Bulgarasi de ianuarie, februarie2013, capitolul 27
Raspunsuri - Pagina 15
tweetisor spune:
Vad ca netul meu cu figuri de ieri nu mi-a postat toate mesajele
Ieri am fost la morfologie de trim 3 : totul e ok , bebe are 1,900 , e intors , placenta grad 2 , col 5,1 , ecografic toate bune
azi ma duc la gineco sa-mi vada shi el morfologia si analizele care au iesit shi ele ok .. binentzeles streptococul B inca prezent deci ..imi va da antibiotic ...in rest cred ca e ok .. am hemoglobina foarte putzin sub limite .. poate se regleaza din alimentatie
desert_rose spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_15 fetele, nu mai pot... ma tot chinui sa plec la serviciu de vreo jumatate de ora (la mine aproape 9 :D), dar mi-e asa somn.. nici vremea nu ma ajuta, e ceata si urat..' m-as baga acum in pat sa mai trag un pui de somn! |
Pe aici a iesit soarele, macar face bine la psihic, chiar daca nu e prea cald afara
Blue_sea spune:
Neata! Musaca 
Nu am mai mancat de ani de zile. Tati facea o musaca mortala!
Tweetishor felicitari pt morfo! Eu am azi si abia astept sa vad nasuc de bebe ![]()
30+ 
bebe_shtrumf spune:
Neata burtici!
Vad ca vorbiti de mancaruri care mai de care, eu va sfatuiesc sa le gustati pe indelete si sa nu vi se aplece, Doamne fereste; faceti-va placerile acum, ca apoi cand alaptati oleaca de regim pentru bebe e chiar recomandat.
Si eu-s fan piure, snitele si carne tocata
La produse de spalat hainute stiu ca am folosit cu succes persil likid, sau dermalin, + extraclatire; asta in caz ca pana la 3 luni-3 luni si ceva, copilul e dispus la vreo iritatie, de la apa, sau detergent, e bine de evitat, si intotdeauna hainutele calcate pe dos.
De uns si baita eu am folosit produsele din gama Hipp si alternam cu ulei de masline si vitamina A, dupa baita, la masaj.
La fel, eu in apa de baita fierbeam un saculet cu multe plante, se facea ca un ceai asa, tot pentru pielicica, si nu am avut niciun fel de probeleme; bine mai e si genetica treaba.
Acum depinde si in spital ce va recomanda neonatologul cu care nasteti, el stie mai bine ce se potriveste fiecarui bebelus in parte.
va doresc bebelusi sanatosi si sa mergeti pe jos o jumatate de ora pe zi, face bine la circulatie, la somnic, si-n cazul in care nu va puteti odihni. Asta bine pt fetele care au voie, cele care treb sa stea linistite, bineinteles ca le recomand repaus si liniste.
o zi faina.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
+ 22
IULIA va invinge CANCERUL !!
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tweetisor Vad ca netul meu cu figuri de ieri nu mi-a postat toate mesajele Ieri am fost la morfologie de trim 3 : totul e ok , bebe are 1,900 , e intors , placenta grad 2 , col 5,1 , ecografic toate bune azi ma duc la gineco sa-mi vada shi el morfologia si analizele care au iesit shi ele ok .. binentzeles streptococul B inca prezent deci ..imi va da antibiotic ...in rest cred ca e ok .. am hemoglobina foarte putzin sub limite .. poate se regleaza din alimentatie |
1.900 deja, bv!!! Si mie mi-e frica sa nu iasa iar streptococul.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
si
26 sapt 
greyeras spune:
Aveti dreptate mare lucru sa ai ajutor. Eu sunt 2 zile cu mama, 2 cu sotul, deci stau bine. Mama ma ajuta cu mancarea, facut piata, dus si luat fata de la gradi, iar sotul la curatenie, intins rufele. Practic nu prea mai am ce face decat sa am grija de bebe.
Singurul lucru de care imi este teama sa nu pun prea mult la kg, ca si mananac, nu prea ma abtin.
si
26 sapt 
greyeras spune:
Abia astept sa merg la eco sa vad ce face mandrusca.
Am citit mai sus de intorsul bebelului, sincer nu am experimentat asta nici la prima sarcina, nici acum.
Cat despre obosit ce sa zic obosesc foarte repede si imi bate inima de parca am alergat din te miri ce. Si in plus nu mai am rabdare sa fac nimic, sunt irascibila. Pe spate nu mai pot dormi, simt ca nu mai pot respira, dupa mutari de pe o parte pe alta de obicei adorm pe stanga cu perna foarte ridicata.
si
26 sapt 
tweetisor spune:
da ... mare lucru si ajutorul ..eu inca nu intru in panica ..ca nu vom avea ..dar unde stam acum mai greu cu ajutorul ..intr-o garsoniera abia incapem noi deci .. nu vom avea ajutor cel putzin prima luna .. dupa daca ne mutam ..ar fi dragutza sa mai vina shi mama shi mamasoacra sa faca curat shi papa ... dar sunt din alt orash shi lucreaza deci ..macar in weekend
Am citit de uleiul de masline : shtiu ca e bun shi miraculos ... am incercat sa ma dau eu pe burtik in sarcina dar .. din pacate nu pot .. il asociez doar cu gatitul sh nu pot sa mi-l pun pe mine ... shi mie imi place sa gatesc sau sa-l folosesc in salate ..dar sa raman acolo .. cred ca e psihica treaba deci ..vom cumpara ceva :)
Bubblegum spune:
Eu am zis ca spal toate rufele cu le Chat, nu e neaparat doar de bebelusi dar e hipoalergen.
Cat despre produsele pentru bebe am zis sa vad ce recomanda astia in spital si le iau atunci.
Tocmai ce m-au sunat cei care trebuie sa livreze camera lui bebe cu intrebarea cat mai asteptam:)))(avand in vedere ca e cumparata din septembrie au si oamenii dreptate)...am zis si eu la plesneala sa ne-o aduca in prima joi din decembrie si, ce sa vezi, joia aia e chiar Mos Nicolae.;deci
ne aduce Mosul primul cadoutz:)))
Tweety congrats pentru morfo de ieri!
Blue si Mena si voua bafta astazi la investigatii!
30+ cu 
mami_papatot spune:
Buna gagicutelor, va zic si eu una alta, revenim cu mesajele punctuale .
Eu doamne in casa sa nu mai vad ... am avut bona la Honey si mi-a ajuns, mame/soacre , mai rarut, pe mine sa ma lase cu a;e mele fara cicaleli - mai ales soacra, of course...mama e mai cuminte, a retinut ca nu te pui cu nebuna ... eu la Honey am venit cu cezariana si de a doiua zi i-am facut baita zilnica - eu si Florin ... mama ne ajuta atunci cu mancarica trimisa si asta a contat mult ... in rest, ne gospodaream singuri si am aplicat o regula atunci care a fost foarte buna .... cand dormea bebe, dormeam si noi ...
despre produse, noi la Honey am folosit Mustela in doua randuri si apoi am trecut la Bubfen ... acum la aproape 5 ani am trecut la Bioderma, din cauza dermatitei ...
daca as manca eu fetelor dulicuir cum spuneti voi acolo, cred ca m-as face cat masinile americane ... si asa sunt ... latifundiara ... dar fata de Honey stau mult mai bine ... la ea , la 5 luni, eram deja buhaita toata, si la fata si la corp ... deocamdata sunt multumita ...
ce va ziceam, ca gata, intru in concediu ?! vise taica ... saptamana viitoare iar am drum,uri si intalniri si etc ... asa e cand esti de capul tau ... nu ma pun altii, dar ma un singura ...
la Honey, dupa 3 saptamani eram in evenimente ... si ma mia mir de ce nu am avut lapte suficient ... offfffffffffffff
Va pupacesc, merg sa fac mamaliguta cu ranza, o gustare rapida si cand vine Florin...ciorba de loboda, cu bors si afumatura, iar la felul 2, ceva ce eu consider o delicatesa romaneasca ... este delicioasa dar necesita rabdare ... mancarea de gutui cu carne de vacuta ... ieri seara s-a intors din delegatie si l-am asteptat cu ce stiam ca ii lace cel mai mult ... nu gatesc de mai mult de 3-4 ori pe an pentru ca se face foarte greu ... dar e senzationala ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si
25+ cu
Heidi Sofia