Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetelor,

Scuzati absenta de forum, dar am avut la treaba de nu mi-am vazut capul. Saptamana aceasta s-au inghesuit multe rau. Si la servici si dupa-amiaza. Scuze, nu sunt prea sunt la curent cu ce sa- vorbit. Poate recuperez in weekend, desi nu prea cred. maine ma duc un botez plus ca am multe fise de corectat.

Vreau sa le urez si eu bun venit noilor venite. Am vazut niste nume noi si sunt convinsa ca vor mai aparea fete, odata ce incep prenatalul.

Parca intreba cineva de pre si postnatal. eu le-am luat doar de la MF si le duceam musai pana intr-o anumita data la servici.

Aruam as vrea sa te ajut dar nu stiu nimic despre dignosticul asta. Nu am fost fete nici aici si nici la vechea odisee unde am activat. Nu stiu nimic. Auzi, dar oare nu ar fi bine sa mai faci o eco? Stii ca Pop e cel mai tare. Il gasesti la Regina MAria. Suna la receptie spune ca e o urgenta. Pana la 30 de saptamani, o sa innebunesti de grija. Mai bine mai faci o eco la cineva tatic in meserie.

trebuie sa fug acum

cu 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ce ploaie de burticute! Bine ati venit!

Eu sunt bine. Nu mai am crampe sau alte alea. Am incercat sa nu mananc chestii grele. Oricum, nu mai pot manca f mult. Deja seara mananc numai asa o gustarica.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Bine-ti venit noile gravidute!

Legat de mancare, nici eu nu prea mai mananc, ma simt full... burtik e deja maaaare si mai am totusi 2 luni!! Am ajuns la +20kg si se simt, imi trosnesc oasele, in special gleznele

Ieri am fost sa fac testul Pap de control pt ca acum 3 luni am facut la Sanador si mi-a iesit cica HSIL si cu recomandare de colposcopie, am facut colpo IN ALTA PARTE ! si cica ar fi maxim LSIL dar e musai sa repet in 3 luni - so i did, acum astept cu sufletul la gura rezultatul (ieri a venit sa ma vada si dr care mi-a facut colpo, nerabdatoare si ea sa afle rezultatul, dupa ce nasc ma asteapta la colpo din nou ca sa vada ce si cum e pe "jos" ) Eu nu mai am incredere in astia de la Sanador!

In rest, crestem, lovim, dormim (ma refer la bebelina)

lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mys, tinem pumnii sa iasa bine!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Aruam as vrea sa te ajut dar nu stiu nimic despre dignosticul asta. Nu am fost fete nici aici si nici la vechea odisee unde am activat. Nu stiu nimic. Auzi, dar oare nu ar fi bine sa mai faci o eco? Stii ca Pop e cel mai tare. Il gasesti la Regina MAria. Suna la receptie spune ca e o urgenta. Pana la 30 de saptamani, o sa innebunesti de grija. Mai bine mai faci o eco la cineva tatic in meserie.

gravired] cu 26+

Dankutza am facut morfo la dr Pelinescu la Medlife despre care am auzit ca este si el f.f bun .
Nu stiu ce sa fac momentan incerc sa ma linistesc ,am mai citit pe diverse forumuri si am vazut ca in majoritatea cazurilor a fost bine pana la urma, pana la nastere valorile erau normale.
Cu siuranta nu o sa stau pana la 30 de sapt ca o iau razna pana atunci .

PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Elevit 1/zi, Magne B6 1/zi ,acid folic 5mg /zi, Arefam 200mg /2 zi
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
23+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Aurrora : nu intram in dispute Domane fereste ..ca nu avem nimic de impartit ... ...sunt obligatorii minim 42 inaine ...nu-tzi poti lasa doar 30 adica .de luat le iei pe toate ...shi da unii medici considera ca poti nate la 32 saptamani asa ca prefera de la 28 pana la 32 cam asa sa stai in risc maternal..ca sa-ti ramana cele 42 zile minime ... daca stii ca nasti cezariana atunci itzi da fara problema

dar e foare stupid sa renutzi oricum la ceva ce clar e in avantajul tau : iei mai multzi bani orisicum ar fi ..orsicum ai calcula ..sunt 85 din Brut neimpozabil ..de ce ai vrea sa intrii in CIC shi sa iei mai putzin ..nu vad logica oricum

Mys : bafta la rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Aurrora : nu intram in dispute Domane fereste ..ca nu avem nimic de impartit ... ...sunt obligatorii minim 42 inaine ...nu-tzi poti lasa doar 30 adica .de luat le iei pe toate ...shi da unii medici considera ca poti nate la 32 saptamani asa ca prefera de la 28 pana la 32 cam asa sa stai in risc maternal..ca sa-ti ramana cele 42 zile minime ... daca stii ca nasti cezariana atunci itzi da fara problema

dar e foare stupid sa renutzi oricum la ceva ce clar e in avantajul tau : iei mai multzi bani orisicum ar fi ..orsicum ai calcula ..sunt 85 din Brut neimpozabil ..de ce ai vrea sa intrii in CIC shi sa iei mai putzin ..nu vad logica oricum

Mys : bafta la rezultate

42 dupa :) sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Bun gasit burticilor!

Sunt si eu o mamica implinita, la a doua sarcina, cu multe multe emotii.
Ariana are deja 3 ani si 9 luni aproape, iar bb2 este tare neastamparat.
Am intrat in 22 de saptamani, si urmeaza morfologia fetala.

UM 9 IUNIE 2012, DPN: 22 MARTIE 2013.

Ma bucur mult ca postati detalii despre sarcina, uite asa invatam sau ne readucem aminte de multe chestii/detalii;si sper sa ne cunoastem mai bine.

o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 21
IULIA va invinge CANCERUL !!

Bine ai venit in grupul nostru si nastere usoara.

28s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Xtraordinary felicitari pt bebe 3. Eu la no 2 ma opresc sigur. Am vazut ca esti tot in 25 sapt.
Ai mai nascut la Polizu? Eu sincer am fost o singura data acolo cand era de garda dr mea, dar nu am urcat la etaj. Am citit pe net ca se poate plati rezerva si vreau sa vb cu dr sa ma ajute cu asta. Va fi mai usor pentru ca voi face cezariana. La control merg la clinica privata unde lucreaza dr. E aproape de casa si e mai placut decat in spital.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 25 saptamani

Mie mi s-a parut foarte sigur polizu, am nascut acolo mai demult si acum am auzit ca a fost in renovare. Pe etaj e f. ok
Nu stiu daca tu ai probleme speciale, dar noi suntem cu diferenta de Rh. Multumesc lui DD ca nu avem alte probleme.
Am facut control numai acolo. Cred ca si eu voi lua rezerva, sigur rezolva dr. pt tine.

Sarcina usoara in continuare greyeras!

... dankutza ma bucur c-ai scris ieri, deja ma ingrijoram

Bine ati venit fetelor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Bun venit noilor gravidute. La o saptamana de stat acasa vreau sa va spun ca ma simt f. bine. Nu ma mai doare colul si bebe s-a mai ridicat putin, nu mai e chiar atat de jos. Pup fetele. sarcina usoara in continuare.

24+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput