Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 7
onutz83 spune:
'Neata, iezi cucuieti,
Noi am avut iar o noapte de pomina, contractii BH de la 1 la 5 aproape fara intrerupere
Si acum mai am cate una... am luat no-spa, gynipral, indometacin... iar m-au luat tremuratul si palpitatiile de la gynipral, ce sa mai, nimic nou
Osul pubian ma doare din ce in ce mai tare.
e din ce in ce mai jos. Azi s-ar putea sa sun dr, in functie de cum se mai prezinta situatia. Sper doar ca la noapte sa nu repetam experienta...
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
angiuta spune:
Buna dimineata!
onutz eu am primit centura vineri, asa arata: http://www.produkte-der-gesundheit.de/Bort-Symphysen-Guertel.htm
Dar din pacate nu prea ajuta, plus ca e incomoda daca ma asez.
Dr. mi-a zis ca daca durerile sunt puternice pot lua pana la 3 paracetamol pe zi, pe bebe nu-l afecteaza.
Eu am avut un w-e obositor si sambata si duminica am avut invitati copii cu parintii aferenti. Mai trebuie sa sacrific inca un w-e dar din fericire doar o familie are copii mici si am terminat....sper sa nu le vina ideea sa ma viziteze dupa ce vine bebe .
Nu ii pot invita pe toti odata pentru ca apartamentul nu e suficient de mare si nici nervii nu ma mai tin sa fac fata atator copii deodata.
La 9 am programare la dr. pt monitorizare.
Lucyana Nastere usoara!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
silviad spune:
Deny, multumim pentru capitol nou.
Almy, Gina, felicitari! Sa va traisca minunile, sa fie sanatoase, sa nu va dea de furca cu colici si rasfat!
Bubu, multumim pentru vesti! Bubu, deci te-ai gandit deja la petit!Las ca o sa vezi tu cum e , ca al doilea nu mai poate fi tot baiat. Trebuie sa-ti dea si tie DD o fetita cum mi-a dat si mie. Pup-o pe Almy de la noi!
Super pozitia in care ai dormit. N-am retinut decat ca fundul e in aer si burta in pat, nu-mi imaginez cum, dar nu conteaza. Bine ca ai dormit!
Daca n-ai facut vergeturi pana acum nici nu vei face. Eu la prima sarcina am avut mare grija. Acum am fost cam puturoasa. N-am nicio vergetura de la nicio sarcina. Cred ca tine de elasticitatea pielii si e mai mult de la natura decat de la”unsorile” pe care le dam pe noi.
Onutz, ce data ti-a ales pentru nastere. Puiul tau se va nastein zi de mare sarbatoare.
A.C. iti tinem pumnii marti.
Logam, stai linistita, o sa ajungi cu bine la termen.
Looana, se apropie momentul. O sa scapi de toate durerile, dar o sa ai alte probleme.
Ary, ce bine! O sa ai o fetita. Frumos numele Sofia.
Onutz, imi pare rau pentru Alex. Transmite-i lui Menics ca ii dorim sanatate pentru bebe.
Mena, Bubu si eu am luat vreo 3 kilograme in ultimele 2 saptamani de sarcina (pe langa 8 in 8 luni), dar acum sunt convinsa ca a fost o perioada in care Maria a crescut foarte mult, ca dupa nastere mai aveam 3 kg si nu m-am schimbat prea mult. Si crede-ma n-o sa-ti fie dor de burtica. O sa-ti amintesti cu placere de vremurile acelea, dar n-o sa-ti fie dor. O sa te bucuri ca poti dormi in ce pozitie vrei.
Hai Lucyana! Bafta multa! Sa fiti bine amandoua sis a te reface repede.
Fetelor, sa stiti ca nu are legatura parul cu arsurile. Eu nu prea am avut arsuri, recunosc ca nu am mai mancat ce am vazut ca imi provoaca arsuri, iar copiii mei amandoi au avut par mult si lung.
Bioana ai grija, nu te obosi. Mai e putin, timpul trece f. repede. Bafta marti la dr.
Camitu, curaj! Trebuie sa o rezolvi cumva cu tusea (lapte cald cu miere sau propolis cu vitamina C). Chiar o sa te doara operatia de la tuse. Va trebui sa te abtii.
Continuarea mai tarziu. S-a trezit “foamea”.
Pup burtici si proaspete mamici!
A.C spune:
Neata,fetele !
Silvia,multumesc mult !Tuturor fetelor,de altfel !
Bubu,eu sunt bine .Imi ardea de o plimbare azi,sotul meu a plecat la shoppinguit pt.apartament ( chestii minore ) dar n-a vrut sa ma ia.Decat sa ma zdruncine masina ,mai bine lipsa.Asa ca stau cuminte acasa cu Delia care e in vacanta,mai intindem niste rufe,mai intram pe net,mai iesim pana in oras putin...Program de voie.Si incep din nou emotiile pt.ca sapt.asta imi voi tine si eu buburuza in brate.Aflam maine exact .
Si uite ca vineri voi incheia 39 de sapt ceea ce e f.bine pt.bebe.Cum suna 37 de sapt.si cum suna 39 ?Deci madame doctoreasa stia ea ce zice.Doamne ajuta sa fie bine si sapt.asta.Ultima cu burtica !
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa,plina de vesti bune !( ca sunt cateva care urmeaza sa-si tina puii in brate )
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
onutz83 spune:
Angi, chiar ca pare incomoda...
Fetelor care inca lucrati sau puteti sa va plimbati (si de lucruri sfinte nu mai vorbesc aici...), nu stiu cum puteti... cum o fi fara contractii si dureri?
Onutz 38+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
almy spune:
Hai Luciana!!!
Fetelor, multumesc din suflet pentru gandurile calde, asa m-am emotionat cand am citit din urma! A durat mult sa anunt, fiindca la reanimare nu era semnal, din cauza aparaturii cred.
Suntem bine, Slava Domnului, durerile sunt f suportabile deja, am colostru si ea papa, dar mi-a facut rani oribile si am vb cu consultanta in lactatie si bineinteles ca o puneam la san ca pe un bebe mare, in loc s-o ghidez eu ca pe un nou-nascut. Acum doare, dar cu pozitionare corecta sper ca se va vindeca. Ma rog insa sa vina lapticul mai repede, deja ma cam ingrijorez. Ii dau la cerere, iar noaptea trecuta a cerut non-stop, strangeam din dinti cu ranile mele. Asta e, orice pt minunile noastre. Sunt deja la a 2a cana de ceai de fenugreek, deci vom vedea clar cat de repede ajuta si el.
Nu reusesc sa schimb poza la avatar.
Bubu vorbea de poze pe care i le-am trimis eu de pe mobil, o sa pun si pe picassa sa-mi vedeti minunea A avut si o sedinta foto in spital, ca e un studio chiar acolo pe palier, stiu astia sa faca bani, nu se-ncurca. Insa rezultatul e clar pe masura, frumoase tare!
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.09.2012)
logam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almy Hai Luciana!!! Fetelor, multumesc din suflet pentru gandurile calde, asa m-am emotionat cand am citit din urma! A durat mult sa anunt, fiindca la reanimare nu era semnal, din cauza aparaturii cred. Suntem bine, Slava Domnului, durerile sunt f suportabile deja, am colostru si ea papa, dar mi-a facut rani oribile si am vb cu consultanta in lactatie si bineinteles ca o puneam la san ca pe un bebe mare, in loc s-o ghidez eu ca pe un nou-nascut. Acum doare, dar cu pozitionare corecta sper ca se va vindeca. Ma rog insa sa vina lapticul mai repede, deja ma cam ingrijorez. Ii dau la cerere, iar noaptea trecuta a cerut non-stop, strangeam din dinti cu ranile mele. Asta e, orice pt minunile noastre. Sunt deja la a 2a cana de ceai de fenugreek, deci vom vedea clar cat de repede ajuta si el. Nu reusesc sa schimb poza la avatar. Bubu vorbea de poze pe care i le-am trimis eu de pe mobil, o sa pun si pe picassa sa-mi vedeti minunea A avut si o sedinta foto in spital, ca e un studio chiar acolo pe palier, stiu astia sa faca bani, nu se-ncurca. Insa rezultatul e clar pe masura, frumoase tare! Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.09.2012) |
Bine ai revenit, Alma! Sa cresteti mari si sanatoase!
PS : Vezi ca ai gresit la semnatura data nasterii .
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
34+ cu Tudor
laurika1982 spune:
Neata fetele!!!
Hai Luciana!
Hai Camitu!
Fetele, propun sa facem putina ordine in contul comun!ACum ca apar bebelusii, eu zic sa fie fiecare cu pozele ei.acum sunt putin rasfirate :) si e cam dezordine.Ce ziceti?
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
ary_v spune:
Buna dimineata!
Eu reusesc inca sa dorm in pat destul de bine, dar am alta problema, am in fiecare noapte vise f urate. Si voi patiti la fel? Noaptea trecuta am visat iar tampenii si m-am trezit dimineata atat de usurata ca totul a fost doar un vis...
Icter fac destul de des copiii, ai mei au facut amandoi, le-a trecut destul de greu in vreo 2 sapt. Nu au avut probleme deosebite inafara de faptul ca au fost f galbeni si mai somnolenti un pic.
Bioana, la 30g de ceara naturala merg cam 200ml de uleiuri. trebuie avut mare grija sa nu faca cocoloase, amestecat rapid pana se omogenizeaza.