Gravidute de iulie-august 2013

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Am vazut ca ai avut uM la o zi dupa mine, la mine ovulatia a fost in 16 deci bine ai zis, doar ca am cautat pe net putin cam ce valoare ar trebui sa fie la varsta asta de sarcina si e foarte mica, ar trebui sa fie la 1300 si un pic, repeta exact cum a zis si Amalia, sper sa fie bine sarcina.

mami Stefania si fetita noastra Teodora Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.betabase.info/
Roxana uite aici ceva care te va ajuta daca ai ovulat pe 17 ai avea cam aceas varsta in sarcina ca a mea eu pe 17 am avut punctia si UM 3 oct

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu nu ma prea pricep f bine la asta cu ovulatia, dar...ma bag si eu ca musca in lapte.
Dupa ce incepe ovulatia, eu stiu ca ovulul poate fi fecundat 2, 3 zile si spermatozoizii traiesc si ei ceva...poate au prins ultimul tren doar. Daca spun prostii, ma scuzati, sunt eu neinformata.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paula nu spui prosti dar depinde cand a avut contactul ne protejat inainte de ovulatie sau dupa daca a fost inainte va avea o fetita daca a fost dupa va fi un baietel

amalia tsakoniati
5+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana Claudia

Paula, dupa emoticonul afisat banuiesc ce sex a avut cel de-al treilea copil...eu insa prefer sa visez roz (sau mov pentru ca imi place mai mult :))

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

roxana baietelul tau robert este nascut in aceiasi zi ca s mine ce dragut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
?
Am mai completat din listuta, dar nu vreti voi sa dati toate datele si gata, nu am ce sa va fac...

Intrebare pt fetele cu copii mai mici...cum faceti sa nu-i luati toata ziua buna ziua, in brate? Pe mine ma doare rau spatele deja si efectiv, nu-l mai pot ridica pe Raul si nu intelege, sa nu mai zic de datul cu picioarele cand il schimb, si ma mai loveste si in burta...

poze
nu l pot potoliiii pe kevin se suie pe burta mea si se crede pe cal... si eu il pun usor pr picioare sa sara da nu i convine chiar ma gandeam cand o sa fiu bilutza ce am sa ma fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Stefania - de asta ma tem si eu. Insa eu simt ca e ok sarcina, doar ca sunt nelamurita cu ovulatia, am senzatia ca testele alea de ovulatie sunt niste farse iar eu sunt Pacaliciul
oricum ar fi, sunt acum pe ganduri..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Unde sunteti gagici? Cum sunteti?

Babyleeks, si Raul face din astea...dar asta chiar nu-l las sa mai faca...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Pai eu in zona sunt...
Dimineata am fost la cumparaturi pt ficamea si pt mine.
Iar acum bucataresc.
Ce e drept ca m-a durut burat, m-am simtit aiurea si la 2.30 m-am pus la somn.
Acum ar trebui sa recuperez treburile gospodaresti de we.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

fetele am vazut 2 saculeti frumosi avem 4s6z si masuram 7mmsumtemvoinici

amalia tsakoniati

FELICITARI AMALIA SARCINA USOARA SI MULTA MULTA SANATATE

Mergi la inceput