Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

La noi in spital le fac o caldura la bebei incat fac icterul in a doua zi si le trece pana la externare. Mergi acasa cu puiul "ca nou", nu mai ai treaba cu asta apoi. Doar rar se prelungeste in timp si atunci te tin in spital pana se termina.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Angi, chiar ca pare incomoda...
Fetelor care inca lucrati sau puteti sa va plimbati (si de lucruri sfinte nu mai vorbesc aici...), nu stiu cum puteti... cum o fi fara contractii si dureri?

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Onutz si eu o sa mai lucrez pana la 38 de sapt. Nu e f usor, ma dor f tare ligamentele, in zona inghinala, ce-o mai fi pe acolo, dar inca mai pot o perioada. Vreau sa imi ramana cat mai mult concediu pentru perioada de dupa nastere.

Ultimele luni de sarcina sunt destul de grele, dar tu mai ai foarte putin, ai sa uiti de toate rapid cand o sa fii cu bebe in brate.
Mie imi lipsesc f mult o baie relaxanta in cada si dormitul pe burta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui almy

Hai Luciana!!!

Fetelor, multumesc din suflet pentru gandurile calde, asa m-am emotionat cand am citit din urma! A durat mult sa anunt, fiindca la reanimare nu era semnal, din cauza aparaturii cred.

Suntem bine, Slava Domnului, durerile sunt f suportabile deja, am colostru si ea papa, dar mi-a facut rani oribile si am vb cu consultanta in lactatie si bineinteles ca o puneam la san ca pe un bebe mare, in loc s-o ghidez eu ca pe un nou-nascut. Acum doare, dar cu pozitionare corecta sper ca se va vindeca. Ma rog insa sa vina lapticul mai repede, deja ma cam ingrijorez. Ii dau la cerere, iar noaptea trecuta a cerut non-stop, strangeam din dinti cu ranile mele. Asta e, orice pt minunile noastre. Sunt deja la a 2a cana de ceai de fenugreek, deci vom vedea clar cat de repede ajuta si el.

Nu reusesc sa schimb poza la avatar.

Bubu vorbea de poze pe care i le-am trimis eu de pe mobil, o sa pun si pe picassa sa-mi vedeti minunea A avut si o sedinta foto in spital, ca e un studio chiar acolo pe palier, stiu astia sa faca bani, nu se-ncurca. Insa rezultatul e clar pe masura, frumoase tare!

Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.09.2012)

Almy, ma bucur sa te citesc! Tin pumnii sa vina repede lapticul si sa depasiti problemele de inceput. Cum a fost intalnirea cu fratiorii mai mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata girls;

Loana am aceeasi problema cu tine, nu stiu cand ma iau durerile facerii si nu sti cand sa opresc clexaneul insa am inceput sa il decalez de la ors 22 cum il faceam pana acum la ora 17-18 ca am auzit eu ca travaliile incep de obicei noaptea.si ma gandesc ca pana nasc sa am macar 12 ore trecute de la ultimul clexane...asta daca nu imi rupa membranele vineri tanti dr. cum ar vrea in caz bebe nu vrea sa mi-o rupa singur pana pe 11 :))).
(Apropo a ti se rupe apa si a ti se rupe memnbranele e acelasi lucru?)

Fetelor vad ca vb de arsuri..eu dac a nu am avut arsuri in sarcina,oare e pt ca beb e pozitionat jos si stomacul meu sus?? nu-s mega inalta, am 169cm...dar eu nu am avut decat ffff rar probleme cu arsurile si alea ff suportabile care treceau f repede...ca in faza cu bebe chel nu cred :)))) desi ador bebelusii cheliosi si chiar mi-ar placea unul chel la nastere:))):)))
*m-am cantarit si eu azi iar.... am tot 71.. e ok..am luat pana acum 13,5 kile. Burtica fara vergeturi...doar vergeturi am vazut existente pe coapse fir-ar, dar asta e... e locul unde m-am ingrasat cel mai tare..de la curul meu idealic de 90de cm, am ajuns la 104, normal ca aia 14 cm s-au transformat si in vergeturi :)))))

Ary ziceai ceva de o crema pe baza de ceara, ulei de cocos si de masline...de unde iei ceara? suna tare bine faza cu ceara, ca presimt ca nu mai e asa uleioasa..adica eu dupa ce ma dau cu ulei seara zici ca-s salata si nu mai pot sa ma bag in pijama, tre' sa stau goala macar 1 ora sau 2 si e inconfortabil... dar faza cu ceara mi se pare tare chiar si pt mine. O pot folosi si pt bebe ca si crema efectiv de masat inainte de baitza in loc de lotiune? eu saptamana asta imi pregatesc asa ceva pt mine si pt el, ca dupa aia nu o sa mai am timp de chestii d-astea de topit/amestecat,etc;))si acum adun informatiile.

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Neatza,

Felicitari Almy pentru buburuza,asteptam pozici.Si mie mi-e tare frica sa nu fac rani la sani cand o sa alaptez dar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem peste.

Onutz imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,am avut aceiasi noapte urata,m-am trezit cu dureri ca la menstruatie,contractii si piciorul intepenitLa ora 4 faceam injectie apoi am adormit.Si acum ma mai doare burticaSi pe la 12 azi- noapte dupa pastila de gynipral mi-a fost rau,imi tremura tot corpul si simteam inima ca o luase la trap.Felicitari pentru schimbarea saptamanii

Bioana te asteptam cu vesti de la dr.

Cellena ai o burtica frumoasaNici eu nu am vergeturi deocamdata si sper nici sa nu imi apara ca de dat cu crema ma dau la 2-3 zile pentru ca ma mananca burtica.

Mica si eu cred ca ar fi cazul sa te mai odihnesti pana vine bebe

Deny ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ai si net.Ai grija de tine

Andie daca tensiunea a fost buna ca te-ai odihnit e foarte bine,stai cat mai mult la orizontala ca oricum nu mai ai mult si iti tii minunea in brate

Angiuta te asteptam cu vesti de la monitor

A.C hai ca maine iti spune dr. care este ziua minunata in care te vei intanli cu puiul tau

Ary si eu visez urat cateodata,cica e normal in sarcina sa avem vise ciudate

Fetele voi cand aduceti bebei acasa o sa calcati lenjeria voastra de pat,pijamale,hainele voastre care intra in contact cu bebe?Ca mie mi-a zis cineva ca asa trebuie desi eu nu am vazut pe nimeni cu bebe mic sa faca asa.Si nu cred ca o sa am timp sa stau sa calc non-stop.Voi cum veti proceda?

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Onutz, Angelique imi pare tare rau ca aveti probleme si va simtiti rau. Pup sa mai treaca burticile.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Mami, da e acelasi lucru. De obicei intai incep contractiile si apoi, aproape de nastere se rupe si apa, dar nu e o regula.

Ceara eu o iau din piata de la cei care vand miere de albine, dar sa stii ca e lipicioasa si crema. Eu ma dau seara pe fata ca sa intre in piele pana dimineata. pentru bebe e buna, daca are iritatii usoare de la frig, nu am probat-o pe cele de scutec, dar de data asta o sa incerc. Pentru masaj cred ca mai bine merge un ulei simplu, mai putin gras, cum e cel de cocos de ex.

Mergi la inceput

Bubu, ma bucur ca faci cezariana. Chiar nu te-as fi sfatuit altfel.

Ary cica femeile gravide au vise mai colorate. Daca inainte de sarcina le aveai destul de intense e de inteles de ce acum sunt cu atat mai mult.Eu una sunt maestra la visat urat, groaznic de urat si teribil de urat... Nici nu va povestesc aici pentru ca v-as speria si pe voi. Sunt doar vise dar am momente in care zic ca daca o tin asa o sa fac un infarc in somn.

Almy, o pupam pe bebe Becca si pe mami. Sa ai putere sa treci pente dureri si sa te ti de alaptat. Abia asteptam pozici cu ea. Incearca pt sani protectia de silicon(am auzit ca isi face treaba bine) si am auzit ca laptele tau ar ajuta ranile sa se vindece mai repede. Bineinteles ca nu stiu eu prea multe si ca am niste emotii groaznice referitor la alaptat dar sper sa iti fie de folos.

Mergi la inceput

Bubu, trimite si aici niste zapada, nu peste tot, doar in cartier la mine ca sa nu ma injure fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Almy,! Bine ai revenit printre noi! Abia asteptam poze cu Rebecca ! Si sa ne povestesti impactul avut asupra fratiorilor mai mari.
Onutz,! Fir-ar ele de contractii !Stai cuminte in pat,efort deloc si o sa fie bine !Trebuie !Gina pe miercuri vine acasa.Abia o asteptam si sa o vedem si noi pe buburuza Sofia !
Onutz,tu cand te internezi?de pe 7 nov sau atunci dimineata pe 8 nov?
La noi se obisnuieste cu o seara inainte,ca sa -ti faca si clisma.Urat moment ! Si a doua zi renumita sonda !

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput