Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43
Raspunsuri - Pagina 10
andie_n spune:
Asa, acuma vesti si de la mine . Am venit acuma de la control, maine vine bb . Inca nu constientizez cum trebuie chestia asta. Am preeclampsie, asa ca de asta trebuie sa ne grabim, iar bb nu pare sa fie prea grabit, asa ca nu putem astepta nasterea naturala. Maine la 11.30 o sa fie operatia, pe la 10 tb sa ma duc la spital.
Sa-mi tineti pumnii, ca incep sa ma stresez .
O zi buna tuturor!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
irilac31 spune:
Felicitari Onutza, bine ai venit bebe Lucian Gabriel.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
IuliaCospy spune:
He, he, ce ne-am aliniat noi fetelor cu mesajul de la Onutz!
Andie, Doamne ajuta sa fie toul ok maine si sa iti tii puiutul cu bine in brate! multi si ne pt tine!
Iulia, mami de Sara Andreea si 34+
angelique_19 spune:
Andie incearca sa te linistesti,o sa fie totul bineIti tinem pumnii si te asteptam cu vestea cea mare
35+ cu Stefan Lucian
irilac31 spune:
Andie vine si minunea ta
Da cum adica ai preeclampsie? Ce simptome ai avut pana acum, cum si-a dat seama dr? Intreb si eu in necunostinta de cauza.
Nu te stresa, gandeste-te doar ca maine la ora asta ai sa-ti tii minunea in brate .
Tin pumnii stransi si majoretele sunt deja incalzite
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
andie_n spune:
pai preeclampsie = tensiune mare + proteine in urina + edeme la picioare, maini, fata
Eu am inceput cu tensiunea mare si sa mi se umfle picioarele cam acum vreo 3 saptamani, am inceput sa iau medicamente de tensiune, dar si cu 2 pastile de Dopegyt tot aveam in general 14 cu 8, si mai urca cateodata (cum ar fi azi) la 15 cu 9. Am pus 2 kg in ultima saptamana, mi s-au umflat gleznele si laba piciorului in ultimul hal, dar si la fata si la maini m-am umflat. Plus ca la analizele de luni mi-au iesit proteine in urina. Din toate astea, inseamna ca am preeclampsie, care n-are nici o solutie decat sa nasti. Si riscul e sa dai in eclampsie, care inseamna toate astea de mai sus + convulsii, ceea ce nu e de dorit deloc, asa ca tb sa vina bb.
Andreea 38+ cu Emilia
vreausaninga spune:
Deci e clar ca emotiile cresc in fiecare zi! Vin minunileeeeeeee pe banda!
FELICITARI ONUTZ Sa fiti sanatosi si bebe sa creasca mare si voinic.
Andie te asteptam cu vesti maine. Sa ai nastere usoara si bebe sanatos! Doamne ajuta sa fie bine!
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
andie_n spune:
Mi-am notat in telefon numerele lui Angelique si al IulieiCospy, daca am net intru direct si va anunt, daca nu le dau lor un sms maine. Gata, ma duc sa mai verific bagajul.
Andreea 38+ cu Emilia
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy "Luci are 3500gr si 50cm apgar 9" Felicitari Onutz! Sa-ti traiasca minunea si sa fiti amandoi sanatosi! Iulia, mami de Sara Andreea si 34+ |
FElicitari Onutz!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Asa, acuma vesti si de la mine . Am venit acuma de la control, maine vine bb . Inca nu constientizez cum trebuie chestia asta. Am preeclampsie, asa ca de asta trebuie sa ne grabim, iar bb nu pare sa fie prea grabit, asa ca nu putem astepta nasterea naturala. Maine la 11.30 o sa fie operatia, pe la 10 tb sa ma duc la spital. Sa-mi tineti pumnii, ca incep sa ma stresez . O zi buna tuturor! Andreea 38+ cu Emilia http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt |
Doamne ajuta , Andreea!!!Sa vina Ema cu binem sa fiti amandoua sanatoase, bebe mancacioasa si voioasa!!DAca nu ai nimic impotriva, iti trimit pe PM si nr meu!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu