Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari IPopico si bun venit acasa! Sa-ti traiasca minunea si sa va intrati repede in ritm. Ma bucur ca sunteti amandoua ok.

Cand despre acomodare, sa stii ca si noi am patit la fel in prima seara cand am venit de la spital. In cel din urma a dormit p burta lui tati si eu i-am pazit pe amandoi. Stiu ca nu e o consolare, dar faptul ca bb schimba mediul il agita. Se va linisti in cateva zile.
Cu alaptatul, ma bucur ca ai laptic. Insista si pana la urma va invata ea care e treaba si ce pierde daca nu vrea sa traga lapticul! pentur amandoua!

Angelique, daca bb al tau nu e coborat prea mult intre oasele bazinului, sunt toate sansele sa isi mai schimbe pozitia pana incepe travaliul, sau chiar in timpul lui, asa ca deocamdata fii zen, da?!

Mena, scumpa, 6 sapt si iti vei tine delfinasul in brate. Hai, inca putintel cu rabdare, da?! Duphastonul il ei oral sau vaginal? Daca il inghiti, ai putea (desi cred ca stii asta deja, dar mai zic si eu odata) sa il pui vaginal, poate asa mai scad din efectele adverse.

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, ce-o face Andie a noastra? Stau cu mana pe telefon de cand a scris ultimul mesaj
Intre timp vad ca bb e f jucaus sub coastele mele

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Popi felicitari! Uite ca ai reusit si fara teleportare .
Legat de dormit: incearca sa o tii langa tine sau pe pieptul tau amandoua dezbracte. Contactul direct cu pielea ii linistesc si ii totodata o si incalzesti mai bine decat imbracamintea.
Bebelusii simt nelinistea parintilor, probabil fiind prima noapte in 3 v-a simtit nervozitatea si i-ati transmis si ei starea.
Incearca sa o infesi un pic, nu foarte strans, poate o va ajuta sa doarma mai bine. Majoritatea bebeilor sunt obisnuiti cu spatiul mic din burtica si se panicheaza cu spatiul imens pe care il au dupa nastere.

[bLooana][/b] la Uniklinik sigur va fi mai bine...dar sa stii ca in general medicii aici sunt relaxati, prefera sa lase natura sa-si urmeze cursul .
Mai ai un pic rabdarea, poate vor incepe in curand contractiile. Sa stii ca si intr-un oras mare te-ar fi trimis acasa mai ales ca nici nu ai incheiat cele 40 de saptamani.
In general la nastere e mai mult moasa cu tine, eu dr. am vazut doar cand m-a internet si apoi la expulzie. Probabil as fi nascut doar cu moasa daca nu intervenea complicatia sa ramana capul blocat si sa nu mai pot impinge. Si am nascut la un spital mare si cunoscut aici in Berlin.
Mai ai posibilitatea sa faci cezariana la cerere, nu iti zice nimeni ca exista si posibilitatea asta insa. Trebuie sa intrebi tu dar eu te-as sfatui sa mai ai rabdare...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Iulia asa as vrea si eu, dr. a zis ca e foarte ciudata pozitia capului,l-a masurat de nu stiu cate ori ca nu putea si a zis ca daca pana data viitoare nu se schimba nimic programam cezariana.Eu cred ca pana acum nu s-a schimbat nimic ca il simt tot asa ca pana acum.
Si eu am telefonul langa mine,astept vesti.

Aqua o sa fie totul bine,te asteptam maine cu vesti despre voi

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Salut fetelor!

Popi - cum povestesti tu nu povesteste nimeni!! Esti o scumpa, radeam singura prin birou. O sa-ti amintesti cu zambetul pe buze de parioada asta de tatonare. Asa e la inceput, pana va acomodati unul cu celalalt. Nici lor nu e le usor sa iasa afara de la caldurica si papica la discretie, si sa ajunga intr-o lume galagioasa si diferita de ce stiau ei pana atunci.
Si noi am foat neindemanatici chiar din prima zi: am uitat copilul in masina cand am ajuns acasa de la maternitate!!! Am coborat cu totii (noi si nasii), am luat bagajele mele, dupa care EU am inchis usa de la masina si am plecat. Am uitat de copil, astia radeau de noi de se imprastiau...La nici doua minute cand urcam pe scara blocului, nasa incepe sa urle "copiiiilul copiiiiilul" - nu am tras bine manerul de la scoica si copilul se balansa mai mai sa cada...Sotul meu care tinea scoica s-a albit la fata, cred ca mai are si acum cosmaruri
Chiar ieri ne amuzam cu nasii, ziceau ca vor veni cu noi acasa si de data asta in prima zi, sa nu cumva sa facem iar tampenii
Iulia - de azi intr-o saptamana vom sta acasa, huh? Eu m-am apucat de facut curat in situatii...Azi vreau sa imi fac cererea de concediu. Mai am 6 zile pe care le voi lua din 19.11, dupa care voi intra in prenatal.
Ieri am fost la o zi de nastere, am dansat, m-am distrat. Cine stie cand va fi urmatorul Le spuneam prietenilor ca as avea chef sa merg intr-un club in weekend -
Asta micu' se misca intr-una, parca nu doarme deloc! Se intinde, ma impinge...mie mi se pare ca ceva nu-i convine cand face asa!
Imi zicea cineva ca programul pe care il are in burtica il va avea si cand se naste - I hope not!
Va pup

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

angelique, mai cere o opinie...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi esti foarte tare,stai linistita ca asa se intampla...prima noapte acasa e una alba.Si urmatoarele sunt gri
Ai plecat bine la spital-regula Lamaze e sa pleci de acasa cand ai con tractii la 5minute care dureaza 1minut timp de 1 ora 511,daca era centrata ok demoasela pana la ora 10 nasteai avand in vedere cat de repede te-ai dilatat.
Am fost si eu azi sa semnez cu Medicover,am dat avans,am vazut rezerva si sala de nastere.Am zis ca vreau natural fara epidurala,fara oxiton...cu epiziotomia mai negociez.Ina zici ca nu e chiar asa rau? Sunt singura in rezerva,sotul va sta cu mine cat doreste,in sala de nastere are voie dar cred ca nu il vreau euMa pot misca in voie in travaliu,pot face dus,pot bea apa...

Am facut si testul non-stres,a fost ok,bebe nu prea a miscat,de vreo 4 ori doar Consultul pre anestezic saptamana viitoare,acum ma cheama saptamanal.Peste 2 sapt fac si un eco cu doppler,sa vedem si greutatea,dr zice ca va fi mare...nu stiu pe ce se bazeaza
Andie asteptam vesti bune,
Va pup burtici si mamici
In we plecam la munte sa nu ma dati disparuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Doura data trecuta cand am fost la urgenta medicul care era de garda m-a intrebat cum vreau sa nasc,mi-a spus ca e bebe intors dar are o pozitie cam ciudata,dar are timp sa se pozitioneze mai bine.Eu nu l-am luat prea mult in seama mai mult ma interesa colul si cum e bebe.Cand dr. mea mi-a spus aproximativ acelasi lucru mi-a dat de gandit.Eu sper sa se pozitioneze bine,mi-ar lua o piatra de pe inima nu as vrea sa inceapa travaliul si sa i se intample ceva ca nu e bine pozitionat.Mi-a dat de gandit ce i s-a intamplat lui Popi.Asa ca ori se misca ori are rabdare pana la data stabilita

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls

azi am fost si eu la control... ecografic: e tot mai mare, lichidul a inceput sa se imputineze, placenta e ajunsa la maturitate; eu in continuare col moale, scurt, deschis insa cam gros..mi-a bagat degetele pe acolo dr. ca un tirbuson o simteam si mi-a fisurat si dopul ala gelatinos ..ca a scos fegetul si era gelatinos si plin de sange; mi-a zis sa ma astept sa il pierd de acum..mi-a dat sa imi bag azi si maine cate 3 ovule pe zi de Ovestin (estrogen pt subtierea colului) ideea care e: mi-a zis sa fac azi ultimul clexane si maine sa nu mai fac, sa vin duminica dimineata la control si daca colul e in continuare gros, sa o fac duminica dimineata injectia de sambata seara ca nu are nimic(zicea ea, ginecoloaga) si daca colul e pregatit si gata de nastere atunci imi induce nasterea duminica. sau luni dimineata.
*intrebare speciala mai mult pt fetele de clexane: grija mea care e: daca colul ramane la fel ca acum deci nepregatit 100%de nastere, e ok sa fac injectia de sambata seara abia duminica dimineata in caz de ceva? si duminica seara sa o fac pe aia normala de duminica seara cum e normal? Looana vad ca esti in aceeasi situatie, ai oprit de 3 zile injectiile... medicul tsau ce zice?

Doamne sunt atat de stresata, ca nu stiu ce varianta e mai buna...trebuie sa nasc zilele astea neaparat pt ca desi fac abia marti 38 de sapt gestational, bebele ecografic va avea 39 si;e mai mare cu o saptamana si ceva si cica e cam capatanos si creste si mai tare si nu o sa mai pot naste natural daca mai creste....de aici si graba asta...
Mi-a zis ca azi o sa am mici sangerari si contractii,deci sa nu ma sperii de la controlul de dimineata..dar eu contractii nedureroase inca nu am si nu am avut deloc toata sarcina, iar sangerari vad ca da am usoare acum..deci ceva ceva tot a fisurat pe acolo...
*dar acum ma gandesc ca daca ma chinui degeaba cu inducere nastere, cu tot si bebele tot nu vrea sa se nasca natural..ce ma fac? tot la cezariana ajung...off..macar sa fie bine..ca nu mai conteaza ce si cum... am numai ganduri....

Popi mii de felicitari! esti deja acasa! ce frumos!!!ps: si eu as face la fel: daca as avea ocazia m-as odihni zilele alea in spital si as aduce bebele doar la alaptat din 3 in 3 ore, nu ai fost denaturata..ca lasa ca ai timp acasa sa stai non stop cu el...insa la spital tre' sa te refaci si sa dormi nitel..pt ce o sa urmeze acasa;))

37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aqua80

Da fetelor, maine e ziua cea mare si pt noi.La ora 6 dimineata ma internez , urmeaza analize si apoi op de cezariana.Psihic ne-am pregatit....sa dea Dmnezeu sa fie totul bine, Sara Maria la fel si sa ajungem acasa cu bine.Nastere usoara burticilor care sunt acum in spital si bebei sanatosi.Va pupam si revenim cu vesti imediat ce putem.

aqua80

[majoreta]HAI AQUA!!!!!!!!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput