Burtici de mai-iunie 2013 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen1985 spune:
In primul rand buna dimineata fetelor si La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui !
Am fost la donat sange am pus pe langa ce mi-a dat dr ( majoritatea le-ai enumerat tu Carmen1 ) si toxoplasmoza . citomegalovirus, rubeola, plus herpes v astea nu am stiut de ele , dar ma interesez si o sa vad. Adevarul e ca la prima sarcina n-am facut atatea analize si eco. Cat despre sotul tau , stii vorba aia Ce nu stie nu-l poate rani
Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+
Carmen1985 spune:
Si eu la prima sarcina m-am simtit perfect , acum nu prea si toata lumea e mirata ... vorba ta Carmen1 ,ca nu mai am putere sa fac atatea, ca mi-e rau etc. Mama la fel ca ei nu i-a fost rau nici cu fratele meu , nici cu mine , i s-a rupt apa cu mine cand stergea pe jos in casa... Iar cu superstiile nu mai zic , vreau sa va spun ca sunt atee asa ca ....
Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+
crina27 spune:
Buna dimi !Aseara am fost la medic.Nu a fost prea incantat de infectia din urina, a zis ca dupa primul trimestru va trebui tratata.apoi.....intalnire cu bebe de 9 sapt si 4 zile. se zbenguia , misca si manutele si piciorusele.avem 2.75 cm si o inimioara activa cu 176b/minut.Doamneee....ce de emotii.L-am visat toata noaptea :). acum urmeaza analizele pt toxoplasmoza si tot ce mai era pe lista, iar la 12 sapt bitestul.
Va urez sa aveti o zi de gravidutza minunata! :*
9+
duduta190578 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DE AZI,MULTA SANATATE ,FERICIRE SI SARCINA USOARA!
VIOIKA76 spune:
Buna !
La multi ani celor care sarbatoresc astazi ziua de nume!
Vycky dar te tin astia pe jar ,nu gluma!
simcri bine ca ne-ai dat un semn ca ne faceam griji.
Carmen 1 ,mersi pentru lamuriri despre arefam.Banuiam eu ca el e de vina pentru burtoiul meu umflat.
Elyana felicitari pentru cele 2 inimioare! Se va arata si praslea ,imediat ce prinde curaj si putere!
Crina felicitari si tie pentru inimioara!
Va urez o zi buna!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
ankylya spune:
neata fetelor
La multi ani tuturor care sarbatoresc astazi ziua de nume
Felicitari fetelor care au vesti bune de la bebei
Pe mine ma iau emotiile numai cat va aud pe voi ca iati vazut pe bebei la eco si miscau debea astept sa il mai vad si eu pe bebe au trecut debea 2 saptamani si deja imi este dor de el sper sa reusec sa imi scot si eu dosarul de la spital azi macar sa il vad in "poza" pana la urmatoarea eco care cine stie cand o sa o fac.
Va pupacesc
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+
VIOIKA76 spune:
ankylya iti tin pumnii sa reusesti sa-l vezi cat mai curind pe bebe.Ma gandesc ca poate reusesti sa gasesti o clinica particulara .Nu stiu cum e in Italia ,parca tu acolo esti.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
flafi spune:
Pai ce legatura are patutul cu sexul copilului? Sau daca ii iau hainute verzi nu le poate imbraca pt ca e fata? Daca e fetita tre sa fie totul roz cu floricele si daca e baiat albastru cu masinute?
Hai sa fim seriosi...
Citat: |
citat din mesajul lui carmen333 Flafi, n-am apucat sa scriu, dar tare m-am bucurat sa aflu ca ai cumparat deja lucruri pentru bebe. Asa as vrea sa fac si eu, dar pe la 6-7 luni. Am incercat sa explic alor mei ca superstitiile erau pe vremea cand mureau multi copii mici, pana intr-o luna. Dar daca greseste sexul copilului si cumperi altceva decat trebuie? -nu se lasa ei. Nuuu, e ca si cum i-as face rau! Ce, nu mai stiu de traditii???? !! Va pupa mami gravi 12s+. |
14+
raluca1109 spune:
Buna!
Ma bucur pentru vestile bune!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor vostrii!
Raluca
S 15+