Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Aurrora felicitari pt schimbarea prefixului. Si eu de-abia astept, dar mai am mult pana atunci.
Fetele legat de constipatie am citit ca ajuta curmalele si smochinele.

24+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna. Scuze de deranj.

Am aflat ca cei de la vavian pharma au luna asta oferta la comprese pentru sani si lanolina 1 + 1 gratuit, adica doua cutii cu coprese costa 44 ron, la fel si doua tuburi lanolina. E cineva care doreste sa cumparam impreuna? Daca da, va rog sa-mi dati un pm. Multumesc

Roxy, mamica fericita de Diana (20.04.10) si cu 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor

Vad ca netul meu cu figuri de ieri nu mi-a postat toate mesajele

Ieri am fost la morfologie de trim 3 : totul e ok , bebe are 1,900 , e intors , placenta grad 2 , col 5,1 , ecografic toate bune

azi ma duc la gineco sa-mi vada shi el morfologia si analizele care au iesit shi ele ok .. binentzeles streptococul B inca prezent deci ..imi va da antibiotic ...in rest cred ca e ok .. am hemoglobina foarte putzin sub limite .. poate se regleaza din alimentatie

Felicitari tweetisor pentru morfo buna si pentru analize. Saptaman viitoare merg si eu la medic sa imi dea analizele si apoi la 32s la morfo, ca mie asa mi-a spus

29s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

buna dimineata!!! dau cafea de bucurie ca sunt in fata calculatorului si am reusit sa va citesc asa putin pe diagonala ... mare lucru nu am reusit dar si umpic e bine.
am lipsit putin (mai mult) am fost plecati intr-un mic concediu in 3 cu piticania noastra asa ca pt ultimadata in acesta formula ca sa se bucure si Rares de noi ca dupa ce vine bb2 nu stiu cum o sa fie :)
acum pot spune ca sunt bine .. am fost racita/gripata/virusata nu stiu eact ce a fost dar am crezut ca morrr acu noroc ca mi-am revenit si sunt ok. bebelina e bine se misca intr`o veselie si am obs. ca si cominuca cu frates`o.... nici nu stiu ce sa va mai zic de noi... sau ce sa va mai povestesc ... ca de ma ia valu nu mai termin nici la anu`. imi pare rau ca nu va pot scrie mai des dar e sestul de greu de pe tel. ( eu fiind in mare parte plecata de acasa... stam mai nou pe la tara unde nu am reusit sa ne bagam si net` .. na pe acolo nu ajuns tehnologia :)) si netul de pe tel zici ca se evapora cand stau pe site-uri care nu au si pagina pt tel. cum e acesta.
va pupacesc si sper sa ajung sa va cunosc mai bine
o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Per prima e emisiune cu nasteri ... un soi de reality ...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Hello! Ieri am fost la morfo t3, bb bine, in limite, un barbatel in toata puterea cuvantului, de 1800 de grame, frumos foc. Sunt indragostita rau de tot de el. Am intrat in luna a 8 a si nu imi vine sa cred... Parca ieri ma rugam sa trec macar in luna a 7 a ca sa reziste ingerasul meu mic.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Mena, felicitari pentru cele 8 lunite! la fel si eu parca ieri ma rugam sa facem 8 saptamani de sarcina, 9 saptamani, 10 etc etc etc:))Inca putin si o sa tinem in bratze ce am 'fabricat' 9 luni:))

Raludar unde gasesti tu gutui aici? Eu sa dau cu tunul si nu prind picior de gutuie in super market...

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Per prima e emisiune cu nasteri ... un soi de reality ...

Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia

Am vazut si eu emisiunea de azi, dar am impresia ca sunt mai vechi, cred ca e reluare ceva. oricum taticul absolut nesi, mamica se chinuia sa nasca si el cica "daca a vrut copil" Pai al meu sot plangea de mila mea cand am iesit din operatie. Cred ca copilul se face in doi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 26 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Hello! Ieri am fost la morfo t3, bb bine, in limite, un barbatel in toata puterea cuvantului, de 1800 de grame, frumos foc. Sunt indragostita rau de tot de el. Am intrat in luna a 8 a si nu imi vine sa cred... Parca ieri ma rugam sa trec macar in luna a 7 a ca sa reziste ingerasul meu mic.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Inca o luna , bv pt eco si pt vestile bune.

Mergi la inceput

Si eu ma chinui la unghiile de la picioare, de acum merg la mani si pedi, pai nu se mai poate. Oricum nu strica un pic de rasfat.

Mergi la inceput