Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele legat de constipatie am citit ca ajuta curmalele si smochinele.

Eu am citit la voi aici ca e bine sa bei cat mai multa apa, la mine ajuta foarte mult. Cand mergeam la serviciu ce-i drept cam uitam sa mai beau si apa, dar acum bag la greu si nu mai am probleme de genul.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Acum am o alta problema, pe partea stanga chiar pe linia operatiei ma ustura cateodata, mai ales cand ma ridic sau ma intorc de pe o parte pe alta. Creste burta si se intinde locul, nu e o senzatie prea placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Mena, felicitari pentru cele 8 lunite! la fel si eu parca ieri ma rugam sa facem 8 saptamani de sarcina, 9 saptamani, 10 etc etc etc:))Inca putin si o sa tinem in bratze ce am 'fabricat' 9 luni:))

Raludar unde gasesti tu gutui aici? Eu sa dau cu tunul si nu prind picior de gutuie in super market...

30+ cu

bubble: la magazinele arabesti . de acolo ma aprovizionez cu legume si fructe fooarte bune, humus, masline, branza feta si alte bunatati

Ralu 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Per prima e emisiune cu nasteri ... un soi de reality ...

Mami de Honey (17.04.2008) si 25+ cu Heidi Sofia

Am vazut si eu emisiunea de azi, dar am impresia ca sunt mai vechi, cred ca e reluare ceva. oricum taticul absolut nesi, mamica se chinuia sa nasca si el cica "daca a vrut copil" Pai al meu sot plangea de mila mea cand am iesit din operatie. Cred ca copilul se face in doi.

Da Greyeras, e veche emisiunea ... ma uitam la ea pe vremea cand eram cu Honey in burtica, adica prin 2007-2008 ... mie mi-a placut atunci ca fiind la prima nastere si cu planuri de naturel, eram foarte incantata de orice pe tema asta ... azi a fost ca un remember si m-am uitat mai mult de dragul vremurilor trecute ... chiar m-am emotionat ... cat despre tata, nesi cum zici tu, ca esti fata finuta .. eu zic ca era chiar usor prostovan ... se stergea ca prostu pe frunte, iaca doar asa ca statea sa se uite ca vitelul la poarta noua si comenta ca e usor ..." pai vad ca nu zice nimic, deci e usor " ... hai ca m-am facut rea si nu ma caracterizeaza ...decat putin!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Citat:

Mena, felicitari pentru cele 8 lunite! la fel si eu parca ieri ma rugam sa facem 8 saptamani de sarcina, 9 saptamani, 10 etc etc etc:))Inca putin si o sa tinem in bratze ce am 'fabricat' 9 luni:))

Raludar unde gasesti tu gutui aici? Eu sa dau cu tunul si nu prind picior de gutuie in super market...

30+ cu

bubble: la magazinele arabesti . de acolo ma aprovizionez cu legume si fructe fooarte bune, humus, masline, branza feta si alte bunatati

Ralu 31+ cu

Nu mai zice, nu mai zice ... offffffffffff, mi-am adus aminte de plimbarile alea lungi prin Einhoven, cand ne si rataceam pe toate stradutele acelea si la un moment dat am dat peste magazinul unui turc ... mi-e dor, si doare! Vreau inapoi! Voi cum de sunteti e acolo? ce vant v-a manat? ca tare bine v-a mai manat...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Hello! Ieri am fost la morfo t3, bb bine, in limite, un barbatel in toata puterea cuvantului, de 1800 de grame, frumos foc. Sunt indragostita rau de tot de el. Am intrat in luna a 8 a si nu imi vine sa cred... Parca ieri ma rugam sa trec macar in luna a 7 a ca sa reziste ingerasul meu mic.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Bravo bravissimo! Felicitari si sezi bland, la rand!Auzi tu, barbatel ...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Citat:

30+ cu

Vorbeste si tu cu Mos Craciun pentru gutui !

Deci, beau ceai cu castronul (la propriu, ca am bagat toate canile la spalat ), mucii imi trec usor de genunchi si nu am chef de nimic. Lucky me, cred ca am racit ... am deja 1 oscillo la activ si acum am trecut la al doilea castron de ceai si dupa ce termin cu dansul mai bag inca unul ...

honey e la gradi, caldura nu am ca schimbam centrala si sunt oamenii in casa, lucreaza, iar eu stau ca o baba ... am in plan pe ziua de azi niste paste cu creveti si usturoi , asta daca voi fi in stare ... daca nu, paella la punga ...

Desert_rose, cred ca retrag ce am zis ... aseara m-am pus sa fac ordine intr-un sertar si abia m-am mai ridicat de jos ... cred ca ar trebui sa grabesc si eu putin pregatirile ...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:

Citat:

30+ cu

Vorbeste si tu cu Mos Craciun pentru gutui !

Deci, beau ceai cu castronul (la propriu, ca am bagat toate canile la spalat ), mucii imi trec usor de genunchi si nu am chef de nimic. Lucky me, cred ca am racit ... am deja 1 oscillo la activ si acum am trecut la al doilea castron de ceai si dupa ce termin cu dansul mai bag inca unul ...

honey e la gradi, caldura nu am ca schimbam centrala si sunt oamenii in casa, lucreaza, iar eu stau ca o baba ... am in plan pe ziua de azi niste paste cu creveti si usturoi , asta daca voi fi in stare ... daca nu, paella la punga ...

Desert_rose, cred ca retrag ce am zis ... aseara m-am pus sa fac ordine intr-un sertar si abia m-am mai ridicat de jos ... cred ca ar trebui sa grabesc si eu putin pregatirile ...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Papa multe fructe,citrice,mandarine,portocale,grefe si stai cuminte in pat. Poti apela la propolis pastile (nu solutie ca are alcool de 90 de grade si il imbeti pe bebe) ca tratament homeppat si multe lichide (ceaiurile sunt bune, mai ales cu un pic de miere si lamaie)

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 32+ cu Gabriel

Si am ajuns la 8 luni :x

Mergi la inceput

Mena, merci mult ... uite zi chiar n-am mancat citrice .. si am niste porto si mandarine acreeeeeeeeeeeeeee, exact asa cum imi plac mie ... si ceaiul l-am indulcit ca tuta cu zahar brun... de la urmatyorul castronm trec pe miere

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

Citat:

30+ cu

Ralu 31+ cu

Nu mai zice, nu mai zice ... offffffffffff, mi-am adus aminte de plimbarile alea lungi prin Einhoven, cand ne si rataceam pe toate stradutele acelea si la un moment dat am dat peste magazinul unui turc ... mi-e dor, si doare! Vreau inapoi! Voi cum de sunteti e acolo? ce vant v-a manat? ca tare bine v-a mai manat...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

mami_: varianta scurta e ca eu am venit dupa job si actualul sot dupa mine . varianta lunga.. e muult mai lunga, e ca eu am vrut sa fug cat mai departe de bucuresti si actualul sot s/a oferit sa ma insoteasca
in alta ordine de idei, urasc starea asta de panica din sarcina din cauza de orice!!! sotul a plecat azi in Bucuresti si sta pana luni. eu sunt bine, nu e nici o problema, dar am o stare de panica de nu se poate.. tot am senzatia ca ma doare si ca se intareste burta si nu-mi trece prin cap decat ¨da´daca incepe acuma ce ma fac!!!¨ . incerc sa ma calmez si, mai ales, sa nu-l pun si pe el pe jar cu mesaje panicoase ca n-are sens.. enervanta treaba! cred ca o sa ies la o plimbare mai pe seara sa-mi mai treaca :)

Ralu 31+ cu

Mergi la inceput