Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43
Raspunsuri - Pagina 7
Bubulina42 spune:
HAI ONUUUUTZ!!!!
CURAJ, va fi bine, uite cate minuni sunt aici deja si mamicile sunt toate very ok!! Hai ca abia asteptam, ne pentru tine!!
te asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vesti minunate!!
Iu-huuuu, uite ca Lucian-Gabriel vine dupa o serie vijelioasa de fetite!!
Si nu asa, oricum, ci chiar de ziua lui!! pa-paaaaam!!
HAI ONUUUUTZ!!
37 + cu Nicholas
Looana spune:
Fetelor eu sunt de la ora 19 in spital ,am sangerat inainte si cind am ajuns aveam o dilatatie de 2 degete.Pina la ora 23:30 a ramas de neschimbat cei 2,acuma am ramas aici si vedem la dimineata cum e cu dilatatia. Cert e ca eu nu am contractile cum ar trebui sa fie,am o durere de sub burta ca la ciclu si de spate, de suportat o suport dar nu sunt acele contracti care sunt inca.Vedem la ora de vizita la dimineata, nu am primit nimic pt a fi ajutate ,vedem ce surpriza am la dimineata poate incep adevaratele contracti si eu ma dilat.Azi face 39 sapt.implinite,deci intram pe ultima saptamana.
Va doresc o noapte linistita.
Looana 39Sapt.
Bubulina42 spune:
OOOO, Looana, scumpa, Doamne-ajuta, rabdare si putere si are sa fie bine, sper sa va ajute si sa va supravegheze indeaproape cineva, si NU uita ce zi mare e astazi, asa ca sigur va fi foarte bine, ai sa vezi!
Suntem alaturi de tine!
Hai Loooana, scumpa, abia va asteptam!!
Looana!!
37 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
Fetele mele cucuiete,
La multi ani pentru toate mamicile Mihaela sau Gabriela, pentru toti bebeii si copilasii ce poarta aceste nume minunate si pentru greierasii care asteapta sa iasa din burtici, -si pentru toatele rudele dragi-parinti soti, frati,veri-toti!
Sanatate, liniste in suflet si gand si toate cele dorite!!
37 + cu Nicholas
angiuta spune:
Looana Naste usoara! Sa dea Domnul sa ti se declanseze cat mai repede contractiile bune!
Incearca sa faci miscare cat mai multa, nu sta in pat.
Onutz Nastere usoara!
La multi ani tuturor care-si serbeaza ziua onomastica!
Eu ma simt mult mai bine dar ma ingrozeste gandul ca trebuie sa-l duc pe V la gradi. Nu am la cine apela sa ma ajute .
O zi frumoasa va doresc!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
angelique_19 spune:
hai Onutz
hai Loona
Curaj mamici,o sa va vedeti minunile.Asteptam vesti
La multi ani tuturor care poarta numele de Mihail si Gavril
35+ cu Stefan Lucian
NovDec2012 spune:
Haideti fetele!!!
Haide Onutzule
Haide Ico1979
Haide Looana
Dumnezeu sa fie cu voi in momentul nasterii si sa va ajute sa nasteti usor si bebei sanatosi
dannnah spune:
Haide Onutz, haide Looana!!!!!
Uuuuufffff fetelor, ce emotii am de aici de "pe margine"
Felicitari Alina, Camitu, Ina!
Ma gandesc la voi si va pup
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+
dannnah spune:
Am uitat sa o felicit pe Almy: Felicitari Almy!!!!
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+
ary_v spune:
Felicitari INA si ANDRADAME!!!! MULTA SANATATE SI VOUA SI BEBELUSILOR!
ONUTZ si LOONA, sa dea Domnul sa fie totul bine si sa scapati repede! Va asteptam cu vesti bune!
La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume!
Almy, e superba printesa ta! Ai mei au 8 ani si 4 ani jumate.
Mami, nu te mai stresa cu laptele, o sa fie totul bine. Indiferent cat de mare e sanul important e sa pui un deget deasupra si sa apesi un pic, astfel incat sa te asiguri ca nasucul lui bebe nu e acoperit.