Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Hello! Pup fetele! Azi m-am trezit ok. Gabriel ma loveste numai in col si in vezica ceea ce imi da dureri dar stau cumintica si cresc, cresc, cresc. Azi m-am urcat pe cantar si am observat o crestere de aproape +10. Sunt uimita. Nu ma asteptam. Pe 15 am eco si poate imi da vreo veste ca am baietoi mare, mare. Eu sunt tare grabita si nu mai am rabdare sa imi tin puiul in brate.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Inainte de a iesi pe usa:
la noi sunr 3 grade si ninge (!!) Sper sa fie o gluma si sa se razgandeasca vremea asta, e doar 4 nov!!...

Ref la ce a spus Mena: eu la ultimul control am luat 3 kile intr-o saptamana juma,ceva ce nu s-a intamplat niciodata si dr a zis ca e de la retentia de apa, ca vorba aia, de mancat daca apuc sa iau cate ceva, cand nu se joaca arsurile cu mine..
Adica: sunt la fel, dar picioarele, pana la genunchi sunt ca de elefant...

Irilac, iubita, te pupacesc

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Loona hai ca nu mai e mult,saptamana viitoare poate nasti si iti vezi gagalicea

Ary felicitari pentru printesa

Iriliac baga-te la nani sa te odihnesti,ce bine ar fi sa pot dormi si eu ziua,dar oricum ma bucur ca am dormit azi-noapte.

Of, imi pare rau de Alexutzul lui Menics si de Sofia a Ginei,sper sa fie totul ok.

A.C stai cumintica sa nu faci mult efort,trebuie sa stea bebelina pana mergi la dr.

Irina si tu mai ai putin,avem cui sa facem galerie sa nu ne plictisim

Bubu ma bucur ca ai dormit mai bine,te asteptam cu vesti de la monitorizare si mult noroc sa nu stati prea mult sa asteptati.

Logam spor la impachetat si mutat,cred ca e cea mai buna decizie pentru tine.

Mena ai grija de tineEu am luat 17 kg dar recunosc ca mananc mult si am si pofta de dulciuri

Onutz cred ca ai emotii,mai ai 4 zile si il vezi pe Lucian

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19
Mena ai grija de tineEu am luat 17 kg dar recunosc ca mananc mult si am si pofta de dulciuri
34+ cu Stefan Lucian

Nici eu nu imi refuz nimic si uneori ma sperii de cat mananc si nu imi ajunge. Adica mananc cu mult peste cat mancam inainte si tot imi e foame ca nu reusesc sa ma satur ca deja Gabriel da cu picioarele in stomac (i se pare lui funny joaca asta). Plus ca mananc multe dulciuri, dar nu reusesc sa mananc carne . Nici in primul trimestru nu am mancat si vad ca acum e aceeasi poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Lumi, d-aia am intrebat, ma gandeam ca e prea devreme, mai e mai mult de o luna...
Bubu, Luci e somnorila, ca de obicei... cand ma gandesc ca mai e mai putin de o saptamana si il trag de picioruse...
Aoleu, ninge???
Mena, stai usor, nu te grabi, trebuie sa se mai coaca
Angeligue, sa stii ca

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Il las acolo la copt, Onutz. Cand isi va dori sa vina pe lume, o sa fie cel mai asteptat si cel mai iubit. O sa imi fie dor de burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Gazutza mea are de vreo juma de ora program de sport. Cum nu mai poate lovi, se inghesuie si se impinge, mai ales in sus, de zici ca vrea sa iasa pe deasupra afara
Mena, dupa ce nasti, o bucata de vreme astepti sa miste bebe in burtica, pana te obisnuiesti cu ideea . Si daca iti va fi chiar dor de burtica, va apucati de bb2

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui logam
Mena, dupa ce nasti, o bucata de vreme astepti sa miste bebe in burtica, pana te obisnuiesti cu ideea . Si daca iti va fi chiar dor de burtica, va apucati de bb2

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Imi imaginam eu ca asa o sa fie [:)))] . Oricum 2 o sa vina repede la noi . Imi doresc tare mult sa fie distanta mica de varsta intre copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor la mine ploua,vreme de nr bani sau de dormit ca de altceva nu e loc
Am facut curat,aspirat,spalat baie si acuma tv,mai incolo ma pun sa-mi prajesc niste cartofi ca si asa sunt singura acasa.
Bubu nasol daca vine zapada,era mai bine un pic de vreme frumoasa,eu chiar speram sa mai apuc sa plimb bebele pe afara dar pe vremea asta nu iti vine sa scoti capul afara.Te astept iubita sa te intorci repede si sa nu stati mult pe la Dr.sa asteptati mult pt ca nu e indicat mai ales ca esti si tu umflata si ai si problemele care le ai cu apa.
Angelique sa ai gura buna,sa te auda DD sa fie asa sa nasc,ca sincer tare rau e cu arsurile astea mai ales acuma dupa ce treci de 37-38 sapt.chiar vomit de la ele si atunci i-mi mai revin cit de cit
Mena uite ce a trecut sapt.mai ai un pic deja ai schimbat prefixul cu 30, doamne ajuta dar oricum de aici incolo nu mai sunt probleme si sigur cel putin de 36-37 ajungi cu siguranta.E frumos daca iti doresti al doilea BB e frumos cresc impreuna,au amintiri frumoase despre copilarie petrecuta impreuna cind vor fi mari
Logam e alegerea ceea mai buna,mai ales ca vine si iarna ,e mai greu sa iesi pe frig sa-ti cumperi una alta cu doi copii,si eu as fi facut la fel
Onutz cum te simti azi,cred ca si nr.zilele ce bine e de fetele care au nascut,mai avem si noi un piculetz
Ne auzim mai incolo daca nu scriu ,nu scriu dar de citit va citesc destul de des,sunt cu ochii pe voi din umbra

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hello gratioaselor!
Noi am avut un weekend foarte frumos si insorit SUPER!
De joi de cand am stabilit data intalnirii cu buburuzul m-au apucat niste emotii,si ma tot gandesc ce mai trebuie sa fac, sa cumpar, sa aranjez
Si buburuzul meu e tare jucaus parca se bucura si el ca scapa de inghesuiala

Saracutele fetele noastre,cred ca sunt necajite un pic cu icterul la bebei,dar trece. Fetelor,sanatate multa!
Onutz draga de tine,mai ai asa de putin Cred ca esti tare nerabdatoare!
Bubu scumpo poti sa scrii un ghid despre pozitii de somn in sarcina! Macar te odihnesti mai bine. Noi am negociat:dormim pana la 3-4 si restul ziua Succes la medic! Aoleu, la voi e iarna? La noi parca-i primavara!
Logam sa nu te obosesti prea tare cu mutatul.O sa-ti fie bine alaturi de parintii tai, si eu abia astept sa vina ai mei. Cred ca ai mare dreptate ca o se ne lipseasca burticile,acum simt ca buburuzul e numai si numai al meu, si numai eu stiu ce face
Mena ai crescut mamico! Sigur puiutul tau e maricel si voinicel de acum Mai ai putintica rabdare ca oricum trece repede! Nu stiu exact ce constitutie ai tu,dar eu fiindca-s micuta (1,58 ) nu pot sa mananc decat foarte putin de vreo luna si mai bine,pt ca nu mai are loc stomacul de viteazul meu.Asa ca stagnez cu kg, am luat 13.

Sa auzim numai de bine si foarte bine! Va !

AMR 11 zile

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput