimista, ca se apropie ziua cea mare...

MAMI m-a emotionat rau primul bebe cum plange el pana ia sanul in gura.ii era foame saracul de el...

AGUA succes vineri!!doamne ajuta.

LORELAY ce imi place ziua de 13.bafta si tie.sa decurga totul bine.

EPOPEASCA sanatate la fetita ta.sa se faca bine si sa ajungeti acasa la andreea care va asteapta.

ANDIE nu am mai tusit....cum mai esti cu tensiunea¿

ALMY dulce tare Rebecca. sa va aduca numai bucurii!!

TNICOLETA fetita ta deja si-a luat in serios rolul de sora mai mare.

BUBU asteptam vesti bune. oare cand va fi marea zi¿

MYA succes maine la eco.

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui.

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari Ina!
Felicitari Camitu!
Felicitari Andraadam!

Hai Onutz!
Hai Looana!

Fetelor cu bebicii vostri se mai echilibreaza putin balanta, ca pana cum doar fetele au fost grabite!

La multi ani Bubu! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun si mai frumos in lume, iar puiul mic din burtica sa va lumineze viata! Te asteptam cu vesti bune de la doctor!

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua sau care au sfinti arhangheli in familie!

Ary ! Multumesc mult pentru sfaturile referitoare la fratiori/ surioare! Sunt de mare ajutor!

Doura, tu pe unde esti si in ce formatiune?

Mena, Angelique cum va mai simtiti?

Andie, eu asa stiam ca plafonul se calculeaza pe luna. La reteta de clexane, pe luna, eu platesc mereu o diferenta, care e de fapt depasirea plafonului. Oricum nu cred ca e vreo regula generala pe care sa o respecte toata lumea, din pacate.

Fetelor, legat de suzeta, noi am folosit la Sara de la Nuk si am fost foarte multumiti de ea. I-am dat-o pe la vreo 3 luni, cand descoperise ca poate baga degetul in gura, si devenise asta un obicei de care ne era teama ca o vom dezvata f greu (eu am supt degetele pana la vreo 5 ani si am renuntat sub amenintarea ca nu ma face soim al patriei ). I-o dadeam doar cat sa adoarma si aveam grija sa i-o scot din gurita dupa, asa ca nu am avut probleme de plans noaptea dupa ea. A renuntat complet la 1an si 8 luni, cand a inceput sa mearga la gradi. Nu a avut niciun fel de probleme cu dintii sau bolta palatina. Stiu ca parerile sunt impartite legat de suzeta, asa ca sugestia mea e daca puteti fara, sa nu ii dati.

Va pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU la multi ani si multa sanatate. mai ai putin si iti vei tine copilul mult asteptat in brate si vei uita de toate problemele de care te-ai lovit pana acum...

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

legat de subiectul cu suzeta: eu am incercat sa i-o dau in primele saptamani dar nu prea stia ce sa faca cu ea, o scuipa. Nu am insistat pt ca stiam de la sora mea ca v-a plange noaptea dupa ea daca o scapa si nu am vrut. Asa ca baietelul nostru s-a invatat cu degetelul in gurita si si acum la 2 ani si 3 luni inca mai adoarme cu degetelul in gurita sau cand vrea sa se linisteasca. Nu stiu cum sa il dezobisnuiesc, dar pt ca nu se intampla f des, decat cand vrea sa adoarma nu ma stresez cu asta.
De data aceasta nu stiu cum voi face, nu vreau sa apelez la suzeta, dar sper ca nici nu v-a apela el la degetel. vom vedea...

mami de ( iulie 2010) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Am intrat sa vad daca sunt noutati de la fete...ma tot gandesc la Looana, sper din suflet sa fie bine si sa inceapa dilatatia

Mica, vrei bataita ? In juma de ora ajung la tine . Iesi din butoi ca nu mai incapi in el , nu-i faci bine norei mele, o stresezi. Ia schimba mataluta sapt la semnatura si vezi cum te inveselesti. Ia-ti poseta pe umeri si mergi si cumpara-i ceva frumos Nataliei sa vezi cum iesi din stare asta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iubitele, multumesc din suflet de urari, mi-ati luminat ziua!
Adevarul e ca in tara era era o adevarata nebunie frumoasa in ziua asta, wow, cu familia si o tona de prieteni alaturi cu care petreceam frumos si cald..Si aici ar fi ok, numai ca anul asta sunt balonas..Dar azi le spun sa imi zica Meni sau Miky, cum imi spun cei din familie:):), in Ro -ha ha

Inca o data, la multi ani din toata inima tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua de nume, au sarbatoriti in familie-sau poarta bebelusi pe care acesti sfinti ai zilei ii protejeaza.
Menaaaaa,Onuuutz!!

Vestea buna e ca sf meu Mihail mi-a facut cadou 4 ore de somn noaptea trecuta, ca eram chiar zombie!Cu multe pauze, dar asta nu mai conteaza, am mai inviat un pic..

In plus, tot azi incheiem saptamana 38 si intram cu brio in 39, asa ca sper cu adevarat sa vin de la nenea dr cu data in dintiAm niste super emotii!!

Exact cum stau pe jar acum pentru fetele noastre!! Au, ce zi plina e azi!!Cum sa ii spuna Looanei ca poate dura zile, daca deja a inceput sa se dilate? Looana, scumpa, daca poti-nu sta deloc-minge, mers la greu, dush,stai in 4 labe,fa exercitii daca poti..Nu te pot lasa asa mult..

Fetelor, abia astept sa ajung azi la dr,aseara am facut o lista cu numere de telefon pe care am pus-o in portofelul sotului-pentru toti ai mei dragi care asteapta vesti, dupa momentul mult-asteptat.

astept cu multa nerabdare vestile de la fete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va imbratisez, ma duc sa fac un dus si vin sa mai vorbesc cu voi..

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

"Luci are 3500gr si 50cm apgar 9"

Felicitari Onutz! Sa-ti traiasca minunea si sa fiti amandoi sanatosi!

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Am primit acum mesaj de la Onutz: "Luci are 3500 gr si 50 cm apgar 9".
FELICITARI ONUTZ!!! Bine ai venit Lucian, sa fiti sanatosi amandoi, Lucian sa aiba parte doar de fericire, noroc si bucurii, sa fie mancacios si sa nu aiba colici, iar tu Onutz sa iti revii repede si sa ai laptic!

Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Fetelor am primit vesti de la Onutza noastra

Luci are 3500 gr si 50 cm,scor apgar 9

Sa-ti traiasca printisorul,sa fie sanatos,recuperare rapida si mult laptic

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

La multi ani Bubu,sa fii sanatoasa si iubita,si sa ai parte de tot ce e bun in viata

La multi ani delfinas de Mena

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput