Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

FELICITARI POPI!
FELICITARI IRINA!

Sa aveti bebeluse sanatoase si frumoase! Sa va bucurati de ele!

HAI ALINA
Abia asteptam vestile!! Doamne ajuta!

fetele!
Aoleu ce emotii am cu fiecare dintre voi,mi se face inima cat un purece!
Noi am avut o seara foarte frumoasa: ne-am jucat cu buburuzul bate palma,unde puneam noi mana intindea si el manuta lui

38+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Burtici, vreau sa va arat pozica cu delfinasul meu si sa mai pun niste poze in picassa dar am pierdut parola. Mi-o poate trimite cineva si mie?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Felicitari LUCYANA, IPOPICA si IRINA felicitari,bebei cuminti,sanatosi si refacere rapida cu laptic bun
Alina esti in gindul meu ,sper ca esti deja trecuta de interventie si esti cu bebelina linga tine refacere rapida si bebelina sa fie sanatoasa si sa va aduca numai noroc.
Fetelor am crezut ca azi noapte deja i-si fac aparitie contratile,am avut vre-o 2 destul de puternice in comparatie cu ce am mai simtit dar sau linistit desi ma luase din somn....sa vedem daca mai apuc controlul de vineri dimineata...pina atunci se pot intimpla multe.

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Mena, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NovDec2012

Mena, ai PM

Multumeeesc!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Hello burtici.
Scria cineva sa facem curatenie la picasa cu pozele. Curand apar si poze cu bebei. Sunt de acord, am incercat eu sa fac curatenie dar, nu stiu cum . Am cautat peste tot si nu vad nici o optiune de a gestiona albumele si pozele din album, prin mutare fara sa fie sterse pozele.

Ar trebui sa mai stiti ca in picasa spatiul de stocare nu este mare. Este de 1GB, si consumat pana acum cu pozele noastre 0,76GB. Au ramas 0, 24GB neconsumate. Nu stiu cate poze mai incap in acesti 0,24GB. Banuiesc ca pozele cu bebelusi vor fi mai multe.
Acest 1GB este gratuit.
Se poate de marit spatiul de stocare, dar costa. 2,49$/luna pt 25GO, sau 4,99$/luna pt 100GO, s.a.m.d.

Aceste informatii le-am luat din picasa, sectiunea "setari".

Sper sa fie de folos aceste info, si sa ne gandim cum sa facem mai departe cu pozele noastre. Eventual alt site de poze unde are spatiul de stocare mai mare gratuit sau nelimitat.

Daca aveti propuneri... va rog

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Mergi la inceput