FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 36

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!
Looana, chiar daca fizic sunt acasa, sunt cu gandul alaturi de tine, in sala de nasteri! Asteptam vesti cat de curand!
Ruxandrica, iti tin pumnii pt productie buna si embrionasi lipiciosi!
Amalia, ai vazut gemenasii???
Fumi, fii Zen pana la test. Tin pumnii sa fie beta maaaaaare!
Smaick, ce mai faci??
Teli, iti urez col inchis pana la nastere!
Pupici la toata lumea!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Looana asteptam vesti!
Fumi stai la caldurica sa se lipeasca puiutii!
Matusico citesc cu deosebita placere mesajele tale!
Noi2 esti o norocoasa ca nu ai graturi! Iti urez din suflet sa fie asa pana la capat!
Irilac iubita noi suntem bine. Suntem tot in formula 3 in 1.
Am burta toata sucita catre stanga sus, pt. ca baiatul sta cu capul in jos pe toata partea stanga, iar fetita dupa cata bumbaceala i-a dat fratiorul s-a asezat in diagonala, cu fundul tot in partea stanga, deci amandoi dau cu picioarele in coastele de pe partea stanga! O placere!
Dorm 3-4 ore pe noapte, si acestea cu intreruperi.
Ginecologul mi-a spus ca la sfarsitul lui noiembrie facem cezariana.
Sper sa ajungem cu bine pana atunci!
Va pup pe toate, nu reusesc sa intru prea des, deoarece am burta care simt ca explodeaza!

Bichi+bebelini 33+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dragile mele suntem 2 bebei voinici de 4s6z avem 7 mm si suntem comorile lui mami si lui tati

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Stefana...uaaaa ce perioada frumoasa prinzi...SUPER...vreau si eeeuuuuu in vacanta acolooooo . Noi am prins sapt dinaintea pastelui catolic, erau fel de fel de targuri....vaaai ce frumoooossss

Bichi, mi-ai dat emotii ca nu ai intrat de cateva zile. Cand ma bumbaceste al meu ma gandesc la tine si la fetele cu gemeni, cum rezistati saracutelor ca aveti bumbaceli duble. Ma bucur ca sunteti bine si atat de aproape de termen. Doamne ajuta sa stea bebeii pana la finalul lui noiembrie...nu mai e mult, f putin. Te rog sa mai intrii sa ne dai de strire despre tine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Dragile mele suntem 2 bebei voinici de 4s6z avem 7 mm si suntem comorile lui mami si lui tati

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

IEEEEEE Mami de GEMELASIIIII

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Amalia FELICITARI pt gemenasi, acum ramane sa vedem dc si doctorul grec are mana buna la pereche .

Gagici avem 6 blonzi , zilele astea stam cu okii pe ei ca pe butelie, iar luni luam doi acasa .

Si pt ca azi am fost in mega agitatie si am uitat:
La multi ani tuturor Gabrielelor, Mihaelelor si evident sotilor Gabrieli si Mihaili - sa ne traiasca si sa ne fericeasca DD pe fiecare cu cate un bebe/doi dupa dorinte si posibilitati. Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Amalia, felicitari pentru gemenasi, sa fiti sanatosi si fericiti!....si eu imi doresc gemenasi...sa se ia si la mine!
Ruxi, felicitari si tie pt. "blonzi", sa se dezvolte frumos si sa se prinda, pentru inceput, cei doi!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Iri, mai ai putin pana la marea intalnire! Anul acesta vei avea niste sarbatori pline! Ai decis cum vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Loana nastere usoara
Amalia felicitari!!!!
Ruxandrica tinem pumnii sa fie cu noroc
Fumi bafta la beta
Pup toate fetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Matusici multumim
Stefana pai trebuie doar sa iti doresti

amalia tsakoniati

Mergi la inceput