Gravidute de iulie-august 2013

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, m-ai distrat chiar tare, rad singura in fata calculatorului...cand te exprimi ca "noi" ma gandesc ca te referi la tine ca la o alteta regala , bine, ca eu stiu ca (,) cand zici " noi" te referi la tine si la cei 2 bbi, dar suna tare haios, "Inaltimea ta"

PS. Sa nu te superi, bine, doar glumesc, sa mai uit de plansul lui Raul, stau ca pe ace, pana il scoate bona la 12:30 sa imi zica cuma fost...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am schimbat dr, la programarea o am tot marti seara.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Ele, dar dr cu care ai nascut-o pe Denisa nu e de incredere? Sau doar pt eco asta ai schimbat dr?

Mergi la inceput

Ba daaaa, este.
Dar este la GL. Acolo am stat 10 ani si acolo am nascut-o.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Stati sa vedeti ce pb am eu cu dr.
La sarcina cu Raul, am fost la monitorizare la un dr f bun, dar mi-a zis de la inceput ca nu vine la nastere. Intre timp s-a deschis clinica privata si am nascut acolo, cu un dr tanar si f de treaba.
profesional am mai multa incredere in dr 1, dar voi naste tot la clinica privata cu dr 2. Acum eu la ce dr sa ma duc? Voi ce ati face in locul meu?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula draga mea stai linistita ca nu ma supar eu asa usor intradevar ma refer la mine si la bb mei waw cum suna bb mei frumos nu?am citit undeva ca este foarte benefi ca bb inca din burtica sa fie implicati in gesturi si actiuni deci sa le spui ce se intampla unde mergem si mi a placut idea si am pus o in aplicatie spunei nebunia unei mame care asteapta de prea mult timp un copil in viata ei mie Doamne Doamne mi a dat 2 ca sa recuperez sti incercarea asta a fost pina de surprize frumoase di semne de la DD incat la un moment dat ma si speriam de ce mi se intampla dar am zis ca ma las in mana lui Dumnezeu si sa se faca voia Lui ma simnt ocrotita si pazit de Dumnezeu si cread ca nimic pe lumea asta nu este intamplator si toate se intampla cu un scop fie ca noi il vom pricepe sau nu vreodata trebuie doar sa acceptam unele lucruricare ni se intampla in viata si sa speram ca acolo sus cineva ne iubeste si veghiaza

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Paula, dr 1 nu a putut veni din cauza ca avea planuri, concediu sau altceva? te-a anuntat de la inceput ca doar te monitorizeaza, insa nu vei naste cu el?

Mergi la inceput

Paula eu l-am schimbat si avand la baza ca acest dr, face si la privat (unde am card) si la maternitate. Vreau sa nasc cu cel care ma minitorizeaza cele 9 luni.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Zuza, da, m-a anuntat de la inceput, pt ca la noi, la spitalul de stat, nu mai avea dreptul nici un dr sa vina la nastere, nasteam cu cine era de garda. Stiam de la inceput si oricum, era si in concediu..., asta-i riscul ca nastem vara. Deci care medic?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula eu zic medicul care iti da confort si siguranta pe perioada sarcini si in timpul nasteri sunt lucruri importante pentru psihicul fiecarei gravidute sa se simnta safe cu medicul ei eu cu al meu avem o relatie super speciala am trait amandoi l intensitate maxima reusita noastra

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput