Felicitari Andie, Onutz! Hai Aqua! NovDec2012 #43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Iulia gata am activat PM.Mi se pare ciudat ca il aveam activ si nu am umblat la optiuni.Multumesc anticipat pentru parola.
Si eu eram cu telefonul langa mine dar ai fost mai rapida

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

mami incearca sa bei 2-3 cani de ceai din frunze de zmeura (planta nu pliculete) pe zi. Se zice ca ajuta sa se inmoaie colul si sa inceapa contractiile.
Eu nu inteleg de ce medicii din Ro tot se leaga de greutatea copilului. Aici nu am auzit niciodata motiv de cezariana greutatea bebelusului. Oasele se dilata, daca e pozitionat cum trebuie nu e nici o poblema. Uite, Riana de Ina de exemplu, s-a nascut natural la aproape 4 kg.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Azi mi-a zis ca nu e in legatura cu greutatea copilului..nu o intereseaza asa tare asta...ci capul, dimensiunea capului...pe ala mi-l masoara tot timpul de ceva vreme incoa, ca ala e os si trece mai greu de bazin.. si al meu e cam capatanos ca e baiat cica;));))
m-am hotarat: maine fac ultima injectie nu azi... o s ao fac pe la ora 15, pana la controul de a 2a zi o sa treaca 19 ore minim...ii ajunge, sa nu ma mai streseze ca nu intrerup clexane-ul fara motive intemeieate...deci ea nu stie daca nasc duminica dar ma pune sa fac d-astea si stau eu cu griji:));)) si nu ma intereseaza; vreau sa nasc zilele viit. clar :)) ca deja placena e maturata, bebe e mai mare, lichidul se imputineaza.

am inceput sa beau acum ceai de galbenele ca cica si ala contine estrogeni si subtieaza colul:)

felicitati Andie!!!!!!!!!!!!!!!

37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

A venit si Ema noastra, draga de ea!!

Felicitari, mami Andie!!

Inca o minune, saptamana asta a fost ceva de vis!!

Sa va dea Dumnezeu sanatate cu carul, lapte din belsug, nopti linistite si sa va bucurati de printesa voastra in fiecare clipa, senin si cald!
Inca o data, BRAVO, Andie!!

Multumim frumos, Iulia!
Pozele cu Mara le vezi pe contul de yahoo, este o minunatie galuscutza lui Popi, o sa fie o smecheroasa ca mami ei Popica zapacita!!Acum am vazut-o si eu! Popiiiii, pai bine mai mami, pe mine ma arde pe gat si lui Mara ta ii cresc plete?? e mortala, m-a topit!! sa va traiasca sa-nfloreasca, dragilor!Las' ca gasesti tu o metoda sa ajungi la un consens cu ea

Ma duc sa va citesc din urma, pana acum am trimis felicitari, am un neam intreg nascut pe 9 si 10 nov

pup!

38 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Multumesc Iulia.
Mara e o scumpa, sa-ti traiasca Popi!!!!

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Felicitari Andie!

mami atunci aproape toti copii de nemti ar trebui sa se nasca prin cezariana, ca au capurile mari . Prin comparatie, V era mai mult in grafice la dimensiunile fetitelor.
Capurile bebeilor sunt moi si se muleaza, de asta reusesc sa si treaca prin orificiul ala care e dilatat doar 10 cm.
M-am uitat in carnetul de gravida, V a avut circumferinta capului la nastere 37 cm.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Popi ai o dulceata de fata! E superbisima!
Sa va aduca numai bucurie!

FELICITARI ANDIE

Bun venit pe lume EMA
Tot binele din lume pt toti piticii!

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Multumesc fetelor! Acum am vazut si eu poze cu Mara de IPopica. Dementiala fata, dementiali si parintii!
Sa va traiasca dragilor si sa va bucurati de ea!

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

FEtele,tocmai intrasem saanunt si eu de Ema deANdie!!!FEliciari mami,safiti amandoua sanatoase,voioasse si mancacioase!!Ema sa aiba noroc si sa va bucurati de ea!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari tuturor mamicilor care care acum isi pot tine minunile in brate! Cred ca e minunat, abia astept si eu momentul acela. Azi am facut si noi 36 saptamani, bagajul e facut de ceva timp si acum asteptam vizita la medic, luni seara. Vom stabili daca nasc natural sau cezariana, asta daca a intervenit ceva. Medicul meu ma tot incurajeaza de ceva timp sa nasc natural, el zice ca as avea toate sansele pana acum sa nasc usor. Ma simteam curajoasa pana acum, dar dupa ce a povestit Popi...parca nu mai sunt asa tupeista.
Fetelor, imi trimiteti si mie parola de la yahoo sa vad minunile?

36+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Andie felicitari,sa ai o recuperare usoara si bebe Ema sa fie sanatoasa si sa va faca viata mai frumoasa,exact asa cum v-ati dorit!
Mara e delicioasa,o mananci cat e de scumpa!

Mergi la inceput