Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Mami2 si eu fac acuma Clexane la 19,acuma vom vedea ce noroc avem.
Azi noapte pe la 2 a inceput cu niste contracti dar nu regulate,bb mi-a miscat mult de aseara pina tirziu.La ora 3 azi noapte m-am pus sa-mi spal parul ca am zis ca poate pe cind se lumineata plec spre spital....dar voiam sa stiu ca sunt contracti regulate,pt 2-3 stropi plecam la toaleta si ma durea jos.In fine am reusit sa adorm pe la 6 acuma ma toare toate alea dar nu sunt contracti,eu presimt ca dupa a estea in 2-3 zile vor fi cu adevarat contracti cu care pot sa plec spre spital.Noi joi avem 39 sapt.de vineri intram pe sapt 40 tot atunci avem si control la ecograf,daca mai apucam.Au inceput zilnic si sa-mi curga mai ales noapte.
Va las merg sa mincam ceva dupa care revin si va citesc

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare burtici

Am dormit bine, asa de strans de parca nu dormisem de vreo 2 zile.

Am facut si modificarile acolo unde era nevoie.

Eu inca astept sms de la Luciana. Cum imi scrie ea, cum va scriu si eu voua.

Va doresc o zi frumoasa

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Deny,suntem cu ochii pe DC !
Cu Camitu cine ia legatura? A lasat nr de telefon cuiva?

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angelique, eu nu stau sa mai calc nimic, daca e o sa-i astern intai un scutec curat de-al lui, apoi pe el si gata.
Alina, ma internez pe 8 dimineata, dr a zis ca pot sa mananc chiar si in dimineata aia, n-a zis nimic de clisma. Poate n-o mai apuc
Sonda e must-have
Looana, noi am avut aceeasi dimineata exact la fel, cu spalat pe cap, contractii... de azi-noapte al meu se zvarcoleste si se suceste de zici ca sunt 2 acolo.

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetele!
Eu iar is zapacita cu serviciul, dar incerc sa scriu, ca oricum nu ridica nimeni statuie!

Felicitari Almy!
Hai Lucyana!

Mami, da ruperea membranelor sau a apei, e unul si acelasi lucru. de fapt ruperea membranelor are ca efect curgerea apei!
Apropos de clexane, si eu sunt interesata de chestia cu opritul. Tu ai mai fost la dr. U sau la alt hematolog. Ea ce zice, cand ar trebui oprit? Ce se intampla daca il opresti mai devreme?

Ary, felicitari pt fetita!

Bubu, ma bucur ca macar lucrurile par sa fi itnrat pe un fagas. Ai grija de tine si ma sa poti ajuge la termen cu bine.

Deny, bine ai venit acasa. Te asteptam cu vesti bune de la morfologie. Mai e putin, putin

Fetelor, si pe mine ma doare bazinul ingrozitor, mai ales, dupa ce stau mai mult in picioare. La Sara parca nu am simtit asa. acum insa, peste noapte cand ma trezesc si ma misc, mai si paraie din cand in cand Mi-o face vreo surpriza puiul si se hotaraste sa vina mai devreme.

Imi pare rau pt fetele cu contractii! sa treaca. Nici mie nu imi dau pace. De cele mai multe ori incerc sa le ignor, dar uneori sunt dureroase rau si destul de dese. Culmea, apar dupa efort (stat in picioare)dar numai cand ma asez.

Ceara, se gaseste naturala la apicultori sau la magazilele apicola/ apimondia/ api... E unul aproape de biserica de pe calea dorobantilor. Atentie insa ca ceara nu intra prea bine in piele.

Pup gasca si revin mai tarziu - si asa a durat muuult pana am reusit sa termin mesajul!

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Onutz, nu stiu de ce ti-a zis sa mananci si in dimineata aia, dar daca e cezariana cu anestezie rahi, sugestia mea e sa nu mananci sub nici o forma. De regula, daca mananci fie nu iti mai face rahi ci generala, fie versi si stomacul din tine si risca sa te doara rau capul, deci nu e o idee buna.
Si eu la Sara m-am internat tot dimineata, si dr mi-a zis ca pot sa manac seara pana pe la 7, dar mancare usoara: branza de vaci, iaurt, ceai. Am facut asa si am scapat si de clisma si n-am avut niciun fel de probleme de la anestezie. E mai nasol cand te ridici din pat, a doua zi, dar poti incerca sa faci asta abia dupa ce ai baut niste supa clara mai concentrata si a trecut vreo juma de ora si si-a facut efectul - ai mai prins puteri. Sa iti tii bebele cu bine in brate!

Angelique dupa mine nu e chiar ok sa tii bebele ca sub un clopot de sticla. Gandeste-te numai la ce se intampla cand mergi cu el la control, la dr: il pui pe asternut curat, dar nu steril, sau cand il atingi pe bb de hainele cu care ai fost la bucatarie, sau... Doamne fereste de complicatii, dar altfel eu zic sa pastrezi locul curat asa cum o faci in mod normal si gata!

Iulia, mami de Sara Andreea si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:

PS : Vezi ca ai gresit la semnatura data nasterii .

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Corect, saru-mana. Am modificat. E de la somn-pauza, somn-pauza, etc, stiti voi...

Fetelor, intalnirea a fost super, iar acasa se cam bat pe ea, am pus program, fiecare o tine 5', in brate pe canapea. O dragalesc non-stop; insa aseara, Eleni a inceput sa planga (in timp ce ne uitam la un desen animat cu o broscuta testoasa careia urma sa-i nasca mama o surioara) si nu voia sa-mi zica de ce si am tras-o un pic de limba si a zis: "de-acum incolo tu o s-o iubesti numai pe ea"...Mi-au dat si mie lacrimile, mi-a rupt inima, ca nu ma asteptam, ea e mare, mai degraba la cel mic ma asteptam sa sufere; i-am zis ca iubirea mea pentru ea nu se va schimba niciodata, iar daca ma vede mai ocupata cu bebe acum, e din cauza ca ea e neajutorata acum si are nevoie de mami mai tot timpul, si pentru mancare si pentru confort.. Tare m-a impresionat, ca mi-am dat seama ca suferea sincer. Sper sa trecem cu bine peste.

Si sper sa vina lapticul, tot numai colostru e, iar ea e si cam lenesa, ma duc mai incolo sa inchiriez o pompa de la farmacie si-i dau cu lingurita ce scot.

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Almy,deja ti-a dat drumul acasa?Ce super !!!!!
Si eu am emotii la felul in care va reactiona Delia la intalnirea cu micuta.Chiar daca ea e super intelegatoare si o fetita pe care o caracterizeaza in primul rand bunatatea ,am emotii...

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz asa ma gandeam si eu sa procedez,nici prin cap nu imi trecea sa iau totul la calcat,asta inseamna mult timp pierdut si eu trebuie sa il dedic lui bebe.

Iulia ai dreptate, insa ma gandeam ca poate asa se procedeaza si sa nu fiu eu mama denaturataMi s-a parut ciudat insa fiecare cu pasaricile lui.

Almy ce bine ca esti acasa cu printesaOff imi pare rau ca fetita ta este geloasa dar o sa se obisnuiasca cand o sa ca dragostea ta pentru ea nu s-a schimbat.

Mena tu cum mai esti?

Deny ma bucur ca te-ai odihnit

Loona esti asa de aproape de marea intanlire

hai Luciana

hai Camitu

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Angelique si eu sunt de parere ca nu trebuie exagerat cu calcatul si dezinfectatul. Eu i-am calcat doar hainutele lui bebe la inceput, la primul am exagerat un pic, dar deja la al doilea nu am mai avut timp de asta. Intamplator sau nu, cel mare e mult mai sensibil.

Almy, ma bucur ca s-au adaptat asa de bine unii cu altii micutii tai. Eu prevad ca voi avea ceva probleme cu cel mic care imi face zile fripte de ceva vreme.

AC, sa stii ca eu cred ca mai multa grija trebuie sa avem cu copiii sensibili, care nu se manifesta, pentru ca ei de cele mai multe ori sufera in tacere. Pe mine m-a uimit cel mare zilele trecute. Ii povesteam unei cunostinte ca nu stiu ce sa ma mai fac cu cel mic pt ca e tare gelos si ca nu am avut astfel de probleme cu cel mare, a acceptat asa de bine venirea fratiorului. La care el, care era de fata, a zis: "Da, asta crezi tu, eu simteam ca sunt un nimeni si ca nimeni nu ma iubeste." Am ramas fara cuvinte. Macar asta mic se manifesta, imi spune in fata ce il doare, pe cand la cel mare habar nu am avut atatia ani ce era in sufletul lui.

Mergi la inceput