Gravidute de iulie-august 2013

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

WAAAWW, Felicitari!
Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa stea in burtica cat mai aproape de termen, si sa ai o sarcina cat se poate de usoara!

mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Amalia, ce fericita tb sa fii!!! O sa ai 2 puiuti!! Bravo!![pup

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

fete multumesc Paula iti dai seama ca suntem in culmea fericiri

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Amalia duble felicitari!

Dupa ce ieri eram disperata ca nu mai aveam simptome azi mi-a fost rau toata ziua, cred ca si de la vreme. De abia asteptam sa ajung acasa sa dorm putin, dar bineinteles cand m-am pus in pat s-a trezit pitica asa ca gata cu somnul. Am fost disperata azi dupa pat. |Asa ca...noapte buna va doresc.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Amalia ma bucur pt tine. Felicitari!!!!

Flory eu la fel ca tine. Somnoroasa maxim. Niciodata nu mi-era somn la munca. Acum cad de somn.
Aseara la 9 fara un sfert m-am culcat . Si am dormit pana la 7 dimineata.
Greata vine si pleaca...nu e grav..inca.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Cred ca si mie mi-ar fi somn, dar nu-mi permite Raul.
Ma omoara cu cresa, mi se rupe inima , asa plange...

Elena, ce faci? Mergi la dr in week-end sau mai ai rabdare?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Vai Paula, imi inchipui ca te rupe in doua cu plansul. :(
Eu ma bucur ca Denisa e mare si e copil intelegator.
Aseara a stat langa mine si s-a uitat la desene. Eu dormeam.

Paula as mai avea rabdare pana marti dar nici dr nu imi inspira incredere. Si as merge maine daca gasesc loc la un alt dr.
Sper sa am timp astazi sa dau telefoane. La noi la munca e disperare de acum pana la Craciun.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Neata fetelor!
Amalia, multe felicitari! Da' eu nu am inteles... tu stii deja ca acolo ai o fetita si un baiat?
Flory, Ele, facem grupul somnoroaselor , pe mine m-a trezit pitica azi noapte de 3 ori ca face pipi, asa ca mi-am fracturat somnul iar acum dorm pe mine.
Paula, stiu ca e micut, dar poate daca incearci sa-l motivezi cu ceva ce-i place, promite-i lucruri pt cand vii sa-l iei de la cresa, ceva ce-i place. Si mie mi-a plans putin in primele zile la gradi, insa ii spuneam ca o sa aiba o surpriza dupa amiaza si apoi era totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimineata fetele noi acum ne am trezit mai dormeam dar face un nene galagie afara taie fiare deocamdata noi suntem bine nu avem greturi in cursul zilei nu dormim stam doar lungiti in pat pofta de mancare avem normal pana acum nu sa schimbat nimic in afara ca sani sunt imensisi durerosi
Zuzi am sperat cand am facut FIV ca voi avea 2 si acum sper sa am si perechie inca nu stim ce sunt iti dai seama eu am zis embrioloagei sa imi puna si mie macar o fetita acum ce vor fi nu mai conteaza sanatosi sa fie ca oricum ne umple viata si inimile de fericire ieri la eco tati mai avea un pic cred si lesina de emotie e tare mandru
Sa aveti o zi frumoasa fara greturi si somn

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Amalia, imi place mult poza ta de profil!

Mergi la inceput