FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 36
Raspunsuri - Pagina 8
irilac31 spune:
Aaaaa vroiam sa va mai spun ca eu si Bichi am stat la hotelul Vaka, daca mergeti cu masina merita de luat in calcul pt ca aveti f aproape supermarket cu mancare ieftina si buna. Si stiu ca am dat pe'noapte vreo 45 euro...parca, dar am facut rezervarea din timp.....asta in caz ca va ajuta cu ceva
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
stefana0909 spune:
Noi2, Fumi...pupici!
Amaliaro bafta maine, sa ne tii la curent!
Irilac, sa fie totul bine in continuare si sa te bucuri din plin de perioada!
Wish42 spune:
Noi2,fumi
multumesc frumos pentru informatiile referitoare la prednison.
fumi vad ca ai inceput prednisonul mai repede , esti cumva "posesoarea" unor anticorpi de genul tiroidita autoimuna,alergii etc?
irilac multumim de informatiile referitoare la hotel.
Ne poti ajuta cu un link sau o adresa de mail la care putem face rezervare?Trebuie platit un avans in caz de rezervare?
Ma bucur ca esti bine,maine poimaine ai marea intalnire !!!
Fetele vreau sa fac analizele cerute.
Am sunat azi la clinici sa intreb preturi si cand intrebam de syphilis ei imi ziceau de VDRL.
Sa inteleg ca VDRL este analiza care tre facuta pentru syphilis?
Ruxi te asteptam cu vesti !!
O seara faina tuturor !
amaliaro spune:
Fete dragi sa spunem o rugaciune entru daga noastra Loana la ora 19 a ajuns la spital cu dilatatie 2 si se pare ca in seara asta va naste are marea intalnire cu juniorul ei
Doamne Ajuta !si Feciara Maria sa fie linga voi doi matusica pe amandoi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Buna dimi
La multi ani ?celor care sarbatoresc azi
Sper ca azi sa se nasca si baietelul Loanei aseara nu a venit sa speram ca vine azi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
miracol11 spune:
La multi ani tuturor care poarta nume de Sfinti!!!
Looana, sa vina bebe sanatos...nastere usora si rapida!!!
amaliaro
pup toate fetele
Astept un "miracol" curand...
Teli spune:
Buna dimineata, la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Looana, Doamne ajuta, sa AI o nastere usoara si in be be minunat!
Pup gasca inimoasa
Teli spune:
Buna dimineata, la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Looana, Doamne ajuta, sa AI o nastere usoara si in be be minunat!
Pup gasca inimoasa
fumi spune:
buna dimi,
Looana, nastere usoara azi! Este o zi speciala de Sfantul Mihail si Gavril!
Wish, eu am facut lupus pozitiv si cehii mi-au zis sa incep predninsonul impreuna cu clexanul si cu estrofemul.
fumi spune:
si eu sunt bine, stau cumintica si clocesc si abia astept sa treaca timpul sa pot face beta!!! doctorul mi-a zis sa fac beta in 15!!!!