Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Lorelay tare nasol reactiile care ti le da gynipralul dar macar ajuta bebei sa mai stea la caldurica.Eu ma simt bine cateodata dupa gynipral iar cateodata imi vine sa imi iau campii.Oricum bine ca au trecut contractiile.

Ary nasoala faza cu baiatul cel mare,saracul suferea in tacere

Hai Geani

Bubu ma bucur ca te-ai odihnitCine mi-a zis de calcat nu glumeste pur si simplu asa a procedat si ma invata si pe mine sa fac la fel
Hai ca joi e ziua cea mare pentru tine ca o sa stii cat timp mai sta Nicholas la caldurica.

Onutz sper sa nu te mai supere contractiile si in astea 3 zile care au mai ramas sa nu mai fie nevoie de gynipral

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Onutz scumpa, mie mi-a spus dr sa nu mananc nici cu o zi inainte mancaruri grele, ci numai supe, compot si iaurt.Nici nu cred ca voi putea sa mananc din cauza emotiilor
Geani

37+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19
Mena tu cum mai esti?
34+ cu Stefan Lucian

Ieri si azi am avut numai cate o contractie maxim 2 pe zi(putine de tot), Gabriel impinge in col de multe ori (e cu capul in jos de cateva saptamani) si ma loveste la costite de imi dau lacrimile de durere. Iubeste mami pe el de ninja baby. Cred ca are mai putin loc acum ca il simt ca e ingramadit si cand face cate o miscare e ampla si dureroasa. Am flacau mare.
Ma trimite la pipi de cate 3-4 ori pe noapte si deja am vb cu tati sa luam un tron moale ca eu cred ca o sa ma mut la baie, in curand. Am si planul deja facut, ma invelesc cu o paturica si capul il pun pe o perna pe masina de spalat sau pe calorifer, dupa caz. Dimineata eram prea obosita sa merg la toaleta si visam ca fac pipi. Nu a durat mult sa sar ca arsa din pat crezand ca m-am scapat pe mine si nu ar fi exclus sa o fac la un moment dat

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Hai Iparpala!
Hai Camitu!

Hai Geani!

Bubu Multumesc pt grija! E complicat de explicat cu job-ul meu. Lucrez aici de 8 ani si mult din ce e acum e munca mea. Seful meu e plecat pana sapt viitoare, iar eu sunt pe baricade. Cam la fel am facut si la Sara. Nu e un efort colosal venitul la job, doar ca ma enerveaza foarte tare indiferenta si indolenta altora. Mai am sapt asta si cealalta si gata. Sper sa reusesc sa mai fur cate o zi intre timp.

Lorelay, pe amigdale micuta ta are probabil caseum, care nu are nicio semnificatie. Daca nu are alergie, iti sugerez sa incerci cu pastilute cu vit. C si propolis.

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Iulia, eu inteleg, dar macar cand iti vine seful-incearca sa ramai acasa, stii bine ca se spune ca e nevoie sa te odinesti cat poti cu cateva saptamani inainte de venirea lui bebe, fiindca apoi chiar nu mai ai cand!
Eu de exemplu, din cauza picioarelor care dor-in special labele sunt extrem de dureroase si ard -am inceput sa simt fiecare pas greu si dureros..Asta efectiv ma omoara, ca eu daca nu ma misc ca lumea, sunt terminata! asa ca ma pune sotul in masina si macar prin cate un magazin tot ma misc, altfel innebunesc!Probabil ca nici tu nu esti deloc genul care sa stai fara sa faci ceva, iar eu inteleg perfect chestia asta, ca ma regasesc in ea..
Si eu eram inca la job in sapt 33, dar dupa 34-home ca nu suportam sa merg asa incet, sa ma inghesuie lumea prin autobuz, metrou, etc, iar centura si acum o tin la o palma departare de burta, cu mana

Angelique,scumpa,repet, sfaturi vei primi haaaaat, multe, ia-le numai pe cele care te ajuta cu adevarat si care iti ofera timp, nu pe alea care iti fura timpul pe care oricum nu prea o sa il ai..

Mena-si Gabriel al tau a dezvoltat o pasiune pentru zona coastelor?ai-ai-aiii!

Haideti fetelor, motzatele sunt aici si va fac galerie!!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Vreausaninga, cred ca asa voi manca si eu, usoooooor de tot. Incep de maine

Onutz 38+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor...pot sa ma plang la voi?
Bubu...ce ziceai tu sa nu ma stresez...am avut o noapte si o zi super urate . Aseara am mancat ceva ce nu mi-a priit la stomac si m-am chinuit toata noaptea la baie cu voma si dureri de burta, bebele super agitat, cu contractii la greu dureroase, aseara ma gandeam ca gata...se rupe apa . Pana la urma m-am linistit putin si am adormit pe la vreo 5. Apoi a inceput nebunia in casa la mine s-a spart un perete...nu va puteti inchipui ce praf e peste tot cu toate eforturile mele de a incerca sa izolez zona. Apoi am facut vaccinul antitetanos si ma doare mana asta de mor Offf pot sa declar ca intru oficial in depresie prenatala...daca exista asa ceva. N-am apucat sa cumpar toate pt bebe, mai am o gramada, de spalat hainite nici nu se pune problema pana nu scot molozul din casa, eu nu-s in stare sa fac nimic stau ca balena toata ziua in pat
Gata m-am plans destul...de parca voi nu aveti si voi ale voastre...

Onutz, imi pare rau ca ai avut si tu contractii, sper sa te simti mai bine acum, oricum esti f aproape de termen nu mai e nici un risc de acum . Felicitari pt schimbarea sapt pup]
Mica, ma bucur ca esti bine.Odihneste-te acum cat mai poti si profita din plin de timpul asta...Eu am avut noroc ca am dormit ieri la amiaza ca la ce noapte am avut...
AC ce bine suna 39 sapt , bravo, bine ca sunteti ok amandoua si micuta a stat cumintica in burtica in perioada asta
Almyyyy, ce ma bucur ca ai intrat. Felicitari pt printesa sa fiti amandoua sanatoase. Imi pare rau ca ai facut rani...daca tu care esti la al 3 lea ai facut...ce sa ma astept din partea mea care nici macar nu am tinut in brate un copil mic . Sa ne anunti si pe noi daca ceaiul isi face efectul. Off tare complicat cu fratiorii mai mari, trebuie avut mare grija sila ei. Sora mea mai mare si acum la 35 ani ii spune mamei ca ea a fost uitata in mom cand am aparut eu si de asta nu mai vrea sa mai faca un alt copil...sa nu sufere...ehh erau alte vremuri atunci
Alina, Onutz...da ce aveti voi cu sonda...e chiar asa de speriat? La operatiile anterioare mie mi s-a pus sonda cand eram deja adormita, asa ca nu stiu cum e cand ti-o monteaza. In schimb am stat cu ea 1 luna...la operatia nr 2
Lorelay...ce wk frumos ai avut
Giani, Doamne ajuta pe maine, nastere usoara sa ai

Luciana vad ca nu a dat nici un semn...sper sa fie ok si deja cu bebe la tzitzi

Dragelor, scriu mesajul asta de vreo 2 ore, asa ca va las ca m-am cam intins.
Pupici la toate, mana tot ma doare

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna seara dragelor,
Irilac - sper ca te simti mai bine! Nu te ingrijora, nu esti singura "in urma"....eu nu am NIMIC pregatit ptr bebe, toate trebuie sa le primesc din 100 de parti. Momentan am doar promisiuni. Pentru linistea ta, spala 5-6 hainutze ca sa stai linistita si sa te poti ocupa de restul in tihna. Eu nu am facut nici macar asta, abia ieri am cumparat un detergent soft. Mi-am cumparat si o camasa de noapte, mai am una eu, am slapi, sutien, chiloti si sosete. Si atat. Am cativa saci de hainute primiti din surse diferite, nici nu stiu cum sa-i sortez: pe marimi sau pe "furnizori" - in ideea in care va trebui sa le returnez....O sa fac un semn pe eticheta ca sa le diferentiez. O sa cer ajutor de la maica-mea pentru treaba asta, ma depaseste...

Sterilizator o sa primesc unul electric de la Avent. Intrebare: oare se potrivesc biberoanele de la Chicco sau Nuk in el? Aveti vreuna dintre voi habar?? Ca eu vreau sa cumpar de sticla si de la Avent nu exista.

Iulia - noi suntem in tandem :)! Si eu merg pana in 16 la servici. Apoi mai am 4 zile de concediu, dupa care intru in prenatal. Te-am mai intrebat eu parca - cati ani are Sara a ta? Eram curioasa daca si la capitolul asta ne potrivim

Va pup pe toate

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Iulia ai dreptate. M-am uitat pe net la fotografii si asa arata si la Maya doar k nu sunt asa de mari. Afte nu cred k sunt pentru k acelea sunt dureroase iar ea nu se vaita de nimic. Dar sti cumva de la ce se fac? Propolisul sa il dau pe miere? Azi i-am dat cu albastru de metil k si acesta e dezinfectant si asa mi-a zis si medicul sa fac.

37+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Salut azi e prima mea zi de concediu. In sfarsit!!! Credeam ca nu mai vine. Si culmea de azi m-au apucat si durerile de spate si ceva contractii dureroase, eu asta cred ca sunt (zic asta pt ca nu am experimentat contractii deloc la nasterea anterioara), am avut parte de ceva dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie. Ma bucur ca macar se pun lucrurile in miscare si sper sa mi se declanseze nasterea natural.
Uitandu-ma pe prima pagina vad ca multe din voi (mai bine spus majoritatea) au nascut prin cezariana si imi dau seama ce mare este procentul. Si am mai obserivat ca toate cele care au nascut au nascut inainte de termen... interesant vreau sa le felicit pe toate proaspetele mamici si le doresc multa sanatate bebelusilor si mamicilor rabdare si succes!

mami de ( iulie 2010) si 36+ cu

Mergi la inceput