Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

HAI LOOANA
HAI ONUTZ

DD sa fie cu voi,sa va ocroteasca sa aveti nasteri usoare si bebeii sanatosi. Sunteti in rugaciunile mele

La multi ani tuturor care isi serbeaza astazi ziua numelui, tuturor mamicilor si bebelasilor

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

La multi ani ! Pt aceasta frumoasa sarbatoare, sanatate si numai bucuri.
Eu astept sa vina vizita Doctorilor si sa vad daca sa mai schimbat de aseara ceva cu dilatat ceva de aseara.Aeeara mi-a zis asistenta ca poate dura si citeva zile.Dupa aceia merg la plimbare.
Va pup si va tin la curent de pe tel.

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Mult succes mamicilor in asteptare!!!

Ema de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Onutz, Ico, Looana toate motzatele sus!!!

La multi ani, Mihaele si Gabriele!
La multi ani, puilor vostri cu numele acestea de ingeri!

La multi ani BUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Nastere usoara Onutz si Loana. Sa fie totul fara probleme.

Felicitari proaspetelor mamici, refacere rapida si mult laptic.

LA MULTI ANI! Tuturor ce isi serbebeaza ziua azi. Fie ca Sfintii Mihail si Gavril sa va ocroteasca.

Mena - La multi ani delfinasului. Sa stea cumintel la caldurica pana se face mare.

Eu nu prea apuc sa scriu dar va citesc zilnic si ma bucur alaturi de voi de vestile bune.

Noi suntem bine in saptamana 33, domnisoara a crescut si mi s-a bagat in coaste si tot incerca sa isi faca loc mai mult. Sora ei abia o asteapta. A scris o scrisoare Mosului cu ce ar vrea ea de Craciun si la final l-a rugat sa ii aduca si surioarei jucarii.

Bubu - Tin pumnii sa fie maine totul bine la control si sa stabileacsa dr. "e normal" data nasterii.

Angelic - La fel stau si eu si astep la medicul de fam. chiar daca scrie pe usa ca gravidele si bblusii sub un an au prioritate.

Va pup pe toate

Nicoleta 30+ Corina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta

Mena - La multi ani delfinasului. Sa stea cumintel la caldurica pana se face mare.

Nicoleta 30+ Corina

Multumesc . Pupa delfinasu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Hai Looana, Onutz si Ico nastere usoara sa aveti.
La ulti ani Gabriel si MIhai!
Azi parca si Bubu urmeaza sa afle data nasterii. Bubu asteptam vesti de la tine.
pentru toate maicile si minunile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Felicitari noilor mamici!!! Ce bine de voi ca ati scapat!!!
Eu marti am fost la o prietena si am mancat doua feliute mici de tort iar in noaptea aceea mi s-a facut rau, am vomitat pt prima data in sarcina, mi-am dat seama ce diferit e sa te chinui sa cu un bebe de 3 kg in burta (scuzati detaliile) asa ca ieri nu am putut manca mare lucru, doar fructe, deci in dimineata asta m-am trezit la 7:30 cu o foameeee. bine macar ca ma simt mai bine acum.
maine am si eu programare la eco, sa vedem ce ne zice, eu sper sa reusesc sa merg tot pe natural, desi nu as vrea sa se declanseze nasterea, si cu intarziere si sa se intample ceva sa ajung tot la cezariana ca atunci mai bine o programez de pe acuma...
azi cred ca ma apuc si eu de facut bagajul de spital. da stiu, trebuia sa fie facut de mult mai ales ca in doua zile ajung si eu la 37 de sapt, dar cum la ultima sarcina am asteptat mult si bine nu am de gand sa ma stresez
eu astept sa se trezeasca baietelul, in ultima perioada doarme f mult dimineata, pana la 10-11, am noroc cu el, sper sa o tina tot asa si cand vine

mami de ( iulie 2010) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

HAI ONUTZ
HAI LOONA

Nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Abia asteptam vesti de la voi. Doamne ajuta!

La multi ani sarbatoritilor, mamicilor si bebelusilor!
Mena, La multi ani delfinasului.Sa stea cumintel pana la termen si sa fie voinic.
La multi ani Bubu Multa sanatate si bucurie,sa ai un bebe sanatos!

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vreausaninga

Mena, La multi ani delfinasului.Sa stea cumintel pana la termen si sa fie voinic.

Multumim!!!

Mergi la inceput