Gravidute de iulie-august 2013
Raspunsuri - Pagina 17
flory_blanca spune:
Paula eu m-as duce la amandoi. La cel in care ai incredere m-as duce normal cum ma cheama si la celalat mai rar, o data la 2 luni de exemplu intre controalele dr 1 ca sa pastrez legatura si sa vina la nastere. Legat de cresa urmareste cum reactioneaza Raul, poate in cateva zile se va adapta si va fi bine. E micut e normal sa reactioneze asa, important e sa vezi cat de cat o amelioarre in ceva timp sau sa nu i se schimbe comportamentul. Nadia pe masura ce treceau zilele in loc sa se adapteze era din ce in ce mai rau, era speriata si refuza sa mai vorbeasca de gradi asa ca am hotarat sa o lasam in pace pana la anul. Mai am o cunostinta a carui baietel de cand l-a dus la gradi se trezea urland noaptea , nu mai manca si i-a spus educatoarea ca e nu in regula sa nu il mai duca. Si nu fii stresata ca ii transmiti si lui, majoritatea se adapteaza.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
paula_m spune:
Nu pot sa ma duc la amandoi si nici nu vreau, nu-mi permit nici financiar sa dau atatia bani.
Eu ma gandeam sa ma duc la cel cu care nasc si sa ma rog sa fei totul ok, sa nu am niciodata nevoie de o a 2a parere.
Of, Flory, nu credeam sa fie atat de greu sa-l duc la cresa...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
poze
zuza_zuzi spune:
Avenit ora mesei, pofta buna, dragelor!
Eu de panz am mancat f sanatos, sunt mandra de mine: salata verde cu pui, ou fiert, praz, ridichie, rodie si sos de mustar. Recomand, excelenta!
amaliaro spune:
Zuzi sa iti fie de bine
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Roxana Claudia spune:
Felicitari pentru vestea buna Amalia. Asa este...nimic nu vine īntāmplator. Īti doresc sarcina usoara si copii sanatosi, daca se poate sa fie chiar fetita si baietel cum doresti.
Dupa cum va povesteam, aveam programare la dr mea pt luni, insa intuitia m-a facut sa sun īnainte. M-a sfatuit sa īmi fac īntāi un Beta Hcg si sa vedem daca īsi are rostul consult si eco. Azi am si primit rezultatul, valoarea fiind undeva la 35 ...indica o sarcina mica, ar trebui sa fie peste 1000 ca sa avem ce vedea la eco. Pe 19 nov o sa fie cazul. Insa nu īnteleg deloc ce s-a īntāmplat. Probabil a fost o ovulatie tarzie, eu stiu ca fost pe 17 oct...dr zice ca a fost undeva pe 20....sunt un pic in ceata.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
mstefania spune:
Va salut! Paula, eu as face exact ca si tine, as merge la dr cu care nasc si in cazul in care ai nevoie de o a doua parere te duci la celalalt medic, pt ca e o data e costisotor sa mergi la 2 medici in paralel si in plus ai face tot felul de analogii intre ce a spus dr 1 si dr 2 si ai fi total in ceata.
Amalia, sa fie asa cum iti doresti tu, fetita si baietel.
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
mstefania spune:
Hmmm, Roxana, ce sa zic, sa mai astepti atunci dar nu ,,ai simtit"cand ai avut ovulatie sau nu stii cand ai ramas insarcinata? Nu am facut analiza de sange asa ca nu stiu cum este treaba cu valorile.
mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca
amaliaro spune:
Roxana cand ai facubeta? te duci la 24 de ore si repeti trebuie sa se dubleze daca se dubleaza inseamna ca evolueaza sarcina ok daca nu eeste o sarcina chimica
amalia tsakoniati
5+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Roxana Claudia spune:
Stefania eu chiar am monitorizat ovulatiile, iar testele au indicat data de 17 ASA cum si eu am simtit ca s-a īntāmplat. Tocmai de aici mirarea mea...noi ne dorim o fetita asa ca am mers dupa indicatiile metodei Shettels..
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)