Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Vad ca vorbiti de vergeturi si greutate. Eu vergeturi n-am facut (am ramas doar cu cele vechi, din adolescenta, de pe sani si coapse, cu care m-am obisnuit). De uns nu prea m-am uns, pt ca inteleg ca nu prea are legatura.
Kg am luat aproape 10... In ultimele 2 saptamani n-am mai luat nimic pt ca nu prea mai pot manca, dar domnisoara a luat conform graficului. M-a si speriat dr. la consultul de 30 de sapt, cand a cam strambat din nas la ale mele 10 kg.... "O sa mai luam asa, pana in 6". Am ramas masca. Cum 6??? Acum, vazand evolutia, a zis ca nu crede ca ajung la 16 si ca pana in 14 e f bine... Eu vroiam doar 12, dar nici nu conteaza asta... madam sa iasa bine, ca dupa aia rezolvam noi si cu kg

Ema de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Dana, la Municipal nasc

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Luciana, Doamne ajuta pe maine sa treaca repede, bebelina sa fie sanatosa si tu sa te recuperezi repede
Bubu ma bucur ca dr e mai atent cu tine, daca se gandeste la cezariana inseamna ca stie el ce stie. unde vezi pozele cu minunea Almei ca m-ai facut curioasa
Looana tin pumnii si pt tine

Dragelor eu am dormit azi de ziceai ca am tras la jug, asa de obosita ma simteam. adevarul e ca sunt cam prinsa cu amenajatul zilele astea, probabil ma consum psihic ca practic nu fac absolut nimic. Vad ca acum ma doare sub burta, cand merg, nu stiu de ce chiar nu am facut absolut nimic. Sper sa nu fie vreo problema, ca ma cam ingrijoreaza durerea asta.
O saptamana frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna burtici si mamici,

Asteptam ziua de maine sa vedem ce zice d-na dr.Raguseala nu mai am dar am ramas cu o tuse....nu stiu ce s amai iau pt tuse.E f urata si mi-e frica ca o sa ma doara operatia de la ea.
Astept sa o vad pe Ilincuta si sa dea |Domnul sa mi-o puna in brate sanatoasa pentru ca o asteapta o familie minunata .

Felicitari fetelor care au nascut deja si au simtit cum e sa iti tii puiul in brate.
Mult curaj celor ce urmeaza si sa dea Domnul sa trecem cat mai bine peste perioada de refacere.

Va imbratisez cu drag !

CAMITU 38+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Lucyana

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vreausaninga
Mena ai crescut mamico! Sigur puiutul tau e maricel si voinicel de acum Mai ai putintica rabdare ca oricum trece repede! Nu stiu exact ce constitutie ai tu,dar eu fiindca-s micuta (1,58 ) nu pot sa mananc decat foarte putin de vreo luna si mai bine,pt ca nu mai are loc stomacul de viteazul meu.Asa ca stagnez cu kg, am luat 13.

Sa auzim numai de bine si foarte bine! Va !

AMR 11 zile

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Eu sunt lunga cat o zi de post , am 173-174 cm si cu toate astea am impresia ca nu mai pot manca cat imi doreste sufletelul pt ca nu mai e loc. Gabriel isi baga picioarele in stomacul meu. Anyway, azi am fost la restaurant si cred ca nu ma mai duce sotul pana nu nasc pt ca m-am dus cu foame si am speriat vestul de cat am mancat

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna seara,dragele mele!
Almy felicitari pentru comoara! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Lucyana Doamne ajuta maine! Asteptam vesti!
Eu iar am absentat! Inca nu ma pot linisti sa stau acasuca pentru ca mi-e tare urat si mai merg asa cate putin la trebusoara. Am avut un weekend plin si azi am cedat...ma simteam cam rau si am adormit 3 ore neintoarsa. Dupa somnic am fost fresh,insa acum iar ma trage patutul.
Fii-mea e foarte activa si ea..valurile marii sunt mici pe langa cum face ea in burta mea!
Kg declar si eu 16,iar vergeturi doar cateva pe sani si pe fund.burtica nu are nimic deocamdata. Sper sa ramana asa.
Bubu ma bucur ca si-a schimbat dr atitudinea...era si timpul. Domane ajuta sa fie bine pana la capat!
Onutz...Doamne ce putin mai este! Imediat scoatem pompoanele si pt tine!
Mena..ai schimbat si tu prefixul! Ma bucur mult pentru tine!
Irilac, cred ca a fost ceva in aer pe la noi pe aici de am fost asa obosite! Stai si tu mai linisita.
Stiu ca vroiam sa mai zic cate ceva,dar memoria mea e la pamant... Scuzati va rog!
Biona, cellena, angelique, ac si restul fetelor.....multi pupici!

Mica 33+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hello burtici
Am intrat repede sa va scriu ca am ajuns cu bine la destinatie.
Imi faceam griji ca nu o sa am acces la net, dar s-a rezolvat si asta.

Acum ma bag la somnic ca sunt ffff obosita de la drum. Intru maine dimineata sa va citesc unde am ramas ieri, si sa fac si modificarile, daca a mai aparut ceva nou.

Ah da, maine e 5.11. Maine Luciana are programare la cezariana. Hai Lucy

Va doresc o noapte placuta

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor! Ce mai faceti? N-am mai scris nimic in weekend-ul asta ca sambata am fost plecati pe la ai mei si cand am ajuns acasa ne-am uitat la un film, iar duminica am stat in pat toata ziua. Nu stiu de ce am fost asa somnoroasa, dar efectiv m-am sculat sa mananc si am mai stat vreo ora dupa masa, in rest numai in pat. Partea buna e ca dupa o zi de stat in pat am avut tensiunea 120/71, ceea ce nu mai avusesem eu de 3 saptamani de cand a inceput sa creasca, asa ca macar atat.
In primul rand, FELICITARI ALMY! Sa fiti sanatoase si tu si bb, iar Rebecca sa aiba parte doar de fericire si noroc in viata, iat tu sa te refaci repede si sa ai laptic pt ea!
Looana, felicitari pentru cele 39 de saptamani, super ca o sa poti naste natural asa cum iti doreai.
angiuta, pai de asta de am vorbit cu doctorita despre ce se intampla la nastere, ca am vrut sa zic cum imi doresc eu. Dar n-am insistat cu epiziotomia, ca in primul rand inca nu stiu daca o sa nasc natural, si chiar daca o sa nasc natural, sunt sanse foarte mari sa fie necesara in cazul meu (pt ca bb e maricica, cel putin estimat). Ma rog, sa vedem cum ramane dupa controlul de saptamana asta.
Cellena, super ca a fost totul bine la control, nasol ca tb sa iei antibiotice. Superba maimutica si burtica!
Bubu, , bine ca te-a bagat in seama in sfarsit si doctorul tau, e bine ca ia in calcul cezariana, sa fie totul bine si pt tine si pt bb.
Aschiuta, nasol ca si bb al tau are programul pe dos (ziua cu noaptea), seamana cu Ema mea .
Popi, super ca ai terminat de calcat hainutele. Amuzant "jumatatoiul" tau .
flisa, LA MULTI ANI lui Rares! Sa aiba parte doar de sanatate, fericire si noroc!
Deny, multumim pentru capitolul nou! Sa dea Dumnezeu sa avem parte doar de vesti bune! Drum bun in tara!
Alina, stai linistita, mai e atat de putin pana marti.
Ina, super ca a ajuns mama ta si te-ai linistit, acum poate veni bb cand vrea ea.
logam, felicitari pentru cele 34 de saptamani, succes la control.
Angelique, super ca ai reusit sa dormi bine.
irilac, ai grija, nu exagera cu mersul sau cu statul in picioare.
ary, felicitari pentru , frumos numele.
Onutz, multumim de mesajele transmise. E bine ca bb Alex e bine acum, speram si Sofia sa ii treaca icterul si sa nu mai fie somnoroasa.
Alina, si sotul meu a avut pofta de dovleac la cuptor ieri, dar si-a facut singur .
Irina, felicitari pentru saptamana 39, ai grija cu tensiunea daca ti s-au umflat picioarele. Succes la tot ce mai ai in plan.
Bubu, bine ca ai reusit sa mai gasesti inca o pozitie de dormit. Nici eu nu mai am decat o pereche de pantaloni de exterior care imi vin, noroc ca mai am unii de trening cu care stau in casa.
Mena, mai ai putintica rabdare, acum trec si saptamanile astea si o sa-l tii pe Gabriel in brate.
Bubu, deja ninge? Ce nasol! Si mie mi-a zis ca e de la retentia de apa, ca si eu am pus 2 kg intr-o saptamana cand am inceput sa ma umflu.
Angelique, stai linistita, eu am pus vreo 19 kg pana acum, si mie imi e pofta de dulciuri. O sa scapam noi de ele cumva dupa.
vreausaninga, cred ca ai emotii de cand ai stabilit data. Nu-mi vine sa cred cat de putin mai e si la mine . Si eu sunt mica de inaltime (1.56m) si intr-adevar nu pot manca mult o data, dar mananc de multe ori pe zi, asa ca s-au adunat kilogramele.
Luciana, tinem pumnii pentru maine, si scoatem motatele:
HAI LUCIANA!
Bubu, bine ca azi tensiunea era mai buna si ca doctorul te-a bagat in seama mai mult, super ca stabiliti joi data cezarienei.
bioana, succes la eco si la consult.
Cellena, nasol ca te-ai dus degeaba la analize, succes maine, si eu tb sa merg maine dimineata.
Camitu, succes maine la doctor!
Mica, odihneste-te cat mai mult poti. Si eu am cateva vergeturi pe sani si coapse, burtica pare destul de ok deocamdata.
Deny, bine ca ai ajuns cu bine.
Ma duc si eu la culcare, ca in mai putin de 5 ore tb sa ma scol sa ma duc la analize. O noapte buna tuturor va doresc!

Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Hei, Andie, ce bine ca ai stat cuminte si ca ti s-am reglat un pic tensiunea, probabil ca doctorii stiu ei ce stiu de spun repaus, odihna odihna odihna..

Irilac, si tu cred ca ai nevoie de multa odihna, stai cumintica si NU cumva sa te stresezi din vreun motiv, nu conteaza din care.

Mica, ce bine ca mai treci pe aici si mai stim de tine!Si eu am mers la job pana la 34 de saptamani si sincer, NU imi lipseste de-loc, nu crezi ca ar trebui sa te odihnesti de acum? e mai bine pentru bebe..Ai grija de tine!

Cellena- frumoasa burtica:)

si mie imi place burtica mea- ha ha, ce modesta sunt-, ma gandesc ca tre sa o filmez, ca sa ma uit cand mi se va face dor de ea..Sa vorbesc cu iubi, tre sa face o sedinta foto si una video:)

mie imi e foame dar sunt intr-o sedinta de super arsuri, asa ca probabil nici o sansa de papa seara asta..

Mena, m-ai distrat cu mancatul la restaurant

Denyyyyyyyy, ce bine imi pare ca ai ajuns cu bine, super! si ce bine ca ai acces la net si te avem aici cu noi! acum sa te odihnesti cumintica, dupa atata drum si sa ai grija de pui bine-bine si sa profiti ca esti acolo si sa faci toate analizele necesare..IN privinta asta chiar trebuie sa profiti si...sa ne tii la curent, dar asta stii deja!!

Hai Lucyana!!

Fetele mele, sa avem cu toate o saptamana super!
Onuuuutz, vezi ca incepe numaratoarea inversa si la matalutza!

Alina, cum mai esti?

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput