Burtici de mai-iunie 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
cocutza2011 spune:
Salutari fetele!
Felicitari ptr vestile bune la eco!
Eu daca o sa am baietel acuma, primul an va folosi hainutzele de la Andreea, oricum nu prea sunt roz, ca noi am luat mai mult culori neutre. Va fi mai mult mov si gri, deci va fi foarte stylish!!!
Si eu m-as duce la o inca o eco, dar doar din motive ca mi s-a parut doctorul foarte relaxat :). A masurat gatul, osul nazal, numarat manutze picioruse, etc. dar nu mi-a zis despre ce vb voi, nimica de batai de inima ca numar, nimica despre placenta, despre col. Trebuie sa intreb fetele de pe aicea, poate asa or fi ei mai relaxati!?
O zi frumoasa fetele!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +
mcoca spune:
Cocutza, nu ti-a zis pentru ca e ok :). Fii sigura ca s-a uitat la toate. Aici nu s eintra chiar asa in detalii "tehnice" sa zic asa ca putina lume e de fapt informata.
Ankylya, bizar sistem. Aici daca lucreaza unul, toata familia e asigurata.
Vicky si Printzesone
cocutza2011 spune:
Mcoca, merci! Ma simt mult mai bine, chiar luasem foile de la Andreea si la cat au masurat la ea, aicea mai nimica :).
Si aicea e la fel sistemul, daca unul munceste toti suntem asigurati. Daca ma gandesc ca impozitul pe venit e progresiv si cat platim la statul austriac, mi se normal sa fim toti asigurati!!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +
crina27 spune:
fetele, ati adormit ? eu nu mai pot de somn....:(((( la 2 noaptea am mers la baie si pana la 5 m-am uitat pe pereti ca nu mai putem adormi....acum am papat si tare imi e greu sa ma tin treaza si sa mai si lucrez.....ufffff.vreau in patul meu.
9+
Carmen1985 spune:
Crina, eu am motait pana pe la ora 13 ... m-am trezit dim sa merg la analize si am fost leguma pe urma...stiu ce zice la prima sarcina am lucrat si eu si adormeam pe scaun . De la 5 luni nu m-am mai dus...
Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+
mcoca spune:
Eu sunt pe aici, incerc sa lucrez ceva, dar nu am spor. Le-am zis la aia d ela lucru, ca voi lucra de acasa ce avea de facut, ca si asa sunt ultra simpatici, si nu mai am mare lucru de facut.
Am impresia ca toata lumea sarbatoreste azi arhanghelii :).
Vicky si Printzesone
de_ea spune:
Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13
Madd11ee spune:
Problema mea e alta..cat sunt la serviciu e totul ok,am energie tot..dar cum ajung acasa..nu mai sunt in stare de nimic..de multe ori adorm pe la 8-9 seara..si e aiurea, nu am vlaga si nu pot face nimic in casa, pt ca efectiv simt ca ma ia somnul..acum e mai mult sotul la cratita si curatenie:)
7+
de_ea spune:
Mi-a venit si mie rezultatul de la dublu test.
risc varsta 1:1222
risc biochimictrisomie 21 :1:2977
risc combinattrisomie 21 1:10000
trisomie 18+NT 1:2356
Scor risc sindrom down 1:10000 -normal
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13
mcoca spune:
Madd, e normal, asa am fost si eu vre-o luna. Acum cu somnul sunt bine, dar obosesc de zici ca nu stiu ce fac.
Vicky si Printzesone