Farmacia si noi ...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Ehee, acu' la farmacie trebuie sa ai ascutite toate simturile, te duci ca la razboi, ca la piata, etc. Pregatit de orice.
Daca ai reteta compensata ca prin farmec apar pastile ieftine, daca nu...
Trebuie sa intrebi daca au mai ieftin.Daca au ceva romanesc, sa verifici ca ti se da ce vrei.
Nesimtire
Poate ar trebui sa facem reclamatii
La orizont, dr. Taberei sunt 8 farmacii!!!! Practic una langa alta.

Ile , mami de V , A si I ,

Din pacate nu prea vad ce fel de reclamatie s-ar putea face. Asa cum la supermarket ai 5 variante de biscuiti si magazinul poate sa ti-o recomande pe cea mai scumpa, la fel e si la produsele fara prescriptie, farmacia recomanda ce doreste.

La produsele cu prescriptie a existat la un moment dat un proiect prin care farmaciile erau obligate sa aiba pe stoc si sa recomande produsul de referinta (cel mai ieftin). Nu mai cred ca este de actualitate, (imi pare rau ca nu mai sunt la curent dar cred ca s-a renuntat) insa la momentul respectiv imi amintesc ca nu a fost prea usor de pus in aplicare datorita faptului ca o parte din produsele de referinta lipseau (producatorul nu este obligat sa le aduca in Romania). In Bulgaria au eliminat acest incovenient intrucat au obligat producatorul sa le aduca, daca a obtinut statut de produs de referinta.

Mergi la inceput