Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43
Raspunsuri - Pagina 16
mena1906 spune:
Popi minunata
MARA!!! Sa stii ca vin sa ti-o petesc . E dulce raaau!!! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experientele alea naspa dar tu ai un umor fantastic cum povestesti tu tot, chiar si experientele urate.
Angelique, nici eu nu sper sa stea mai mult de 37 de saptamani puiul in burtica ca parca tare se mai grabeste!!!
Iulia il au oral ca vaginal am o flora tare sensibila si ma irit si de la ovule . Am luat arefam vaginal si nu l-am mai suportat tocmai din cauza asta.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
angiuta spune:
mami incearca sa bei 2-3 cani de ceai din frunze de zmeura (planta nu pliculete) pe zi. Se zice ca ajuta sa se inmoaie colul si sa inceapa contractiile.
Eu nu inteleg de ce medicii din Ro tot se leaga de greutatea copilului. Aici nu am auzit niciodata motiv de cezariana greutatea bebelusului. Oasele se dilata, daca e pozitionat cum trebuie nu e nici o poblema. Uite, Riana de Ina de exemplu, s-a nascut natural la aproape 4 kg.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+
angelique_19 spune:
Mami o sa fie totul bine,mamica ingrijorata.
Vreau si eu parola de la contul comun de e-mail.
35+ cu Stefan Lucian
dannnah spune:
Angiuta - in RO se leaga de marimea copilului ca sa te convinga sa faci cezariana atunci cand nu exista alte motive! Aici s-a ajuns din pacate...Le convine din mai multe motive: banii, le pot programa cand vor ei (de obicei vinerea se practica), nu stau cu orele dupa tine...scapa repede si se umplu de bani. E simplu si revoltator in acelasi timp. Eu nu cred ca e fondat argumentul cu "copilul prea mare". Inainte nasteau toate natural, nu exista echograf sa se estimeze dimensiunea. Nu cred ca iti da mama natura mai mult decat poti duce!
Va rog trimiteti-mi si mie un PM cu parola d ela email sa vad si eu pozele cu bebelusi.
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+
IuliaCospy spune:
"Ema s-a nascut la 12:42, 3080g, 50cm, apgar 10"
Felicitari Andie!
Bun venit Ema!
Multa sanatate amandurora si acomodare rapida!
Iulia, mami de Sara Andreea si 34+
angelique_19 spune:
Iulia vad ca ai anuntat tu
Andie sa-ti traiasca minunea,recuperare rapida si mult laptic
35+ cu Stefan Lucian
IuliaCospy spune:
Angelique, ti-am zis ca stau cu mana pe telefon
Iti trimit imediat parola, dar trebuie sa iti activezi optiunea de PM (private mail). Se activeaza de undeva din profil, dupa ce te loghezi. Cred ca sunt ceva instructiuni pe prima pagina, dar daca ai nevoie de ajutor da-mi de veste!
Dannnah, ai parola pe PM.
Fetelor, eu insa n-am vazut nico poza cu bebici pe picassa. Sunt puse acolo poze si nu le vad eu, sau sunt poze puse pe grupul de pe facebook?
Iulia, mami de Sara Andreea si 34+
mena1906 spune:
FELICITARI ANDIE!!!!!!! BUN VENIT EMA!!!! SA AI O VIATA FRUMOASA SI USOARA!!!
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IuliaCospy Fetelor, eu insa n-am vazut nico poza cu bebici pe picassa. Sunt puse acolo poze si nu le vad eu, sau sunt poze puse pe grupul de pe facebook? Iulia, mami de Sara Andreea si 34+ |
POPI A TRIMIS POZE PE YAHOO CU MARA. E O MINUNE