FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 36

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sper ca la aceasta ora Looana sa fie cu comoara in brate, asteptam vesti bune de la ei

Iri draga mea, musai sa stai cumintica, multa a fost, dar a mai ramas destul, avand in vedere nerabdarea de a tine in brate comoara, asa ca ai grija sa ajungeti cat mai mult spre termen
Bafta fetelor in focuri, sarcini usoare gravidutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Many inca nu a nascut tocmai ce vorbiram juniorul are personalitate vine cand vrea nu se dilata inca sa dilatat aseara putin si asa a ramas

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

HAI LOOANA DD sa va ocroteasca, sa te ajute sa ai o nastere usoara si bebe sanatos

Amalia, multumim ca ne-ai anuntat, succes azi la dr
Many_bani, multumesc de griji, stau cumintica numai in pat, nu fac efort, plimbari usoare prin casa. Nu mai este mult si asa ma iau niste emotiiii
Fumi, ai rabdare pana pe 15 ?
Teli, tu cum te simti, ce fac buburuzele?

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua , sa fiti sanatoase si sa va ajute DD ca in curand sa va vedeti visul implinit

O zi frumoasa sa avem numai cu vesti bune de la Looana

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Many inca nu a nascut tocmai ce vorbiram juniorul are personalitate vine cand vrea nu se dilata inca sa dilatat aseara putin si asa a ramas

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Pai atunci nastere usoara, recuperare rapida si bebel sanatos. Tot asteptam vesti bune .
Si de la tine asteptam vestile bune de azi de la echo.
Iri sunt emotii constructive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Noi am ajuns pe 6.11 seara, ne-am cazat intr-un orasel la vreo 80 km de Praga (am vrut sa fim oarecem la jumatate pt ca sunt f multe chestii de vizitat in zona: castele, orasele medievale etc).
Ieri am fost la clinica, unde sotul a donat pt stiinta , am facut o recapitulare si am stabilit schema de sustinere, iar azi dupa ora 13 vom suna la clinica sa aflam cati embrioni avem.

Multumesc tuturor fetelor care se gandesc la noi Amalia, Irilac, Noi2, Fumi, Wish, Raisa, Looana va pupacesc pe toate.

Si nu in ultimul rand: Looana o mega imbratisare pt tine si flacaul tau, sa fiti sanatosi si fericiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Iri , multumesc de intrebare , noi Suntem binisor , cu ochii Pe col Si numaram saptamanile.
Scuze pt mesajele duble , nu stiu de Ce apar , cred ca gemenii sunt de vina
Bafta fetelor in focuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Buna fetele
Va doresc tuturor sarbatoritelor LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase, fericite si sa vi se indeplineasca toate visele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Fumi, mai ai putin pana la beta!
Looana, nastere usoara!
Amaliro, ce ai facut azi la doctor?
Ruxi, bafta in continuare!
Azi am fost si eu la dr. Avram, unde am discutat toate testele si toti factorii pe care i-am facut. Toate sunt bine, exceptie face gena PAI care e heterozigota, dar a zis ca nu trebuie sa fac nimic special pt. asta.
Azi am facut injectia de Diphereline de 3,75, iar de pe data de 15, incep Estrofemul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Stefana, DD sa fie langa tine perioada asta si sa ne dai in curand cele mai bune vesti

Wish, sotul meu s-a ocupat de rezervarea la hotel dar din cate tin eu minte a facut rezervarea pe booking. com. Acolo ai si poze cu hotelul. Nu tin minte sa fi platit ceva in avans ci doar a dat contul ( sau ceva de genul) si daca renuntam fara sa anuntam plateam o seara de cazare...Vezi ca in capitolele din martie am facut o descriere a
hotelului. Ideea e sa faci rezervare cat mai din timp ca asa prinzi un pret mai bun

Amaliaaaaa, unde esti mai mami mai de nu mai apari? Ce mai stii de Looana?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Irilac,
Intr-adevar, si eu am facut rezervarile pe booking, este cel mai ieftin si sigur.
Sunt ofertele speciale la unele hotelui, care necesita scoaterea banilor de pe card imediat ce ai facut rezervarea, dar sunt si multe hoteluri la care faci rezervarea cu cardul si poti chiar anula rezervarea inainte cu 48 ore, fara sa te coste nimic.
Noi ne-am facut rezervare si la Student Agency si la hoteluri, deoarece stam in Brno, Bratislava si Viena si am vrut sa nu avem vreo surpriza in privinta transportului.
La Brno, am facut rezervare la VV Hotel, care este langa statia Student Agency.
Asteptam excursiile, la targurile de Craciun.

Mergi la inceput