Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor! Week-endul asta doar v-am citit Nu am apucat sa si scriu. sa va povestesc cum mi-am petrecut sfarsitul de saptamana. Vineri a fost o zi aglomerata pentru mine si foarte obositoare. M-am pus in pat pe la ora 17 k nu mai puteam si pe la ora 18 m-au luat niste ontractii...care m-au tinut pana pe la ora 21. Erau cam din 20 in 20 de minute. M-am speriat putin, adica mai mult asa k am trecut repede pe gynipral si no-spa. peste noapte am mai avut cateva contractii dar mai suportabile. Sambata dimineata m-am trezit si am plecat la biserica singurica, apoi m-am intalnit cu niste prietene... si asa aproape toata ziua mi-am petrecut-o in vizite, dar fara sot si fara Maya. Nu vreau sa fiu rea dar asa bine mi-a prins ziua asta... Am putut sa stau la taclale cu prietenele fara sa fiu atenta la Maya. Sotul a stat acasa toata ziua si s-a ocupat de ea. Mi-a dat liber:)) Iar seara am terminat cu o pizza mare mare si tare buna. Iar ziua de ieri am petrecut-o in familie. Vremea a fost frumoasa asa k ne-am plimbat in 3 pe malul Crisului, am vazut lebedele, am mers prin parc si ne-am uitat la 2 filme de desene animate. Ne-am relaxat total si ce bine a fost...Cine stie cand voi mai putea iesi cu bebe mic din casa...asa k am profitat. Deci sa nu va suparati k nu v-am scris:)

37+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Deci tot 2 in 1 suntem. Iau seara gynipral chiar daca imi da ameteli si tremuraturi poate mai sta bebelina o saptamana in burtica ca sa poata termina mami tot ce are in plan. Azi am fost cu Maya la ORL. E k, insa are in gat ceva pete albe, nu imi aduc aminte cum mi-a zis medicul ca se numesc si mi-a zis sa o dau cu dezinfectant in gat gen tantum verde, albastru de metil. Eu m-am speriat cand le-am vazut k am crezut ca e puroi dar fata mananca si se simte bine, nu se plange de dureri. Mi-am mai lua o piatra de pe inima... Nu stiu dar sunt tare stresata k plec la spital si nu vreau sa fie fata bolnava. Cred ca de aceea imi imaginez tot felul de prostii:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Buna mamici!

Wow, deja au aparut o gramada de bebei pe aici de cand nu am mai intrat... Felicitari mamicilor, multa sanatate si numai bucurii alaturi de noile minuni din viata lor!
Eu sunt programata maine la cezariana. Am emotii si cred ca de asta am simtit nevoia sa intru aici sa le impartasesc cu voi. La prima nastere nu am apucat sa traiesc asteptarea asta, pt ca fetita a sosit pe nepusa masa si nici nu am avut timp sa ma gandesc. Acum, e altfel. Numai cand ma gandesc ca mai sunt mai putin de 24 de ore si o voi tine in brate pe Sara, am fluturi in stomac :)

Sanatate tuturor, nastere usoara si cu siguranta ca ne vom intalni aici la sfat ;)

29+

Mergi la inceput

Felicitari Almy pentru frumoasa Rebeca. Stai linistita k o sa vina si lapticul. imi pare rau ca ai facut rani. Si mie mi-e groaza de asta pentru k la Maya am facut niste rani...
Bubu eu zic ca e mai bine ca o sa nasti cu cezariana. Deci joi stabiliti... cred ca ai niste emotii. Si eu merg miercuri si sper sa stabilim data.
AC tu maine afli cand iti ti puiutul in brate.
Azi din cate am inteles e programata LUcyana la ceza? Cred ca la ora asta deja si-a vazut puiutul. Da Doamne sa fie totul bine. 7
La noi in odisee a inceput deja sa ninga cu bebelusi
Va pe toate.

Mergi la inceput

Haide Geany. Maine iti vei tine puiutul in brate mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Almy,mami de 3minuni, bine ai revenit!!!Tare rau imi pare insa de ranile de la sani, asa am citit si eu, ca laptele de mama uns usor in jurul sfarcului ajuta mult si,de asemenea, - lasat sfarcul cat mai mult la aer, neacoperit.Asa e mereu la ceza, cica lapticul vine mai greu, dar colostrul e o minune de papa pentru gargaritza cea rasfatzata!
M-a emotionat rau reactia lui Eleni..Oricat ai zice sa sunt mari,-uite ca sunt mici, de fapt..Candizi.Copiii au alt mod de a vedea lucrurile...

Onutz, copilule, ce e cu noptile astea rele la tine?ai facut ceva eforturi pe zi,ai stat in pozitii incomfortabile?Nu-s bune,-si nu imi plac nici reactiile date tie de medicamente..ia suna tu la nenea dr si vezi ce mormaie..
Si da,NU manca inainte de ceza!aici daca intri dimineata iti spune ca ultima masa, usoara, tre sa fie seara anterioara la ora 22.00, dar e si normal, dr tau s-a zapacit??Ai mare grija de tine!!Mai e doar o clipa pana pe 8!

Silvia, ce minunatie ai tu la avatar, sa o papi cu fulgi cu tot!
Ce bine ca mai intri cand poti si vb cu noi!multumim!
Cu somnul..la mine azi-noapte a functionat tot pozitia relaxat-atarnat-cocotat, adica o parte din corp pe pat,fundul semi in aer si picioarele atarnate pe un scaun balansoar, pe perna!am dormit 6 ore(!!), chiar daca m-am sculat pt pp la fiecare ora! De acum numai asa ma culc, ca sotul a invatat sa stea pe post de parapet pt pernele mele si sa nu se mai miste:), e super amortit si el, dimineata,dar mai e un pic..

Alina, super timp pt bubulina la caldurica, ai vazut ca si ea e multumita?ti-am zis eu, pentru ea e perfect!

Onuuutz felicitari pt schimbarea saptamanii!

Ary,Mena,eu am visat de 3 ori in toata sarcina asta, atat! si inainte eram campioana la visat!

Despre crema cu ceara,sunt convinsa ca e buna, insa atentie, eu de exemplu am alergie la propolis si ma fac cat muntele imediat,nu as putea folosi.Mamide2,cumnata mea lua ceara de la piata Moghioros, era tot timpul..

Angelique, tipa aia glumeste, chiar, nu a zis ca tre sa il si bagi sub un clopot de sticla, sa fie steril complet in jur? e destul ca ii calcam noi hainutele, pai ce, noi ne imbracam cu haine murdare, stam pe noi cu haine nespalate, ca sa ne apretam si calcam ziua intreaga?ce idee!stai linistita, nu e cazul si oricum NU va fi timp de asa ceva!
Ai grija si stai cumintica, daca noaptea a fost asa grea!te iei de mana cu Onutz.

...si eu am acum, cu kilele astea puse se la aparaia care ma umfla, 11 kile luate...

Mena, din fericire a fost doar o alarma falsa, cu nisoarea, s-a oprit cum a inceput.uff, am rasuflat usurata, ca imi statuse inima cand m-am uitat pe geam.Eu NU vreau zapadaaaa.acum insa aici sunt fix ZERO grade...

Looana, hai ca va fi bine bine bine, mai e atat de putin!E minunat ca a venit lapticul, asta e o minune, stai relaxata, simti tu cand vine puiul.

Ary, eu ca si tine-mor de dorul de a dormi pe burta, pe spate,de a face o baie in cada cu spuma si de a savura un ceai parfumat, din plante, cu multa lamaie..am vazut unul ieri la David s Tea-din orhidee si vanilie..no tanin, abia astept sa il inhat!

Aoleu, Ary,mi-au dat lacrimile cand am citit ce a spus baiatul cel mare..Doamne, cat sufera, fetelor,pai daca e asa, mare si multa grija cu bebeii no 1 (sau 1 si 2)..Dragii de ei, ce impact puternic are asupra lor venirea unui nou pui..

Eu merg inainte cu arsurile, poate ca dormeam si mai mult daca nu stateau azi noapte pe capul meu, la un moment dat erau asa de puternice, ca imi venea sa vomit, oribil!am stat pe scaun,cu gura cascata, ca alta aia,-degeaba!- abia astept sa scap de ele!

Iulia, chiar nu poti ramane acasa?deja jobul e un efort si nu cred ca mai esti asa ca o caprioara sa faci pe curajoasa si sa stai timp plin la serviciu, zau!ai grija de tine, de ce obosesti tu asa tare in aceasta ultima perioada?Sper sincer sa ne spui f curand ca gata,esti acasa, cumintica si relaxata.Si daaaaa, ni-meni-nu iti ridica statuie, nici macar nu apreciaza ca esti acolo in conditiile date-asa cum poate tu crezi..Te rog relax.e nevoie!

Deny,Andie, -o-dih-na!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Am vazut ca siIparpala si Camitu sunt programate azi la ceza. Nu aveti inca vesti de la ele? Doamne Doamne sa fie cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Ary,ai dreptate.Nici Delia nu e un copil care sa se exteriorizeze prea mult.Tocmai de aceea trebuie sa fiu atenta si sa n-o fac sa se simta mai putin iubita.
Deci maine se mai naste o minune...
Geany,suntem alaturi de tine si ne vom ruga sa fie bine atat pt.tine cat si pentru minunea pe care o vei tine in brate.
Asa ca ,motatelor ,galerie pt.Geany !!!!!!!!!!

Deny,nicio veste de la Lucyana ?
Eu o sa ies cu Delia sa-i cumpar niste creioane cerate ca m-a innebunit si cand ma intorc sper sa citesc o veste buna.

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Iulia, asa voi face Si eu m-am mirat cand mi-a zis dr ca pot sa mananc dimineata, ca doar nu vomita el
Geani, succes maine!!!

Of, nu stim nimic de Lucyana...
Bubu, nici nu-ti imaginezi cat de cuminte am fost nici eu nu-mi explic... cat despre gynipral... asa se 'manifesta'... incerc sa stau departe de el, pana acum am luat doar de 3 ori, dar ce sa fac, no-spa e frectie la piciorul de lemn... cand incep contractiile nu mai conteaza...

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Lorelay, cred ca printesa ta are afte Trec cu un dezinfectant, dar tare neplacute sunt...

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput