Buburuze de mart-apr2013(9)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Scumpe doamne, ce de activitate pe aici....asa imi place.
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune si bebeii sanatosi

Am citit despre soacrele voastre.....off nici nu vreau sa ma pornesc ca nu ma mai opresc probabil ca v-ati dat seama ca fac parte din categoria neiubibila de soacra.
Eu am fost "binecuvantata" cu doua soacre una mai "saritoare" decat cealalta asa ca va dati seama ce concurenta este intre ele: care ne da cu flit mai repede si cand ai mai multa nevoie. In fine.....am experienta de atatia ani asa ca nu ma mai impresioneaza f tare.

Referitor la cezariana......eu sper sa fac cezariana si nu din comoditate, zodie, durere( ar fi stupid sa creada cineva ca iti doresti cezariana ca doare mai putin decat o nastere normala......sa fim seriosi), "n" motive vehiculate prin popor.....folclor sa-i spunem ci pentru si de dragul copiilor as indura orice chiar si cezariana care este considerata o operatie majora pt organism.
Sa nu va mai spun ca mi s-a propus sa nasc natural gemeni daca ajung la termen come on....pe bune? Si cine imi garanteaza mie ca al 2-lea copil o sa iasa la fel de repede a primul, ca nu o sa ajung sa nasc primul natural si al 2-lea prin cezariana si sa vezi atunci distractie, fetele care au nascut natural stiu ce forta iti trebuie sa nasti unul, cat te oboseste as fi curioasa sa imi spuna daca ar fi in stare sa o ia de la capat cu nr. 2 la interval de cateva minute sau chiar ore. Nu contest ca nu sunt si cazuri cand se termina totul fara probleme, chiar o prietena a nascut gemeni natural la diferenta de 3 minute intre ei.....caz fericit. Cum spunea si tusfeti, pt copii induri orice, chiar mi-ar fi convenit sa nasc natural pt refacea mea, pt copii, pt faptul ca nu se va face coada la usa mea care mai de care sa ma ajute. O sa fiu cam sefa peste puradei asa ca o sa am nevoie de multa forta, nu sa fiu cocosata de la operatie.
O sa vad ce voi face la momentul respectiv......sper sa duc sarcina pana la capat ceea ce va doresc si voua iar cu nasterea........trebe sa iasa pe undeva, nu? sper totusi sa nu ma vedeti la ProTv "o pacienta in travaliu si-a agresat medicul pt ca a lasat-o 2 zile in travaliu"

Hai ca m-am intins cat o placinta.......sunt si eu nevorbita

Am o dilema si poate ma puteti ajuta. Medicul cu care o sa nasc este si la privat si la stat. La ecografii merg la privat si platesc consultatia/ecografia iar lui nu-i bag nimic in buzunar. Cand am fost la stat i-am dat lui direct. Credeti ca ar trebui sa-i dau ceva si cand merg la particular?
Pana acum nu i-am dat nimic pt ca isi ia cota parte din pretul ecografiei si chiar nu pot sa sustin spaga plus eografie.
Voi ce ziceti?

Cu speranta ca nu v-am plictisit va pup pe toate fara exceptie


20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

casandra, poate la voi in galati exista medici care recomanda nasterea naturala dupa cezariana, in bucuresti sunt destul de rezervati in a da astfel de sfaturi si iti spun si din prisma faptului ca din anturajul meu face parte un numar mare de medici chirurgi, inclusiv cativa ginecologi care nu fac astfel de recomandari, asta si pentru ca sunt la inceputul carierei de medici primari si nu au chef sa dea nas in nas cu problemele medicale si legale.
Iar in ceea ce priveste mitul potrivit caruia medici recomanda cezariana pentru bani, consider ca este o gandire invechita a romanilor si care in spitalele civilizate nu se prea mai regaseste.
Daca te duci la un doctor fara sa ai incredere in actul medical pe care-l savarseste, atunci este cazul sa nu te mai duci.


Din pacate la noi la Galati nu exista astfel de medici, exista i schimb la Constanta la maternitatea Isis iar in ceea ce ii priveste pe medici ...din pacate prea multi sufera de complexul lui D-zeu si se cred atotputenici - asta din proprie experienta.
Increderea se castiga nu se acorda orbeste. Cel putin asta am invatat eu de la viata- doctorii nu fac exceptie.

24 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudoralexa13

Scumpe doamne, ce de activitate pe aici....asa imi place.
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune si bebeii sanatosi

Am o dilema si poate ma puteti ajuta. Medicul cu care o sa nasc este si la privat si la stat. La ecografii merg la privat si platesc consultatia/ecografia iar lui nu-i bag nimic in buzunar. Cand am fost la stat i-am dat lui direct. Credeti ca ar trebui sa-i dau ceva si cand merg la particular?
Pana acum nu i-am dat nimic pt ca isi ia cota parte din pretul ecografiei si chiar nu pot sa sustin spaga plus eografie.
Voi ce ziceti?

Cu speranta ca nu v-am plictisit va pup pe toate fara exceptie


20+

eu una sunt in aceeasi situatie. Doctorita mea are contract de colaborare cu clinica la care ma consulta dar este angajata si la Spitalul Judetean. eu merg numai la consult la clinica si in afara de pretul cerut la receptie nu-i mai dau nimic...nu mi se pare normal. doar nu face munca voluntara la particular iar pe mine una nu ma dau banii afara din casa. cand voi merge sa nasc si din pacate se pare ca voi naste tot la stat ca si prima oara voi avea grija ca in functie de interesul manifestat fata de mine sa contribui cu bani. Oricum dr mea macar are bun simt si nu i-a niciodata bani inainte. Altii....vai de mama noastra

24 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata burtici!

Tudoralexa - cum sa dai spaga si la particular???? asta ar fi chiar culmea; io cel putin cand am fost la particular ca m-a chemat acolo n-am mai dat nik ca nu mi se pare normal; daca acolo m-am chemat asta e, platesc consulatia si la revedere; daca ma cheama la stat atunci ii dai frumusel lui banii si gata; asa mi se pare ok si nci bani de aruncat aiurea nu am, mai ales ca preturile de la particular sunt cum sunt.

Strumful meu ma loveste de nu ma vad, mi-e din ce in ce mai greu sa stau la birou mai ales daca nu stau rezemata de spatarul scaunului. Daca stau cocosata imi iau numa suturi, asa ca a inceput distractia...plus ca nu mai pot merge mult timp pe jos ca ma doare burta de parca mi-ar pica, nu-s contractii, doar simt nevoia sa mi-o sustin.

Azi noapte m-a trezit Piscot la 12 si ceva ca pierduse suzeta, ea a adormit, io pe la 3, nu-mi gaseam nicio pozitie confortabila, strumful dadea din picioare, vis ce mai. Prin urmare azi sunt zombie si abia astept sa ajung acasa, sa termin papa si sa ma bag la pat.

Pupici.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Casandralin, piscotel va multumesc pt. raspunsuri.
Am vrut sa ma asigur ca procedez corect.
O sa va mai stresez cu nasterea, cat se da la dr., la moase, anestezist, etc.
Exact ce nu-mi place, sa alerg cu banii dupa ei in loc sa ma concentrez la cel mai asteptat moment din viata ea.

Piscotel eu imi caut centura pt ca si eu simt ca imi scap toate cele.
Mi-a recomandat si medicul.
Probabil ca voi comanda pe net pt ca nu stiu daca mai pot astepta pana la babyexpo.




20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_tm spune:

Ciau fetele!
Eu merg la dr la clinica privata, platesc consultatia si atat.
Iar cu nasterea, prefer sa nu ma gandesc inca la costuri...

Si bebele meu are multa treaba, il simt mult in special seara cand stau intinsa sau dimineata, la 5, cand ma trezesc el/ea danseaza in burtica, dar si la lucru ma mai fericeste cu cate un ghiont.
E super amuzant. Stiu ca mai incolo ghionturile vor fi lovituri aplicate in puncte strategice, dar pana atunci ma bucur de ce am, cat pot.



18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ginecoloaga mea nu are motive ascunse sa imi spuna ca al doilea copil poate suferi la nastere din cauza unei expulzii intarziate si a lipsei de oxigen. Ea mi-a prezentat situatia, decizia o iau eu. Eu nasc la privat in cazul in care se nasc la termen iar ea n-o sa primeasca nimic, iar daca nasc prematur la spital de stat, nu stie nimeni cu cine o sa nasc. Cu cine s-o nimeri...
Nu toti doctorii au motive ascunse pentru a prezenta dezavantajele nasterii naturale la gemeni.
Tudoralexa, eu nu dau niciodata bani la dr la privat, nu are rost sa platesti si consultatia si banii ei de buzunar...
Va pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara burtici!!!!

Am fost azi la control.Bebe e bine are, 14cm si 270gr A fost tare lenes si nu a vrut nicicum sa ne arate din nou ce are intre picioare.Oricum si doamna doctor s-a agitat un pic ca vreo 15min a tot cautat dupa putza.a vrut sa ne mai confirme odata dar pana la urma s-a lasat pagubasa .Sper sa nu avem surprize, cu toate ca a zis daca odata a vazut-o sigur e putza.

Si eu la privat merg tot timpul si in afara de costul consultatiei n-i dau nimic.Despre cezariana vs naturala,intr-adevar majoritatea aleg cezariana din comoditate insa cu toate ca sunt pt nasterea naturala nu mi-ar conveni sa stau 2zile in travaliu

Va pup pe toate!!!!

O seara faina

Cosmi 18+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Buna dimineata! o cafea cu mult lapte pentru cine mai bea si o tigara pentru vicioase

cos_minutza, felicitari pentru masuratori! daca i-a vazut putza, apai puta are.
Eu sunt la birou si nu am chef de nimic, sper sa mai rezist pana in ianuarie .

Mami de Tudor 09.09.2010 si Ioana, 19 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_kiss spune:

Neata mamicilor:* Cine imi spune cum le-au iesit riscurile la triplu test? Mi-au venit si mie rezultatele si vreau sa le compar. am risc scazut la toate dar nu-mi place o cifra aici e cineva care a facut in mod special la Medlife si poate sa-mi spuna ce scrie pe rez? Va roooooggg!!Va pupacesc:*

Mergi la inceput