Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 12
Cellena spune:
Fetelor, voi chiar nu ati baut ceai in timpul sarcinii si nu ati facut bai de relaxare? Eu am baut si ceaiuri (cu grija, ce-i drept), iar o bai calde (nu fierbinti) cu spuma si sare de mare fac in fiecare seara aproape, pt ca sunt singurele care ma ajuta in durerile de spate (ce putin pentru o ora, doua). Sunt o mama denaturata?
Ema de 33+
bioana spune:
buna seara,uf am avut probleme cu netul si nu am putut intra imediat ce am ajuns acasa, apoi am avut musafiri....
am facut si noi eco de 36 de saptamani..m-au cam pus pe ganduri...a zis dr ca e mare....am intrebat cum adica¿a zis ca nu grasa, ci lunga in oase...m-a surprins, deoarece sotul are 1.70 iar donanta 1.65...eu 1.60...(nu ca ar conta...)si nu e intoarsa...asta m-a preocupat cel mai tare..a zis ca mai are timp..oare¿placenta e de gradul 2, lichidul ok.era cu fundicul la noi...deci cu capul intre sani...si eu care credeam ca impinge cu picioarele pe acolo...imi doresc asa de mult sa se intoarca, de nu va inchipuiti...stiu ca o mioma poate fi cauza pt care nu se intoarce, dar a mea e in afara uterului...o sa intreb si maine dimineata cand merg la tocolog, la consultatie..mi-e frica de cezariana...
scriu mai jos din masuratori...ca n-a fi a mea cea mai mare!¿ ginecologul a zis sa nu ma panichez, ca fata e bine, atat ca prefera sa fie mai mica...cantareste 2.667 kg
DBP 89 mm
DAB AP 103 mm
DAB T 95 mm
FEMUR 71 mm
CA 311 mm
p50 2.620 gr(¿¿¿¿)
P10 1.965 gr.
P 5 1.820 gr.
revin ,numai sa citesc din urma.
embarazada de 34+
o fetita...
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Almyyyy, ce ma bucur ca ai intrat. Felicitari pt printesa sa fiti amandoua sanatoase. Imi pare rau ca ai facut rani...daca tu care esti la al 3 lea ai facut...ce sa ma astept din partea mea care nici macar nu am tinut in brate un copil mic . Sa ne anunti si pe noi daca ceaiul isi face efectul. Off tare complicat cu fratiorii mai mari, trebuie avut mare grija sila ei. Sora mea mai mare si acum la 35 ani ii spune mamei ca ea a fost uitata in mom cand am aparut eu si de asta nu mai vrea sa mai faca un alt copil...sa nu sufere...ehh erau alte vremuri atunci MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 33+ |
Stai fara grija, nu-i obligatoriu, eu tocmai la primul n-am avut rani.
Dar cu ranile sunt OK deja, ca dupa ce apuca bine nu ma mai doare. Si le las umezite cu colostru dupa fiecare supt.
Problema e ca am inceput sa numar de cate ori inghite, asa paranoica am ajuns. E lenesa si adoarme imediat. Am gasit o pompa, ma duc acum s-o inchiriez. E hospital quality, macar grabesc laptele si ce scot ii dau la lingurita.
Sa va zic si ceva comic cu fratiorii: stiti ca unii bebei au pielea mai creata cand se nasc, iar Stefan cand a vazut-o prima oara zice: "dar de ce e batrana la maini?"
Ary, m-a impresionat baietelul tau. Eu am intrebat-o pe Eleni aseara ce a simtit cand s-a nascut Stefan, dar a zis ca nu tine minte.
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
angiuta spune:
Cellena eu am baut ceaiuri de plante acum cand am fost racita si baie am facut de mai multe ori, din cate stiu nu e interzis doar ca nu trebuiesa fie foarte fierbinte. Moasa ne-a zis ca daca avem contractii si nu stim sigur daca sunt cele de nastere sau nu putem face o baie si daca se opresc inseamna ca sunt false.
Ceiul din frunze de zmeura parca se spune ca usureaza nasterea, incepand cu saptamana 36 se poate bea cate o cana pe zi cu o saptamana apoi pauza o saptamana siiarasi baut o saptamana si inca o pauza.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
irilac31 spune:
Almy, multumesc de incurajari . Baietelul tau e comic tare
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
vreausaninga spune:
Bioana draga, cum adica prefera sa fie mai mica?? AM inteles bine,dr ar prefera asta? Ma rog!
Nu-i bebelusa ta mai mare,stai linistita. Noi avem la 37w4d 3500 gr si caputul de 9.5, e baiat ce-i drept dar n-a zis nimeni ca treb sa fie mai mare sau mai mic. Fiecare bebe se dezvolta in ritmul lui.E adevarat ca voi face cezariana,dar asta pt ca eu sunt mica 1,58 m,am bazinul ingust si bebe nu e chiar in pozitia de decolare
Asa ca stai linistita,nu te ingrijora
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
irilac31 spune:
Fetelor, vreau un sfat de la voi, ca azi la dr de fam am ramas interzisa. Din cate stiu eu dr de fam poate sa tina niste cursuri de puericultura pt tatici ca sa beneficieze de inca 10 zile de co in plus de la stat. Azi cand am mers la dr mi-a zis ca ea nu stie nimic despre asta, ca ea nu tine nici un curs, ca a semnat niste hartii la altii pt chestia asta da nu stie exact de unde erau, stie ca era ceva tipizat. Eu nu tin neaparat sa-mi faca pe bune cursul respectiv, platesc cat e de platit 100 ron parca dar vreau sa intru in posesia hartiei respective....cum sa procedez? Sotii vostrii au facut cursuri din astea, voi cum procedati?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
bioana spune:
VREAUSANINGA .eu am ramas cu gura deschisa cand a zis ca prefera sa fie mai mica...s-o fi gandit ca eu sunt ingusta in bazin si daca are peste 3 kg va fi mai greu sa iasa...sau ce a fost in capul lui...daca mai are loc se intoarce,daca nu ma mentalizez ca asta e situatia si gata.a zis sa dorm mai mult pe partea stanga si sa stau in 4 labe cu capul sprijinit de podea.ca asa o pot ajuta...era cu fundicul la noi...bagajul e langa usa, gata,desi presimt ca o duc peste termen...
ONUTZ,ANGELIQUE cum va mai simtiti¿
ANGIUTZA bafta la dr.
ALMY ce bien ca sunteti deja acasa. sa urce repede laptele si sa iti treaca ranile de la san.simpatici fratii rebeccai...
tusea nu ma lasa,azi am varsat de 2 ori.nasol.apoi nu mai am nimic.capul irinei impinge de mama focului intre sani...stomacul meu e dat peste cap...
DOURA pe unde esti?
embarazada de 34+
o fetita...
onutz83 spune:
Iri, al meu va lua hartia aia direct de la medicul de familie, dupa un training scurt.
Asa zice si legea, numai ca unii medici de familie sunt de parere ca si asa fac destule sinu se mai sinchisesc si cu asta...
Onutz 38+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
angiuta spune:
Bioana multumesc! Am stat 40 de min la testul de stres, timp in care nu am avut nici o contractie ce merita luata in considerare. Deci bebelina are de gand sa mai stea in garsoniera ei.
Aschiutza esti ok?
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+