Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43
Raspunsuri - Pagina 11
Bubulina42 spune:
Cred ca de zapacita de emotii ce am fost de cand am primit mesajul de la Onutz, am scris linistita, fara sa ma loghez:( si of course ca am pierdut tot!
Onuuuuutz, mamiiiiiii, FELICITARI calde de la noi!
Luci, bine ai venit pe lume, puiule, dolofanel scump,sa ai o viata senina si frumoasa, sa fii cuminte, sanatos tun, norocos si sa cresti luminandu-le viata celor dragi!Sa papi mult laptic, sa nu ai colici, sa fii fericit in fiecare clipa a vietii si sa pretuisti mereu ziua de 8 noiembrie.La multi ani!!
Wow, iar imi tremura mainile de emotii si mi se umplu ochii cu lacrimi de fericire, draga de ea, ieri era terminata de emotii, azi isi tine puiul in brate..Ce minune, ce luna minunata, ce minuni, fetele mele dragi!!
Andie, iubita, acum TU urmezi!! Eu m-am speriat mereu de tensiunea ta, bine ca doctorul a hotarat cum e mai bine-acum repejor, ca era deja timpul!!Stii ca suntem cu motatele la purtator, nu?
ANDIE!!
Si nepotelul meu e nascut pe 9 noiembrie, un scump!zile minunate si pline de minuni are luna asta, asa cum si octombrie a avut, asa cum si decembrie are sa aduca!
Plecam si noi la doctor, revin cu vesti! sper! aveti grija de voi, intre timp!!
Va cu mult drag pe toate!
38 + cu Nicholas
laurika1982 spune:
La multi ani tuturor fetelor, sotilor, copiilor si tuturor celor din familia vostra care poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril, va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu
mena1906 spune:
Onutz!!! Felicitari!!!Lucian, bun venit, sa fii papacios si sanatos si sa nu faci colici!
Mamicutele mele, abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate! M-am inmuiat toata de emotie si drag! Gabriel s-a decis azi ca nu vrea sa o mai bata pe mama lui. A miscat dar a miscat foarte usor si foarte rar, mai sa ma bage in sperieti... Mai am un pic de rabdare si ii dau o portocala sa il dezmeticesc . Oare nu mai are spatiu si de aia nu prea se mai zbantuie si nu ma mai bate? Mi se pare tare dubios...
Andie vine momentul tau!!! Ma bucur ca asa a decis medicul!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
irilac31 spune:
Andie, Doamne ajuta pe maine, dr tau a luat cea mai buna hotarare pt voi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
angelique_19 spune:
Andie astept sms de la tine cu sufletul la gura.O sa fie bine si maine iti vei vedea minunea.
Bubu te asteptam cu vesti bune
Mena au si bebei momente si momente,nici al meu nu a fost prea activ astazi dar poate pentru ca am avut contractii foarte dureroase mai de dimineata.Am intrat la dus sa ma epilez si sa ma spal pe cap sa fiu pregatita pentru ca ma gandeam ca aterizez iar la spital pentru ca imi facusem si injectie si degeaba.M-am intins in pat si usor usor au trecut.Sper ca la noapte sa nu ma apuce iar.
Acum mie frica ca am o alunita pe fata care de azi-noapte ma doare si parca e si un pic umflata.Daca nu imi trece saptamana viitoare merg la dermatolog.Dar pana atunci stau cu sufletul la gura
35+ cu Stefan Lucian
irilac31 spune:
Mena si buburuzul meu era mai linistit in unele zile, chiar si azi vad ca a fost mai cuminte decat ieri. Important e sa-l simti, stimuleaza-l cu ceva, portocala, apa rece, o gura de pepsi, cioco...
Probabil e cuminte ca sa-si primeasca felia de tort
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+
vreausaninga spune:
Mena scumpo,nu te ingrijora! Bun sfat,dar stiu pe pielea mea ca-i greu sa-l urmezi Mie mi-a spus dr sa bat cu degetele pe burtica,ca si cum ai canta la pian, sau sa ma asez intr-o pozitie care lui nu-i place si astfel riposteaza. La mine nu a mers faza cu dulciurile.
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
angelique_19 spune:
La mine functioneaza doar dulciurile ca sa miste,daca beau ceva rece nu se sinchiseste sau mai merge sa vina tati si sa puna mana pe burtica,sa se joace cu ea
35+ cu Stefan Lucian
mena1906 spune:
A fost puturos, asta e... Si inca e puturos... I-am pus muzica si s'a zbantuit un pic apoi nani iar... Nu mai are loc puiul mamei ca simt o presiune in coste si cred ca sta cu picioarele in ele. Nu are loc sa o mai bata pe mami...sau e cuminte de ziua lui doar doar o primi ceva . Ma duc sa ii iau portocale sau mandarine ca sigur reactioneaza . Intai sughite apoi e plin de energie. burticile .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
bioana spune:
ONUTZ felicitari!!!!!bine ai venit LUCIAN GABRIEL.ce baiat mare are mami..sa va traiasca, sa va umple casa numai de bucurii,sa fie cuminte,ascultator,mancacios...recuperare rapida mami!!
ANDIE maine e ziua cea mare deci.ma rog sa fie totul bine.doamne ajuta.cateva ore si o sa faci cunostinta cu emilia. tin pumnii.
embarazada de 36+
o minune de fetita...