Burtici de mai-iunie 2013 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va salut burtici

Eu sunt aici langa voi zilnic, va citesc, doar ca nu stiu ce sa raspund .

De la mine deocamdata nu am vesti, nici eco nu am mai reusit sa fac aici, ma chinui sa dau de cineva la un cabinet din Buzau pt o programare la morfo 1 saptamana viitoare, dar nu raspunde nimeni. Asta e, daca nu raspunde nimeni si nu mai gasesc un alt doctor, raman fara DD facut.
Sper sa nu am probleme in Viena din cauza ca nu am facut DD. Ma refer la spital unde voi naste, ceva de gen ca nu ma vor mai primi pt ca nu am cele 5 analize oblogatorii, sau dupa nastere ceva cu pensia aia pt copil. Nu mai stiu exact, ca incurc eu itzele .
Sper sa ma lamureasca Cocutza daca e problema daca nu fac DD? Si in MuterKinderPass nu va fi completat pagina aia cu datele de la DD.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Deny, saluti. Daca nu ai cele 5 analize obligatorii, nu iei indemnizatie. Eu nu cred ca vrei sa o pierzi pe cea din Vienna :)! Vb pe pm detalii.

Eu nu stiu ce e contul comun :). Ia ziceti si la baba de mine :)!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Wow ce mamici tinere si frumoase : Deny, Mycya. Super poze!
Mycya super burtica. Hihihi si a ta e marisoara.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI, SARBATORITILO!

Noi va servim cu o felie de tort si un fresh de portocale pentru ca l-am sarbatorit pe cel mic.

Am citit pe reprize si n-am retinut mare lucru :(

Felicitari fetelor pt rezultatele bune la eco si DD!

Legat de insomnii si eu am inceput sa ma confrunt cu ele :(( dorm bine pana la 4 si apoi ma uit pe pereti.

legat de culoarea hainutelor, eu cred ca si daca o sa am fetita tot in albastru o sa o imbrac :) asa imi place mie. bine, pe baiat il imbrac si in rosu - binenteles ca nu am fost scutita de binevoitorii care fac confuzii.

as vrea si eu parola de la picassa :* poate diseara reusesc sa intru de pe laptop si sa ma lamuresc si eu care e treaba cu contul comun.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cocutza2011

Deny, saluti. Daca nu ai cele 5 analize obligatorii, nu iei indemnizatie. Eu nu cred ca vrei sa o pierzi pe cea din Vienna :)! Vb pe pm detalii.

Eu nu stiu ce e contul comun :). Ia ziceti si la baba de mine :)!

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Da, asta era. Cu indemnizatia. Citisem undeva despre asta.
Multumesc pt raspuns.
Deci DD ("combined test") e una din acele 5 analize obligatorii.

Contul comun, adica ne referim la poze cu noi burtiic pe picasaweb.google.com.
Pe prima pagina este lamurit, dat si adresa si userul. Numai parola prin PM la cerere o dam.

Fetelor, cunoaste cineva un doctor bun in Buzau? Care sa faca morfofetala de trimestru 1 (dublu test).
Mi-a dat o graviduta(care deja a nascut) un nr de la cabinet din Buzau, dar nu raspunde nimeni la acest numar. Am sunat de vreo peste 20 de ori, si ieri, si azi. Nimic.
Am tot rasfoit google, si am gasit vreo 2-3 doctori, dar sunt si diverse opinii ca nu stii pe cine sa alegi.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

11+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Doina ai PM.

La multi ani feciorasului

11+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Deny, multumesc :* eu zic sa te duci la oricare dr ai gasit pe net ca sa ai actele necesare ca sa nu pierzi indemnizatia si apoi daca ai nelamuriri ai timp sa-ti faci programare si la un medic cu reputatie.

Mergi la inceput

Doina, La multi ani pentru Matei!

Deny, ce as face eu : as merge la Bucuresti, ca e la 100km, si mi-as face in acelasi timp si analizele de trombofilie. Deocamdata tu iei tratament dupa ureche (din cate imi amintesc), si daca chiar ai trombo, e posibil ca el sa nu mai fie de ajuns cu cresterea sarcinii, sa trebuiasca sa faci clexane, sau mai stiu eu. Eu ti-am mai zis, trebuia sa spui si doctoritei de la Viena, ca nu e de joaca.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Mcoca, multumim :* Mihai este numele ales de sot :) asa am stabilit noi. - fiecare pune un nume cu conditia ca unul sa fie de sfant.

Mergi la inceput

Si am am vrut sa aiba Maya un nume de sfant, o cheama Andreea, ca pe tati :). si bebe va avea si un nume de sfant.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput