Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna fetele

Multumim de felicitari si orchestre! Ieri am ajuns acasa, domnisoara nu ne poate suferi, a bocit toata noaptea. Cred ca-i placea mai mult la medlife (si mie, ca nu o aveam si peste noapte). II place sa adoarma cu tzatza in gura si ma dispera, ca daca o demufez incepe alarma instant.
I-am cantat si io si ta-su azi noapte (desi aveam interdictie teoretic); am 4 ore dormite de ieri dimineata de la sase, asa ca n-am citit absolut nimic din urma (Mena sper ca nu ai plans)

Pe scurt, mi s-a declansat travaliul la 3 dimineata, am stat ca vaca acasa asteptand sa mi se rupa si apa (duda, stiu); pe la 6 am vazut eu ca e mai groasa totusi (contractii la 6 minute) si am zis sa o iau din loc. Dopul mi-a cazut la dus, apa mi s-a rupt la camera de garda. La ora 8 aveam deja dilatatie 5, contractii la 2 minute, dar mandra nu era centrata bine pe gaura si capul nu era f mobil (nu stiu ce inseamna asta) eu urlam din toti rarunchii ca inca nu apucasera sa-mi faca si epidurala. Din cauza contractiilor f puternice si a lipsei mele de control asupra lor, domnisoara a intrat in stop cardiac de 2 ori, si a 2-a oara s-a decis ca deja e prea groasa treaba, deci trecem la cezariana. SI la 9 si 16 o scoaseara pe paroasa cu un ditai cucuiul aferent travaliului de rahat.
De revenit imi revin ok, lapte am si pt ai vostri, numai ca a mea nu vrea sa-l suga si ma lsa cu milkinies in vant asa ....
Mai greu cu somnul.

tratamentul in Medlife f ok in cazul meu, nu am avut probleme; la camera de garda am fost preluata instant de o asistenta care m-a pus la monitorizare, in cateva minute a aparut si doctorita de garda, in juma de ora eram internata si dusa la sala de travaliu. M-au mai vazut inca 2 doctori pana sa ajunga al meu (si pe fetele lor se vedea clar ca ceva nu e in regula, de mai sa mor acolo pe masa). Asistentele mai ca nu m-au infiat ca plangeam de mama focului pe acolo.
Camera mi s-a parut cam mica totusi pentru 2 persoane, iar colega de camera avea o manie cu incalzitul - io lesinam de cald, ea isi mai punea o paturica pe ea si 5 pe fi-su. Copiii ii puteam tine non stop cu noi, numai ca eu ca o mama denaturata care sunt, am preferat sa o las noaptea la neonato, si intre 2 si 5 ziua. Asistentele de la gineco 90% ok, haioase, glumete, la fel si cele de la neonato. Doctorita Olteanu de la neonato este dementiala, m-am distrat cu ea teribil.
Unele sunt mai acre, dar daca le lasi in pace sau le vorbesti extrem de frumos nu prea au unde si de ce sa-si verse veninul.

Cam atat
Revin cand imi dau seama dupa ce program spatial functioneaza fi-mea. Stiu ca jumatatoiul incercase sa va dea si niste poze, o sa reiau eu procesul - le trimit pe mail-ul de yahoo ca mi-e mai usor asa.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Ipopica ce bine ca ati ajuns acasa si sunteti ok
Sa pape bebelusa tot si sa fie sanatoasa.Se va obisnui ea acasa,prima noapte e mai dificila.
Ai vazut ca s-a rezolvat si fara teleportare?!
Sa fiti sanatoase si frumoase

Noi doua aveam acelasi DPN, tu esti cu bb acasa si al meu buburuz nici nu se gandeste sa paraseasca garsoniera.Puturosi baietii astia.
Abia astept sa se faca 15 sa-mi vad si eu sarmaluta

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Inca 6 saptamani sa ajung si eu la termen... Asa de putin... Noptile au devenit grele si dureroase. Nu dorm mai mult de 2 ore legate ca trebuie sa fug sa fac pipi. Cred ca ma antrenez pentru noptile cu un bb papacios. Am inceput sa am dureri si intepaturi in col si uneori il simt pe Gabriel ca se impinge in col de parca ar fi la trambulina. Inca un pic si mi-l tin in brate. Abia astept...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Popiiiiii!!!!! n-am plans ca mi-am amintit atentionarea.
Pupa Gabriel pe Mara! Ce patanii ai avut si tu... ma ia cu fiori... Bine ca s-a terminat totul cu bine . Sa fie sanatoasa demoazela si sa pape mult. Ma bucur ca ai laptic. Ai grija sa nu faci febra laptelui, mufeaz-o cat mai des. Abia stept sa vad pozici .

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 31+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata,
Andie, Doamne ajuta azi, Curaj, fara emotii Nastere usoara sa ai si recuperare rapida

Looana, sincer chiar eram ingrijorata ca nu ai mai dat nici un semn. Bina ca ai programare la dr tau, poate te trimite in alta parte. Doamne ajuta, esti in gandurile si rugaciunile mele si bebe sa vina sanatos si tu sa fii bine.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

buna fetelor si felicitari mamicilor cu bebelusi, sa le traiasca , sa fie sanatosi si mancaciosi.
am citit ca va plangeti de nesomn, ma inscriu si eu in clubul vostru. dorm din ce in ce mai greu si in pozitii tare ciudate. toata noaptea sunt la baie ca doar asa sta treaba si de adormit adorm greu inapoi si tot asa, stiti si voi cum e...dar ce sa facem mai avem putin! luni mergem si noi la doct pt consulatatie iarasi si la sf lunii adica la 36 de sapt avem echo sa vedem cum sta treaba mai exact. am si eu niste picioare de abia imi incap in sosete , ma mai rog de sot sa mi le masese seara ca e jale cat de greoaie ma simt si sunt...
bagajul de spital e aproape gata numai sa-l pun in geanta, toate is cumparate , spalate si calcate.am montat si patutul si masa pt infasat de acu asteptam sa treaca timpul si sa ne vina termenul :D
partea proasta e ca sotul meu sapt trecuta a fost racit si bineinteles ca am luat si eu ceva de la el. mi s-a infundat nasul si ma doare gatul...aveti ceva leacuri pt ele? ca aseara nu am putut dormi mai deloc...

nastere usoara fetelor ce urmeaza si bebei sanatosi!

iar pe celelalte va si noi mai asteptam putin!

cu Daria Ioana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Popi ma bucur ca ai intrat sa ne impartasesti povestea nasterii Marei si ca sunteti bine sanatoase acasa.Imi pare rau ca ai trecut prin emotii important este ca sunteti bine.De abia astept sa vad poze cu bebelaca ta.Oricum felicitari pentru printesa

Cica si printul meu are capul nu stiu cum si nu pot naste normal,frica mea cea mai mare este sa nu ma apuce acasa ca pana la spital fac o ora jumatate si aici in oras la mine nici nu ma gandesc sa ma duc.Sper ori sa se miste un pic sa pot naste normal ori sa stea pana la data programata de dr. pentru cezariana.

Mena tu ai DPN fix la o luna dupa mine,oricum si eu ma astept ca in 2 saptamani sa nasc,nu mai are rabdare Stefan sa mai stea.

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Felicitari, Onutz! Sa fiti sanatosi amandoi, recuperare rapida si bebe papacios!!!

Loona si Andie
, tinem pumnii! Sa fie totul bine, va asteptam cu vesti bune!

Ipopica, bine ca s-a terminat totul cu bine! Mama prin ce incercari ati mai trecut amandoua!

Sa stii ca l-a inceput cam asa e situatia, lui bebe ii cam place sa stea lipit de tzatza mamei. O sa se regleze cu timpul si te vei odihni si tu mai mult. Eu la asta mic, primele luni an dormit numai cu el pe piept. Il puneam sa ragaie si adormea asa, apoi nu il mai puteam pune jos, ca acolo era cald si bine. La primul copil socul e destul de mare, ca nu iti spune nimeni ca vei sta cu bebe lipit de tine nonstop, e greu, dar veti depasi momentul cu bine! Nu va fi mereu asa!

Bubu, mai aveti si voi un pic. Esti o super mama, baietelul tau e f norocos cu asa o mama dedicata si rabdatoare ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

popi, pana se regleaza lactatia asa e ..acum bb suge f f putin...o sa fie bine..pune-o mereu la san cand vrea si las-o sa stea cat vrea...de nedormit stiai deja ...hai ca o sa va obiosnuiti voi ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

Da fetelor, maine e ziua cea mare si pt noi.La ora 6 dimineata ma internez , urmeaza analize si apoi op de cezariana.Psihic ne-am pregatit....sa dea Dmnezeu sa fie totul bine, Sara Maria la fel si sa ajungem acasa cu bine.Nastere usoara burticilor care sunt acum in spital si bebei sanatosi.Va pupam si revenim cu vesti imediat ce putem.

Mergi la inceput