Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 19
andie_n spune:
Bubu, .
Eu ma retrag la culcare, noapte buna tuturor!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
Bubulina42 spune:
aoleu, ce ma fac eu cu fetele astea alea mele, care nu dorm?
Andie, Onutz, e clar ca somnul nu e o prezenta prea constanta in aceste timpuri..Eu cand ma gandesc ca vine noaptea... eh, mai am atatea de citit..Numai ca de multe ori imi ard ochii in cap de oboseala si nu pot sa dorm in fund, sau pe scaun..
Insa il inteleg pe pui, ca nu mai are loc, dragul de el, abia batzaie,uneori-si oricum s-ar fatzai, tot asa are piciorusele, pana la urma, ca nu mai e loc, clar!
Onuutz, hai ca trebuie sa inceapa sa vina si baietii, ii scoatem la licitatie,gata! la cate scumpe de fetite dragalase tot apar!
37 + cu Nicholas
A.C spune:
E 6 dimineata. Noapte alba n-am facut dar mai mult de ora 4 n-am putut sa dorm.
Mi-am facut un dus si repede la pc sa vad ce mai fac fetele.Si ma bucur ca apuc si eu sa felicit doua proaspete mamici.
FELICITARI,IPOPICA !!!!!!!!!!
FELICITARI,IRINA !!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca MINUNILE !!!!!
Iar voua recuperare rapida si muuuuult laptic !!!!!!!!!
Eu acces la net nu am dar am nr.de telefon al Ginei Popescu.
Fetelor,va pup pe toate si Doamne Doamne sa aiba grija ca aceasta zi sa fie una ...PRICELESS !
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
HAI, ALINA!!
Cu siguranta va fi o zi asa cum o visezi, speri, doresti! Doamne-ajuta, sa mearga totul ca uns!
Tinem pumnii, inimile si gandurile cu tine!
si nepentru voi! Abia asteptam vestile!!
37 + cu Nicholas
ary_v spune:
Buna dimineata!
Chiar ca e buna cu atatea vesti bune!
[size=2][size=1]
Felicitari LUCYANA, IPOPICA si IRINA!!! Recuperare rapida si sa va bucurati de minunile voastre!
AC, tinem pumnii pentru astazi! Sa dea Domnul sa mearga totul repede si bine si cat mai curand sa ne dai vesti bune si tu!
Eu am fost aproape sigura ca ajung la spital aseara, am experimentat prima mea repriza de contractii nasoale. Au cedat dupa al doilea nospa. Fetelor, cate no spa de 40 putem lua, la ce interval?
IuliaCospy spune:
Neata fetelor! Asa m-am emotionat cand am gasit atatea vesti!
Felicitari Ioana! Sa iti traiasca micuta Mara, sa fie sanatoasa si fericita, si voi alaturi de ea!
Felicitari Irina! Sa fie sanatoasa si norocoasa Cristina!
Hai Alina!
si fetele cu contractii. Stati cumintele in pat caci altceva nu cred ca e de facut acum. Mai e putin si o sa va tineti minunile in brate!
Angelique, doamne ce medic tampit. Mi se pare incredibila lipsa totala de respect a oamenilor fata deo femeie insarcinata: si a celr de la coada si a medicilor. Adica stai acolo cu orele, iti tuseste toata lumea in nas si pe urma tot tu esti de vina ca ai contractii. Dar daca nu te duceai iti spunea ca nu pote sa iti dea concediu retroactiv Sistem tampit. Acu cica dau retete pt 3 luni, nu pt o luna dar exista plafon de decontare, si daca ai medicamente scumpe de luat degeaba te duci la 3 luni, ca inseamna sa platesti, deci de duci lunar ca sa nu epasesti plafonul. Na, ca m-am enervat pe subiectul asta!
Ary, eu stiu ca poti lua pana la 3 nospa de 40mg pe zi fara probleme, chiar mai mult, iar in caz de dureri mai rezistente poti lua si 2 odata. Exista si nospa forte de 80mg, dar nu stiu de ce medicii il prefera pe cel de 40, chiar daca iei 2 odata.
Ary si Almy Voiam sa va multumesc pt experientele impartasite legat de reactiile copiilor mai mari. Eu am emotii foarte mari legat de cum va reactiona Sara. Desi aparent e bucuroasa, are tot felul de reactii care ma pun pe ganduri. Imi spune constant ca vrea ca eu sa nu mor niciodata, ca nu vrea sa faca nimic care sa o tina despartita de mine, ma intreaba daca m-am simtit singura la serviciu, fara ea... Acum vreo 2 saptamani m-a intrebat cine va fi mama lui bb, aseara mi-a zis ca ar vrea ca el sa stea intr-o asa departe, departe, departe de noi. Asta dupa ce mai devreme ma intrebase cat de mult o iubesc eu si i-am spus ca o iubesc mult, mult, mult de tot si pe ea si pe bb si pe tati. Sper sa reusim sa gestionam venirea lui bb cu multa intalepciune,pt ca Sara e un copil f inteligen emotional, dar totodata fi f sensibil.
Am uitat cred sa va spun ca in we a remontat sotul patul pe pozitia bb si acum il privim si asteptam locatarul. Hainutele noi sunt gta spalate, dar nu calcate, si acum incerc sa triez si sa pregatesc ce mai am e la Sara si se poate folosi si la bb.
Azi lucrez de acasa si sper sa mai fac din ce mi-am propus, in special din bagajul pt spital, si sa mai cumpar ce mai am pe lista, deci ma voi odihni cu siguranta
Mami si celelalte fete care nu aveti colostru, mameloane, etc... Intaresc si eu ce spune Doura! Are f mare drepate! Binevoitorii a isi pastreze sfaturile pt ei. Pt mameloane puteti folosi ce spunea Bubu ieri cu seringa. Nici eu nu am avut mameloanele formate la Sara si in spital mi-au dat o seringa si in cele din urma a fost ok. Iar lactatia e declansata de modificarile hormonale din timpul si dupa nastere, deci e normal sa nu aveti acum. Puteti gasi ratacite bobite de colostru prin sutien. Eu am avut acum vreo luna, acum nu mai am nimic. A! Si inarmati-va cu ceaiuri, dar cu grija la inceput. Fiecare rganism reactioneaza diferit. Sunt unele care au nevoie de stimulente, altele la care furia laptelui e asa de puternica incat stimlentele doar o sa va dea batai de cap.
Fug sa mai fac cate ceva si revin! O zi minunata si numai cu vesti bune!
Iulia, mami de Sara Andreea si 33+
irilac31 spune:
Neataaaa
Uaaaaa ce mai noapte
Felicitari Ipopica,
Felicitari Irina,
sa va traiasca frumusetile si sa va bucurati de ele alaturi de tatici
AC cred ca deja isi tine puiutul in brate, re uperare rapida iubita
Vai ce emotii ma iau si pe mine cand ma gandesc ca in max 4 sapt vine urlatorul
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+
mena1906 spune:
Am intrat si ce gasesc? A nascut Popi! Cat p'aci sa plang nitel cand mi-am amintit ca nu il mai lasa pe Gabriel sa se uite sub fusta ficei sale daca ma aude ca am bocit ! Asa ca ma abtin.
Felicitari Irina!
Fetele mele, sa aveti bebeluse sanatoase, papacioase, necolicoase si sa le dea DD mult noroc, ca dragoste deja au cu duiumul .
Acum tinem motatele sus pt Alina!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
douradoudou spune:
felicitari popica!!!
felicitari irina!!
felicitari ioana!!!
HAI ALINAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu