Burtici de mai-iunie 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Tocmai pentru ca ti-au iesit negativi ar trebui sa la repeti sa vezi cum stai acum.Listeria eu n-am facut.Ma tot feresc de branza de la tarani desii imi lasa gura apa,dar nu stiu cat de igienic a fost facuta branza aceea asa ca ma abtin.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Cred ca am sa fac pt toxoplasmoza , pt listeria nu cred ca e cazul ca nu consum branza , nu-mi place. Alte analize mai deosebite acum la inceput ? maine dim am programare sa-mi recolteze sangele si sa stiu daca mai adaug ceva pe langa ce mi-a dat dr de fam

Mami de Bianca 07.05.2008 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Hey,

Am fost la doctor, totul e ok, s-a uitat pe analize, se pare ca pe bebe il vad la eco de-abia pe 5/6 decembrie, azi nu am facut eco.

Noapte buna!

Raluca

S 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Raluca, ma bucur pt vestile bune. Imi pare rau c anu ti-a facut eco. Pe mine ma seaca doctorii care nu fac eco la fiecare vizita. Sa fim seriosi a trecut epoca masuratului burtii cu cm, si ascultatului cu palnia.

Au am sunat la doc sa aflu rez pt dublu test si nu il primise inca :((. Am fost la laborator si cica ieri l-au trimis. uffff, maine sun iar.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Raluca, ma bucur pt vestile bune. Imi pare rau c anu ti-a facut eco. Pe mine ma seaca doctorii care nu fac eco la fiecare vizita. Sa fim seriosi a trecut epoca masuratului burtii cu cm, si ascultatului cu palnia.

Vicky si Printzesone

Pai stii de ce nu fac eco la fiecare vizita?! Pentru ca exista si femei ( nu putine) de parere ca eco agraveaza creierul si alte parti ale lui bebe, si il streseaza....Si pentru ca probabil au fost acuzati, au mai rarit-o.Eu nu sunt de acord tocmai pentru ca ultrasunetele nu-s percepute de om.

In general nu-s de acord cu cei ce incrimineaza tehnicile secolului 21 ( cu exceptia smartphoneurilor....) ...cand s-o fi descoperit penicilina tot asa multe gica-contra or fi fost?!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Vioika, eu iau Arefam si la 6 saptamani mi-am cumparat colanti de graviduta, cu burta; asa eram de balonata ca a crezut o draguta de la imbracaminte ca sunt in 4 luni, ca matusa ei! Iar acum cu acelasi tratament, dupa un timp, parca mi-a mai scazut burta. Apoi, stau cu tamponele de zi permanent ca de, mai sunt urme de ovul. Insa, la mine si-a facut efectul tratamentul, mi-a mai trecut durerea de burta, bebe a crescut, si asta conteaza.
Carmen1985, e bine sa-ti faci analizele generale, daca nu ai ceva recent(hemoleucograma, o glicemie, uree, creatinina, ), sa-ti stii grup sgv si Rh, sa repeti ce stii ca nu ai imunitate IgG, din: toxoplasma, citomegalovirus, rubeola, plus herpes v. daca nasti natural; eu am facut si VDRL, HIV, desi am exagerat; am facut TSH si cred ca e bine sa faci. Si cand crezi ca te-ai linistit, vine bitestul(echo plus o gramada de bni pe 2 analize), si culturile din col. Multi lasa listeria in pace, am auzit. Eu ce sa fac daca mi-a iesit negativ, impreuna cu alte cateva? Sa repet analizele bineintes, LUNAR sa fac anticorpii!! Deja ma streseaza trezitul devreme, coada la doctor, recoltarea.
Eu am lucrat ultimele 12 luni, dar mi-am schimbat serviciul si nu stiu daca pot obtine adeverinta. Speram, in caz ca nu obtin dovada, sa se ia in calcul restul lunilor lucrate si sa primesc totusi ceva.
Da, draga Hellie, ma tem ca si sotul meu, ca oricare disperat sa fie un bun parinte hiperprotectiv, a auzit ca ecografia lunara poate face rau si nu-i pot scoate din cap, ca nu am alte dovezi decat ca altii au rezistat....Mai stii ce genii ar fi fost daca nu faceau echo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna seara burtici

Vad ca e activitate nu gluma, nici nu am reusit sa citesc tot, am intrat fuga fuguta sa va salut, sunt foarte prinsa saptamana asta, intre munca mai am si nasii veniti in vacanta pentru o saptamana, pe care trebuie sa-i plimb, sa-i distrez...sper sa reusesc sa tin pasul desi ma simt epuizata.

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebei sanatosi, felicitari tuturor fetelor pentru vestile bune, eu am fost pentru vreo 3 ore intr-o panica de numa numa, dimineata mi-am facut analizele si printre am cerut si beta-HCG asa de control, si ma suna prietena de la laborator si imi spune bucuroasa ca e bine ca e in intervalul de 6 saptamani si ceva, si pe mine m-au apucat pandaliile cum ca nu se poate ca 6 saptamani mi-a spus ca am la ultima eco acum 2 saptamani, ca bebe s-a oprit si sa vezi stress pe capul meu si eram croita sa ma duc la urgente sa-mi faca eco si pe urma brusc m-a lovit ca de fapt e corect, ca bebe "a prins" de fapt pe 22 septembrie deci e corect pentru ca productia de hormon apare cam la 3-5 zile de la conceptie, si brusc parca s-a luat bolovanul de pe umeri. Sincer nu ma credeam asa panicoasa, de fapt nici nu eram, dar nah bebe m-a perturbat complet . Asa ca o sa astept pana miercurea viitoare intalnirea oficiala cu bebica care imi da atatea emotii cum nu as fi crezut vreodata.

Pup fetele si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Simcri, avem nevoie de suportul celorlalti, te-ai astepta sa inteleaga, insa tocmai pentru ca fiecare sarcina e altfel,nu se intampla. Ma mai trezesc eu cu remarci tocmai de la mama, ca atunci cand era ea insarcinata facea o gramada de treaba, statea la coada, se trezea foarte devreme, . Ce dureri de burta, ce e aia sa nu fac curatenie ca mi-e rau? Uhh!
Flafi, n-am apucat sa scriu, dar tare m-am bucurat sa aflu ca ai cumparat deja lucruri pentru bebe. Asa as vrea sa fac si eu, dar pe la 6-7 luni. Am incercat sa explic alor mei ca superstitiile erau pe vremea cand mureau multi copii mici, pana intr-o luna. Dar daca greseste sexul copilului si cumperi altceva decat trebuie? -nu se lasa ei. Nuuu, e ca si cum i-as face rau! Ce, nu mai stiu de traditii????
Mai vedem, zic eu, sa crestem mari, pana acolo trebuie sa trecem iarna, si burtica ne cresssteeeee!!
Va pupa mami gravi 12s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna dimineata, fetelor!

V-am urmarit zilnic, dar nu am mai apucat sa raspund. Sper ca va simititi bine!
Eu am fost marti la eco Desigur ca bb2 nu vrea si nu vrea sa se arate, s-a ascuns bine dupa vezicula vitelina, abia i-a prins dna doctor inimioara. Le-am ascultat pe amandoua am avut un soc prima oara, eu de obicei sunt stana de piatra la emotii d-astea pozitive, cand am auzit bataile nici nu am apucat sa procesez ce se intampla ca mi-au dat lacrimile. Aveau 124bpm si 114bpm

Avem 3 varste diferite : Dupa UM, 7s3z; dupa sac, 6s5z; dupa bb1 (care s-a lasat masurat), 6s3z Deci eu nu stiu cand sa serbez trecerea in alta saptamana :)). Saculetii arata bine amandoi acum, chiar si cel care ne-a dat emotii acum e tonic.

Desigur ca ma mai duc la un eco martea viitoare, poate apare bb2 pe ecran sa facem cunostinta

N-am greturi, n-am pofte, n-am nici sanii prea durerosi... daca sarcina continua in ritmul asta mai fac inca 3 copii :)) (o sa regret ca am zis ca ma simt bine, presimt ca ma lovesc starile de rau in curand )

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

PS: pentru numele odiseii eu propun sa mergem pe denumirea populara pt lunile mai si iunie (floricele si ciresele ... bine, cineva cu mai mult simt artistic decat mine ar putea sa imbunatateasca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

carmen333, va trebui sa obtii adeverinta de la ambii angajatori. Asa am fost eu la primul copil si a trebuit sa ma duc si la precedentul angajator iar cele 2 adeverinte sa se completeze (nu mai stiu ce n-a fost bine ca a trebuit sa o refac pe una pentru ca nu reiesea nu stiu ce continuitate...). Totusi ma gandesc ca exista si posibilitatea sa obtii adeverinta si din alta parte (ITM?)... ca doar sunt si siguratii de faliment, dizolvare etc...
Oricum ei sunt obligati sa-ti elibereze adeverinta... ii ameninti cu controale (ITM, ANAF...) si vor ceda sigur pentru ca i-ar ustura mai mult un control.
Gasesti raspunsul la legislative, sigur au mai fost parinti in situatia asta.

Mergi la inceput