Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna fetele....MAINA ESTE ZIUA cea mare.....sunt programata la cezariana.....
Va pup si va anunt prin DENYAND mai multe detalii....in rest o sa va citesc dupa telefonul mobil
Multa bafta fetelor.....am niste emotii groaznice....maine imi vad gagalicea mica...
va pup....ies sa mai refac bagajul....ultimele pregatiri.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

sus motatele pentru Lucyana!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucyana1982

Buna fetele....MAINA ESTE ZIUA cea mare.....sunt programata la cezariana.....
Va pup si va anunt prin DENYAND mai multe detalii....in rest o sa va citesc dupa telefonul mobil
Multa bafta fetelor.....am niste emotii groaznice....maine imi vad gagalicea mica...
va pup....ies sa mai refac bagajul....ultimele pregatiri.........

38+

Saptamana 39 de sarcina cu printesa Andreea......si mamica de printesa Ana-Maria(4 ani si 6 lunite)

Lucyana,suntem alaturi de tine !!!!!
Ne rugam la Doamne Doamne sa fie totul bine si sa treceti cu bine peste !
Hai motatele ,la inaintare cu voi !!!!!

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Hai Lucyana ,putere multa si curaj,maine vei fi cea mai ferita mamica,Doamne ajuta!

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Hello, dragelor, e 12.20, am ajuns si noi home, nu am mai stat asa mult ca de obicei...

Tensiunea mai buna, 13 cu 8, bebe cam somnoros prima parte, dar e normal, era inca in ora lui de somnwell, cand a simtit ca lumea monitoarele, buuuum, s-a revoltat, nu mai nimeream sa apas repede pe butonul ala,-eu una cred ca s-a suparat ca mi-a dat asistenta un pahar cu apa cu gheata, asta chiar NU ii place!

Era si dr azi acolo, a venit si a vorbit cu noi (i s-a schimbat atitudinea, v-am zis!)-s-a uitat iar la umflaciunile mele de picioare - si a zis joia viitoare iar monitorizare + controlul saptamanal +, tot joi, stabilim data pt cezariana in saptamana 39(!).

Am mai vazut azi o poza cu gagalicea Rebecca, cu degetelul ei grasutz in gura.Si are paaar, ca lumea!
!Vreau si eu sa aiba greierele meu par, la arsurile care ma omoara non stop, chiar nu le mai suport!ce-ar fi sa fie cheliutza?

Hai Lucyana!!Doamne-ajuta, va fi foarte bine!

Va puuuup!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Looana, Vreausaninga
Lucyana, scoatem motateleeeee!!!!!!

Vezi ca Deny tocmai vine in tara, trebuie sa fie pe drum
Bubule, unde vezi tu poze cu buburuza lui Almy?
Bine ca si-a revenit dr

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

hai Lucianaasteptam vesti de la tine,Dumnezeu sa va aiba in paza.

Bubu ma bucur ca si-a revenit dr.,o sa fie totul bine.

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Almy felicitari pentru micuta Rebecca,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in suflet!
Scuzati intarzierea dar am fost plecata la tara si e greu cu internetul
Bubu bine sa si-a mai revenit dr,tot nu ti-a dat tratament dar macar te monitorizeaza mai des.
Am citit si eu pe fcbk de Menics si micutul Alex,dr nepriceputi...stiam ca la privat nu e ok sa mergi cu copilul,nu au experieta.Colega mea a fost cu fetita de 2luni,au intepat-o de 8ori sa ii gaseasca vena pt hidratare si pt ca nu isi revenea a fost la Grigore Alexandrescu si din prima i-au pus branula asistentele,nu au chinuit copilul.
Looana si tu mai ai putin sigur, Lucyiana tinem pumnii pentru maine.E deja coada la iesire pe aici
Onutz amr 4zile,unde ziceai ca nasti? Deh neuronul meu e singurel pe aici si nu mai stie
Popi tu cand ziceai ca mai mergi la control? Uit tot in ultimul timp

Va pup dragelor,ma duc sa ma prabusesc in canapea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,
azi dimineata am scris un mesaj, dar nu a aparut........si nu am avut puterea sa o iau de la capat.ma chinui sa stau pe scaun...e cea mai naspa pozitie.imi e asa de intinsa pielea pe burtica,ca ma doare cand ma ating... vergeturi niic eu nu am.sper sa nu mai apara.irina imi intra sub coaste...am luat 8 kg...ieri dupa masa am avut niste dureri de burtica, ca si la ciclu...am fugit repede in pat si m-au lasat.maine mergem la eco si marti la consultatie...abia asteptam.sunt curioasa sa vedem cum e irina,daca s-a intors,cat cantareste(sper sa aflam)....

DANA sa va bucurati de noua casa.

DENY drum bun, sa ajungeti cu bine acasa.

A.C. stai cuminte,ca nu mai e mult ...

INA lasa sa te rasfete mama ta.ai muncit destul pana acum.

LOGAM felicitari pentru cele 34 de saptamani si succes marti.

IRINA ce putin mai ai si tu...

ARY mersi de reteta.am notat.pui la ochi, sau trebuie respectate anumite proporti.felicitari pentru sofia.

GINA, MENICS insanatosire grabnica la bebelusii vostrii. sa ajungeti repede si sanatosi acasa si sa va bucurati de ei.

BUBU ce bine ca s-a trezit dr. tau..tare incercata esti...deci cezariana, pana la urma.cum e mai bine pentru amandoi.

MENA, ANGELIQUE .

LUCYANA tin pumnii maine, sa treceti cu bine.

la noi ploua cu galeata...ce bine ca sunt in concediu...

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Lucyana, iti tinem pumnii

Eu am avut un weekend frumos, cu musafiri, cu leneveala....
Ieri dimineata am fost la medicover in pipera pt recoltare, dar se pare ca nu mai au program sambata, asa ca ma mai duc odata maine. Si cum asteptam niste prieteni in vizita (nasii nostri si viitori ai Emei), m-am oprit la cofetarie sa iau niste prajituri, ca sunt mari amatori amandoi. Nu mancasem de dimineata pt analize si vreau sa va spun ca am cumparat aproape toata cofetaria . Si prajituri, si fursecuri si pateuri si suc... Se uita tanti aia la mine... Sper ca si-a imaginat ca pregateam mare petrecere mare :))
Bagajul de spital tot nu e gata, am cam toate piesele de puzzle, mai trebuie doar sa le pun cap la cap
Si m-am invrednicit si eu pana la urma si mi-am facut poza de gravida la burtica. Am pus-o si pe picasa.
Va las, pt ca domnisoara este nemultumita de faptul ca stau jos si imi tot baga cate un calcai in lateral dreapta ca sa ma ridic.

Ema de 33+

Mergi la inceput