Burtici de mai-iunie 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
crina27 spune:
Madd11 asa eram acum ceva timp. la birou era ok, acasa inceprea moleseala.acum nu mai pot face nimic nici la birou.cred k o sa mut si eu biroul acasa :D. Sambata ma ajuta surioara la curatenie...ca eu...sunt o leguma deja. cand o trece starea de somnolenta?
9+
de_ea spune:
Multumesc crina.Mai am de luat rezultatele de la complexul torch si de la anticorpii anti rh si apoi o perioada nu mai am de facut analize.
Mi-am actualizat si semnatura...nici nu imi dau seama cat de repede au trecut cele 15 saptamani...
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 15+
Irinukaaa spune:
Hey!
Mai intai o sa urez tuturor Mihaelelor, Gabrielelor un sincer LA MULTI ANI, sa aveti sarcini usoare cu bb sanatosib si voiosi!
Acum sa raspund la ce citesc in acest moment ca apoi daca trec iar uit ca si eu aveam ceva de zis. Asa ca...
Elyana, Crina felicitari pentru eco!
Vroiam sa zic ca varste diferite o sa tot ai la puii tai, ca masuratorile astea sunt si ele pline de erori. Ce sa mai zic daca mergi si ceri parerea mai multor dr... n-o sa mai stii deloc.
Ideea e sa ti cont de data UM ca aia e baza oriunde ai merge!
De restul de vei convinge si tu pe parcurs!
Flafi de acord cu tine. Si noi am cumparat la sarcina trecuta lucrulete si patut si tot ce se ivea ocazia f devreme. Si bine am facut zic si eu.
Si noi am cumparat orice culoare exceptand roz pentru baiat. Si nici mie nu-mi place deloc clasicul roz = fetita, bleo = albastru dar nu va zic de cate ori (rocmai din cauza culorilor vii ce le avea pe el) imi confunda baiatul cu fetita. La inceput mi se parea haios dar mai apoi incepusem sa ma satur. Si nici macar nu intrebau... direct "ce fetita dulce..."
Sa aveti spor in continuare la cumparaturi!
Crina abia astept sa te vad in ultimul trimestru... sa vezi atunci treziri fara numar... trebuie sa te obisnuiesti sa readormi imediat ca altfel n-ai ce face!
De_ea pupici la mamica frumoasa!
Cine ne da si noua PM cu parola de pe picasa ca nu mai stiu cine se ocupa...
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+
Irinukaaa spune:
Actualizare de semnatura ca azi avem 15+... mama ce trece timpul, ma ingrozeste.
Imi amintesc cum la prima sarcina taiam zilele ca in armata si eram cu AMR... acum ma taie zilele pe mine ca n-apuc sa respir.
Se subintelege ca are cine sa-mi tina timpul ocupat acum, nu?
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 15+
de_ea spune:
Pupici si de la noi Irina!
De ce ai doar 13 sapt daca noi avem diferenta de numai o zi la dpn?
Vreau si eu parola de la contul de pe picassa va rog.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 15+
DenyAnd spune:
Irina, Vicky, aveti PM
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Irinukaaa spune:
Multumesc Deny (presupuneam ca tu te ocupi cu contul dar nu eram sigura...).
Am vazut mamici dragute: Deny si Mycya... o sa ma "prezint" si eu zilele astea.
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 15+