Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 3
irilac31 spune:
Salut si de la mine, tocmai ce ne-am intors si noi de la biserica nu am mai putut sta, buburuzul asa dadea din picioare cred ca ii e foame. Vroiam sa mai intru intr-un magazin sa ma mai uit dupa una alta da am facut 2 pasi si m-am intors la masina, nu puteam efectiv sa merg. Acum sunt in patuc si iuby meu drag face de papa
Logam, felicitari pt schimbarea saptamanii, inca putin mai ai, macar 4 sapt. Ai apucat sa te muti la mama?
Bubu, cred ca ai dormit mai bine aseara din mom ce n-ai " bantuit" pe aici. Cum iti mai este mana?
AC tu cum te simti?
Mena stai linistita in pat, baga no spa si magneziu cand ai contractii. Si eu tot asa stau.
Revin...ma cheama iuby la masa
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
Looana spune:
Buna dimneata!
E adevarat Logam e liniste pe aici,probabil suntem mai obosite si lenevim mai mult pe la tv.Mai ai si tu asa de putin,bine ca ai ajuns cu bine pina aici si cu siguranta va fi la fel de bine si de aici incolo.
Eu am fost vineri la Dr.Gineo.mi-a garantat ca in urmatoarele 2 zile bebele nu vine dupa aceia nu mai garanteaza..oricind se poate declansa,bebele mai avea un pic de loc sa coboare,nu aveam nici o modificare de col deci inchis si de 4cm.Ma dor foarte tare oasele de la bazin si jos ,ma trezesc de citeva zile umflata la maini si fatza....un pic a mai coborit si burta mea.
Asteptam momentul sa apara,frica nu am de nimic,vreau odata sa scap de arsuri si atit tot ,sa nu mai am durerile acestea de spate si bebelinu sa fie sanatos.Restul nu mai conteaza cred ca nu voi putea simti din timp semnele nasteri ca sa pot opri clexane din timp si in situatia aceasta voi naste natural fara epidurala pt ca am durerile acestea de spate si sub burta de mai bine de 2 sapt.
Va doresc o duminica placuta alaturi de cei dragi.
Looana 39Sapt.
onutz83 spune:
'Neata, fetele
Alina, n-am nici o veste de la Ginutza. As lasa-o sa ne scrie ea cand poate
Lumi, de obicei asa se intampla dar de ce se scoate asa devreme?
Looana, si pe mine ma omoara durerile de oase ale bazinului, ma preseaza fiiix pe osul pubian mai ales cand ma intorc si cand ma ridic...
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
ary_v spune:
Felicitari GINA2 si ALMY! Recuperare rapida si multa sanatate si voua si minunulor voastre!
Cat ma bucur sa citesc ca vin deja bebeii la odiseea noastra. Sa dea Domnul sa avem numai vesti bune pana la sfarsit. Eu de ieri tot citesc capitolele din urma.
Bioana ti-am ramas datoare cu un raspuns. Cam tarziu, imi cer scuze, dar abia acum am gasit si eu timp de citit. Saptamana asta sunt si eu in concediu, asa ca o sa pot tine si eu pasul cu voi.
Crema eu o fac la bain-marie, topesc ceara si apoi pun in ea uleiul de masline, cocos etc, eu nu pun ulei esential dar se poate pune. E simplu de facut si e f buna, eu tot pe asta o folosesc si pentru copii de multe ori daca au vreo iritatie.
Peste 2 zile facem si noi 34 de sapt. Ma bucur mult ca am ajuns pana aici. In sfarsit la controlul de 32 de sapt a putut vedea cu siguranta si dr meu daca am fetita sau baietel. SE pare ca in familia noastra se echilibreaza balanta si de data asta vine o fetita. Deci daca se poate modifica pe prima pagina, voi avea o fetita ce se va numi Sofia. Suntem cu totii f fericiti si nu imi doresc decat sa ne vedem cu bine la termen.
Le tin pumnii mamicilor ce urmeaza sa nasca. Danah stai linistita ca nu ramai ultima si eu cam tot pe acolo am termenul, daca nu s-o grabi mandra sa vina mai repede.
Bubulina, offf, cate mai ai de tras... Multa sanatate, sa fie totul bine, mai ai un pic. Mie sincer imi plac dr relaxati, care nu sar imediat cu pastile, dar al tau e exagerat, poate un pic mai multa atentie din partea lui te-ar fi scutit pe tine de tot chinul asta.
irilac31 spune:
Am revenit, da m-a luat un somn mamaaaa.....
Angelique, ma bucur ca ai dormit bine aseara, cu plimbarea vezi tu, poate asa pe langa bloc incet
Mai stie cineva ceva de Menics? Oare cum se descurca cu Alex?
Va pup si o duminica frumoasa sa aveti.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
onutz83 spune:
Alina, se pare ca ai prevazut tu ceva, mi-a dat Ginutza mesaj
Bebelina are un icter nesuferit si e somnoroasa, s-ar putea sa se externeze miercuri.
Iri, Menics ne-a scris pe Facebook intr-o mare graba, a avut ceva probleme cu Alex- tot din cauza icterului a fost somnoros, prea somnoros ca sa pape laptic si s-a deshidratat... A fost suspect de sepsis, dar din fericire era doar deshidratat. A avut perfuzii timp de 5 zile. Asa ca Menics ne sfatuieste sa nu ne bucuram daca doarme mai mult de 4 ore, sa-l trezim si sa incercam sa-l hranim si daca e ceva in neregula sa mergem la medic
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
A.C spune:
irilac, eu deocamdata ma simt f bine,n-a fost nevoie sa iau no-spa decat de 2 ori,dar l-am luat asa ,mai mult de frica.
Stau mult in pat,ma odihnesc,drumuri scurte pana-n piata si atat( care e chiar langa bloc).Delia de luni e in vacanta pt.o saptamana.Si eu abia astept sa ma revad cu d-na dr. marti !
Onutz,am primit si eu sms azi de la Gina cu acelasi mesaj.Parca a simtit ea ca ne gandeam la ea.O tine destul in spital.
Si...atat.Azi cred ca fac dovleac la cuptor.Sotul meu e cu poftele.
Va pup pe toate !
Maine scoatem motatele pt Camitu si Lucyana ?
Hai sa ne antrenam de azi !Hai,fetele !!!!!!!
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
irina_es spune:
buna fetelor sintem in saptamina 39 si ne simtim bine numai ca mi se unfla tare rau picioarele
MAI INTII SA UREZ PROASPETELOR MAMICI MULTA SANATATE SI RECUPERARE RAPIDA
SI VOUA FETELOR VA MULTUMESC CA VATI FACUT GRIJI PENTRU MINE CIND AM CAZUTsa va spun ca atunci eram foarte speriata de am scris si cu citeva gresleli sa vedeti ce SCOARTA AU GENUNCHI MEI cind ma duc sa nasc sigur ma vor intreba ce am facut eu cred ca no sami treaca pina atunci IAR MIINE AM PROGRAMARE LA SPITAL LA CURELE iar miercuri am de mers la GRANADA aici este orasul mai mare din judet .aici le cheama pe toate gravidutele care sint in concediu medical sau prenatal sa te vada iti semneaza o hirtie si atit iar daca nu mergi iti taie concediu asa ca am de umblat.si asta nu e tot ca vineri pe 9 cind am data nasteri am sa imi fac iar analize deoarece analizele care leam facut acum o luna din ziua 10 nu sint valabile acum pe ultima suta de metri am atitea de facut de multe ori zic ca mai bine as naste sa nu am atit de umblat dar bebelinda mea sta ca ii place la caldurica aici e un timp foarte urit ca ploua de frig nu e frig e cam 18 19 grade dar nu prea poti iesi daca ploua numi cu masia asa ca azi o sa fie mai plictisitoare duminica . va doresc o duminica placuta pupici
mami de Raluca (1.10.2002) si 38+
Bubulina42 spune:
Va pup,dragelor
Ary,felicitari,care va sa zica veti avea o bubulina!Dragalase rau fetitele,-noi,mamicile de baieti tre sa ne asezam la rand,pe lista, la petzit-la mamicile de fetitze
Eu mai incet, asa,ca m-am inscris prima pe lista la Rebecca lui Almy, mai ales ca ieri am vazut-oooooo pe somnorila, este frumoasa raau,scumpa, durdulie,cu o gura de iti vine sa ii zici Angelina Jolie!(avusese sedinta foto-ca sa o citez pe Almy)Asa ca iarasi miorlaiala , emotii cat carul si o bucurie absoluta, Doamne, minune cu adevarat! O frumoasaaaaaaa!!
Eu ieri am mai iesit cu iubi sa fac ultimele cumparaturi,dar am mers asa,ca melcul, fiindca obosesc si burta e grea rau,plus ca nu ii mai place lui Nicholas sa il bag in pantalonii aia de drum, e mai bine in pijamaua lui tati:),ca e super lejera.
Am mers si pe la ai nostri,am gustat o praji pe care in conditii normale as fi devorat-o,insa toata ziua arsurile au stat la datorie, n-am mancat mai nimic.Mana nu mai e umflata,doare insa cumplit,tot,brat,incheieturi degete, iar degetele si unghiile parca nu le am,buricele degetelor sunt insensibile complet,dr zice ca e chestia aia cu sindromul ..
Noaptea trecuta am dormit mai bine, am inventat alta pozitie:am luat un scaun langa pat,am pus o perna pe el, am pus 3 perne pe mijlocul sotului,una mica sub burta,perna de gravi in lateral,infasurata-si in felul asta am fost cu burta in pat, fundul mai mult in aer si picioarele pe scaun.Greu pana am gasit exact pozitia care sa ii placa si lui,dar am dormit..am amortit, normal,insa oricum m-am trezit de o mie de ori pt mers la baie..
Eh,vorba fetelor,mai e atat de putin..Avem 37 sapt si 3 zile,musiu meu mic tot maimutzica,piciorusele sub coaste,sa simt ca le amAbia astept sa vad bobuletul asta de orez care zic toti ca e mare..
Acum ne imbracam si plecam iar la monitorizare,o sa se supere dl. Nicholas,dar las ca e bine asa,verificat.
Sper ca puii lui Gina si Menics sa isi revina rapid,rar bebelusi care scapa de icter..macar e bine ca ele sunt in spital,aici te duci cu el inapoi la spital,daca ramane somnolent si nu se trezeste pt papa..
Angelique,ce bine ca te-ai odhnit si tu,acum stai cumintica.Mena-si tu la fel-
Fetelor,inca nici o vergetura inca pe burtica mea,cu toata lenea mea de a ma blescai cu ulei..Oare mai apar de acum incolo?just curious..
Ah-si maimutzica lui Cellena e absolut super reusita,felicitari!Tre sa fac si eu,ca doar toate "ingredientele" sunt la indemana..
Logam mai ai si tu un pic,are sa fie bine!-te-ai mutat deja la mama ta,ai reusit?
Looana,oh,in curand te sarbatorim cu pui cu tot,ce putin mai e!!Doamne-ajuta si nastere usoara!
Onutz,Luci cum petrece weekendul?
Alina
Doura?Mica?Mia?Voi cum mai sunteti?
Gata,fug!(vorba vine)
Trebuie sa plecam la monitorizare,e 7.20 am,poate nu mai stam iar 5 ore daca ajungem macar la 9..Va pupacesc cu drag,burtici!
37 + cu Nicholas
logam spune:
irilac, nu am plecat inca la mama, cred ca joi va fi marea mutare. Deocamdata mai stam ca nu are tata timp de mutare, ca dureaza vreo jumatate de zi, ca sa imi las casa in regula,sa nu imi inghete apa in instalatii, un pic de curatenie, transportul lucrurilor. Trebuie sa duc cu mine inclusiv florile daca vreau sa le mai am.
onutz, din ce stiu eu, firul se scoate la 37 de saptamani, cand se considera ca esti la termen, iar pentru ca mai sunt doar trei saptamani pana atunci, voi discuta despre asta cu dr. Nu il si scoate acum, pentru ca se poate declansa travaliul in 24 de ore si e devreme. Oricum ,despre asta nu am vb cu dr., ci doar ce am mai citit si eu de la varul gugal, ca la noi informatiile sunt tare pretioase.
Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
34+ cu Tudor