Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
suntem ok fetelor, ..tot 2 in 1
fetelor cu bb neintors , exista metode mother&child friendly ..cautati pe net...
se poate naste natural si un bb in pozitie pelviana
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Mami_de2 spune:
AC nastere usoara maine dimineata!!!!!
Doura, sper sa am lapte,desi nu imi curge nik, fac orice numai sa imi hranesc bebelul cu lapte matern...si eu totusi cred ca nu am sfarcuri ....par ombilicae cand sunt normale....arata ok pt un minut doar daca le frec/stimulez/mi-e frig, etc..off..asa ca sunt dispusa sa ma mulg nonstop numa sa am ceva lapte si sa pape bebe din biberon dar sa fie lapte de la san. Inca nu am cumparat pompa..astept totusi sa nasc sa vad ce si cum si daca dupa ce nasc nu poate suge, imi trimit familia direct la farmacie sa vinan in dinti cu o pompa de san...(am auzit ca Avent manuala e cea mai buna)
Angiuta, interesante chestiile alea de formare mamelon de la Medela, numai ca acolo cica scrie ca trebe folosite de la 30 de sapt cate 8 ore pe zi..eu mai am nitel si nasc..ce sa le mai iau acum :)))
Irilac, ala e ceaiul care l-am cumparat , de schinduf...sper sa isi faca treaba ca am zis ca imediat ce nasc beau si eu mnim 3 cani pe zi,plus una sau 2 de d-ala antibalonare: anason, fenicul,chimion.
37+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
dana0000 spune:
Burtici,mamici va pooop!
Si noi tot 2in1,mai avem de asteptat vreo 4 sapt zic eu...
Am retinut ca Irina e la spital, ii tinem pumnii.
Pe Sofia a Ginei am vazut-o pe feisbuc, e delicioasa! Sa ii traiasca sa fie sanatoasa si norocoasa!
Alina,Ina,Onutz va doresc bebei sanatosi si recuperare rapida,cat mai putine emotii acum ca oricum cel mai emotionant va fi cu bebe in brate!
Popi tu pe unde umbli?
Iulia ca intrebai de mine,azi am fost la Ikea am cumparat veioza,baldachin,lustra,protectii saltea,multe alte chestii pentru camera lui bebe.Si pe seara am luat mocheta cu circuit de masini,superba,abia astept sa o montam in camera la bebe
Aproape am terminat de cumparat pt camera lui,mai am de facut decoratiuni.Ma apuc de taiat/cusut/etc dar de saptamana viitoare.
Va scriu rar dar va citesc pe tel intruna,sunt prin oras,alerg ca nebuna si nici nu zici ca am intrat in luna a9a,asa energie am.Ce bine e sa nu te duci la serviciu!
Va pup,daca nu nominalizez sa nu credeti ca nu bag la cap ce e scris pe aici!
angiuta spune:
mami se pot folosi din sarcina dar si pe perioada alaptatului. Moasa de la curs le-a recomandat si zicea ca nu e prea tarziu nici acum, inainte de nastere. Se pun si inainte de alaptat cu ca. o ora.
Sfarcurile oricum se mai formeaza si cand bebe sta la san, asa ca nu-ti face griji deocamdata.
Pompa nu stiu daca e cea mai buna solutie pentru ca nu e la fel de puternica ca atunci cand bebe suge si in timp scade productia de lapte. Plus ca bebe se invata lenes si nu mai trage.
Tot la curs ne-a mai spus ca Medela a scos o sticla noua cu o supapa extra sau ceva de genul care face sa iasa laptele mai greu si bebe sa se chinuie un pic exact ca la san. In general e bine sa se foloseasca tetine pentru ceai ca au gaurile mai mici.
Nu stiu prea multe despre biberoane pentru ca din fericire nu a ost nevoie sa folosesc.
A, suzetele : cica recomandate sunt Avent sau Mam pentru ca au o forma anatomica. Total aiurea cica sunt Nuk. Suzeta nu se foloseste iainte ca bebe sa inceapa sa suga bine, nu face altceva decat sa-l oboseasca inutil.
Edit: Asta e sticla Medela : http://www.babyartikel.de/produkt/sonstiges_stillzubehoer/medela_muttermilchsauger_calma_mit_pp_flasche_150ml
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
rodyka spune:
buna seara,mamici de minuni.
am intrat sa va dau vestea cea mare: dimineata, in jur de ora 10, a venit pe lume Cristina, o minune de 3,110 kg si 51 cm! aseara, cum irina nu avea contractii si lichidul era putin, i-au pus perfuzie... in fine, pana dimineata tot nu au fost modificari. apoi lucrurile s-au precipitat, i-au pus epidurala si nici macar pe sot nu a mai apucat sa-l anunte sa intre repede ca naste , l-a sunat doar sa-i spuna ca e tatic pentru a doua oara .
am vazut-o pe Cristina mai devreme, e asa de scumpa, mie imi pare ca seamana cu tati, putin putin si cu mami. surioara e cea mai fericita, sa vedem cum va fi cand se va trezi noaptea din cauza ei . a pus-o la san, laptic este, sa le vedem acasa cat mai repede
pentru cele care doresc s-o vada, www.youtube.com/watch?v=a3glWshW3vA" target="_blank"> video Cristinuta si www.facebook.com/media/set/?set=a.524452687583643.130673.100000567492604&type=3" target="_blank">cateva poze
edit: pentru lista: Cristina s-a nascut natural, la 39+, apgarul nu il stie Irina...
andie_n spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Hai ca eu nu mai apuc loc la calculator decat la ora asta ca sa scriu, dar citesc si in timpul zilei. Azi am fost putintel mai activa, am fost la niste cumparaturi la magazinul de langa bloc, am facut un pic de mancare si seara am inceput sa am contractii BH . Sper sa ma lase sa dorm in curand.
In primul rand, FELICITARI LUCIANA!!! Sa fiti sanatoase si tu si bb, Andreea sa aiba parte doar de fericire si noroc in viata, sa fie mancacioasa si sa nu aiba colici, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic.
Mena, bine ca ai fost azi la eco si te-ai linistit cu colul si cu rinichiul. Ai grija cu motanul, ca e cam greu daca sare pe tine.
Mami_de2, si eu ma stresez ca nu mi-a curs nimic din sani pana acum. Eu nici nu gasesc chestii uscate pe sutien sau bluza si am incercat si eu sa vad daca curge ceva daca strang sfarcul si nu a curs nimic (dar ai grija, mie doctorita mi-a zis ca stimularea sfarcurilor poate duce la contractii). Off, sper sa nu avem probleme cu alaptatul nici una. O sa imi cumpar si eu ceai de ala.
logam, nu te necaji ca discutam de cursurile de puericultura si atestatele pt tatici, o sa te descurci foarte bine si tu singura.
Ina, bine ca a fost totul bine la control si ca doctorul tau nu il grabeste pe bb. Sa dea Domnu' sa vina bb cand iti doresti tu de acum.
Irilac, succes cu medicul de familie sa obtii atestatul.
Alina, mult succes pentru maine, o sa iti tii fetita in brate, ce emotionant! Bagam motatele la inaintare si pt tine:
HAI ALINA!
Bubu, , imi pare rau ca nu te-ai odihnit ca lumea azi noapte. Sper ca la noapte sa fie mai bine.
Alina, somn usor, sper sa reusesti sa te odihnesti macar un pic in noaptea asta.
Onutz, nasol ca ai avut contractii aseara. Bine ca ai pregatit si bagajul, acuma poate sa vina ziua de maine si sa ajungi sa-l tii in brate pe Lucian. Si eu sunt curioasa cum va reactiona sotul cand vine bb.
Mena, super vestile de la eco (adica despre col si rinichi). Dubios totusi doctorul ca masoara asa aiurea.
Bubu, sa iti fie de bine tunsul, acum esti pregatita de marea intalnire.
Angelique, off, de ce doctor ai parte si tu! sa treaca repede contractiile si sa te simti mai bine.
Irilac, bine ca l-ai vazut pe bb la eco si e ok. Nasol cu ametelile, doctorul ce a spus de ele?
bioana, bine ca te-ai linistit si tu cu marimea fetei.
Dana, felicitari pentru achizitii. E bine ca ai energie, dar ai grija sa nu exagerezi cu efortul.
Angiuta, multumim de informatiile de la curs.
Rodyka, multumim de vestile de la Irina. Bine ai venit Cristina, FELICITARI IRINA, sa fiti sanatoase amandoua, Cristina sa aiba parte doar de fericire si noroc, sa fie mancacioasa si sa nu aiba colici, iar tu Irina sa te refaci repede si sa ai laptic pt ea!
Popi, ce mai faci? Da-ne vesti.
Si niste motate:
HAI CAMITU!
HAI GEANI!
HAI ALINA!
Sa aveti o noapte buna, cu somn usor!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
andie_n spune:
Tocmai am verificat mailul comun de pe yahoo, si ia uite ce am aflat, ca tot intrebam noi toate de Popi:
"Buna tuturor
Ipopica a nascut azi, 05.11.2012, la ora 09:16 , prin cezariana. Demoazela Mara Dalia are 2,6 kg, 47 cm si scor Apgar 9. Mamica Ipopica inca este la terapie intensiva, dar a apucat sa alapteze o data. Amandoua sunt bine.
Semnat
Jumatatoiu'
"
FELICITARI IPOPICA!!! Sa fiti sanatoase amandoua, Mara sa aiba parte doar de fericire si noroc in viata, tu sa te refaci repede si sa ai laptic pentru ea! Pana la urma mi-ai luat-o inainte !
O noapte buna sa aveti!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
Bubulina42 spune:
[
Ce vorbesti, ma, v-am zis eu ca ne-o coace Popicescu a noastra de nu mai apare pe aici! Of, bine ca sunt pe aici Andi si Onuzt, ca eu stau si nici nu stiu ce fac, rad, plang, amandoua-sunt emotionata flesca si fericita de mor pentru si pentru ea si pentru Irina!
Nici nu am iesit bine de pe forum, cat sa rontai niste fructe-si cand m-am intors-explozie de fete cucuiete!!!
Doamne, ce luna, ne sta inima, frate, cu atatea emotii! e extraordinar!
Felicitari,Poppiiiiiii, mamicutzo, gata, ai o noua meserie, de mamica, un job de care sa te bucuri in fiecare secunda a vietii tale alaturi de tati, jumatatoiul tau drag.Ce o fi pe bunici, aoleu!!
Sa ai o bubulina mancacioasa, cuminte, fara colici, norocoasa, cu reprize luungi de somn noaptea, ca sa va odihniti si voi!
Irinaaaa la fel si tu! sa va traiasca si infloreasca printesa, sa fie fericita,sanatoasa, linistita, necolicoasa, sa va lumineze viata in fiecare clipa, am vazut-ooooo, pe net, o scumpa!!
Inca o data, felicitari de la noi!!
37 + cu Nicholas
Bubulina42 spune:
Rodyka, multumim mult, esti o scumpa!!
Andie, la fel si tie, iubita, multumiiiim de vesti!
37 + cu Nicholas