Burtici de mai-iunie 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
VIOIKA76 spune:
Ah flafi daca ai stii cat de greu accepta mamicile alta culoare la hainute in afara de clasicele roz si bleu.Ducem munca de lamurire multa cu ele.Cel putin la noi in oras cam asa e.Eu copiii mi i-am imbracat cu toate culorile ,asta pana la o anumita varsta cand au inceput sa trieze.Avea Ana niste preferinte de ma baga in boale!
Daca nu-i placea ceva din ce-i luam eu fara aprobarea ei,nu se imbraca cu lucrul respectiv.Nici nu stii cate hainute am facut cadou din cele primite ,pe motiv ca nu-i place culoarea.
Dragos vad ca nu are preferinte deocamdata dar a inceput si el usor usor,imi spune cand ceva i se pare ca-i prea colorat :mami asta-i de fetite!
Sa nu mai zic ca Ana vroia numai fustite si rochite si acum e la fel,mai greu e iarna dar de/ sufera baba la frumusete!
Cel putin pana la 2 ani poti sa-i iei ce culoare vrei ,mie imi plac hainutele cat mai colorate.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
Madd11ee spune:
Buna tuturor burticilor! In primul rand, la multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume astazi, sa aveti o zi minunata si o sarcina usoara!
Eu m-am trezit foarte bine dispusa, am inceput sa ma obisnuiesc cu trezitul foarte devreme( nu stiu din ce cauza ma trezesc in fiecare dimineata pe la 5:30- 6:00, in conditiile in care incep serviciul la 09:30)..
Voi cum va simtiti astazi?
Va pupa Gravi Mada 7+
VIOIKA76 spune:
Mad11ee sa stii ca si eu sunt matinala,dar eu mi-am facut programul dupa copii.Ai mei se culca la 9-9.30 si se trezesc la 7.Eu trebuie sa ma trezesc cu 30 min inaintea lor pentru ceai si mic dejun.
Ma culc devreme dar ma trezesc peste noapte si nu mai pot sa adorm.
Cand erau ei mici ehe ce-as mai fi dormit ! Presimt ca asa o sa fie si cand voi naste si voi alapta ,pana imi intru in ritm.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
paulinio spune:
Si eu am imbracat baiatul cu toate culorile, desi am primit unele critici pentru asta (sotul in special era destul de reticent cand avea roz pe el :D -- nu tot culoare e totusi? ).
Al meu baiat mereu a avut preferinte la haine; nu neaparat la culori dar e foarte greu sa-l imbrac cu ceva ce nu-i place; a avut diverse faze pentru asta: ba nu voia blugi, ba nu voia camasi, ba nu pantofii astia, ba nu ciorapii astia... M-a disperat. Nu toti copii sunt la fel.
De la mamicile de fetite stiu ca erau disperate ca nu gasesc altceva decat ROZ. Erau innebunite de rozul asta si mai voiau altceva si nu gaseau.
Dar cand sunt bebelusi nu prea au ce zice. Eu am luat haine de dinainte de a naste si mi-au prins foarte bine. N-am luat multe pentru ca apoi am mai si primit...
mcoca spune:
In primul rand LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi!
Aveti grija cu listeria, nu se gaseste numai in branza de la tarani. Se gaseste in pamant, se poate gasi in preparatele insufient preparate termic, in salamul feliat si nevidat etc.
Cu hainutele, aici hainutele uni sex sunt ff rare, si se cumpara de la raionul de baieti in gen :). De la nastere, hainele de fetita au o mica chestie care le face de fetita : un gulers, niste fundite, nu e vorba numai de culoare. Eu daca am baiat, va trebui sa-i cumpar aproape tot. Pt primul an o sa ma mai descurc cu lucruri de la Maya, dar apoi nexam.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Simcri, ma bucur ca esti bine, incepuseram sa ne facem griji pentru tine. Cu musafirii eu te compatimesc, sa stii. Mie imi place ff mult sa primesc, dar acum nu :). Abia reusesc sa-mi hranesc familia, si aia cu mari eforturi si nu constant :)).
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
Vio sunt clinici particulare pe toate drumurile si as putea sa merg sa imi fac eco dar saptamana viitoare merg la medicul de familie sigur si ea o sa imi dea trimitere la ginego de stat si gineco de stat imi face control si ea imi zice cand sa imi fac eco si amalize eco care o sa fac oricum la privat si dupaia cu eco si/sau analizele trebuie sa ma intorc la gineco de stat.Daca eu imi fac acum eco de capul meu si dupaia gineco imi da si ea sa fac peste 2 saptamani iar ce fac ajung sa dau 300e intr-o luna si nu prea imi convine doar pentru ca am eu fluturi la cap . Cam asa stau lucrurile aici as putea sa imi fac numai gineco privat dar nu ne tine buzunarul deoarece munceste doar sotul si numai ecografia si controlul este 120e pe care tebuie sa ii scot din buzunar in fiecare luna daca este o sarcina fara probleme dar daca esti la medic privat trebuie sa platesti si toate analizele pe care ti le da el de facut. Este mai complicat aici sper ca ai inteles cu sistemul lar de kk dar asta este trebuie sa ne obisnuim ca doar traim aici.
Imi cer scuze ca am scris un roman intreg
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+
mcoca spune:
Ankylya, si nu exista asigurari pentru privat? Aici cu asigurarea mergi unde vrei tu, la stat sau la privat. Singura chestie e ca daca eu merg sa fac eco de capul meu, fara trimitere, o platesc. Sa merg la alt ginecolog e exclus, acolo as putea merge fara trimitere, deoarece timpul de asteptare ar fi prea mare, 1-2 luni.
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
nu stiu ce sa zic nu cred ca este vreo asigurare ca daca eu nu muncesc sotul ma luat el pe contractul lui, si asa trebuie sa platesc si controlul de la stat bine nu este chear mult este cam 30e ca aici poti sa faci gratis daca ai un venit mic si cand m-a intrebat medicul de familie cat are sotul pe fluturasul de salariu mi-a zis ca nu ne incadram cred ca astea sunt regulile pentru straini si analizele nu le pot face pe toate gratuit unele le platesc chear daca le fac la stat. noi am tot intrebat in stanga si in dreapta dar toata lumea da din umeri. si prietenii pe care ii avem si ei au platit asa ca.... cred ca asa o sa facem si noi
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+
duduta190578 spune:
Eu mi-am imbracat fetita cu haine de toate culorile,cu toate ca uneori lumea pe strada credea ca e baiat.Am avut cateva haine de la o cumnata care are baiat si mi-au prins foarte bine.Acum indiferent ce va fi nu tin cont,ca nu am haine de baiat....am destule de fata,sau comune.
Si eu am un burtoi mama-mama,dar nu m-am gandit pana acum ca poate fi de la arefam.Inseamna ca de asta sunt asa balonata,dar oricum am luat si ceva kg in greutate.