Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Aaaaaaa!!! Si vestea cea mai buna e ca nu s-a modificat tumora renala. Nu a crescut, nu a plesnit, nu a patit nimic.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salut, gagici!

am venit si noi de la tuns, ma simt super fresh, am uitat si de noaptea alba si de tot cand mi-am regasit figura cunoscuta:), cu par scurt si nebun, ca mine:)
Bebe s-a jucat putintel, numai pe scaun la coafor il apucase dansul ca lumea, cred ca s-a suparat cand a trebuit sa ma intind pe spate sa ma spele tipa aia pe cap(n-am scapat de chestia asta!), oricum, a trebuit apoi sa ma extraga din scaunul ala dupa, ca nu mai puteam sa ma ridic..
Dar! sunt super ok, acum sunt linistita, pot sa ma intalnesc cu curand.

Onutz, si eu am stat 55 de minute la ultima monitorizare si am inceput cu 20 de minute prima data..Pai ce mare lucru se vede in 10 min?al meu inca dormea tun dupa 15 min, era prea devreme pentru el-abia dupa apa cu gheata s-a revoltat rauuu!Mi-a fost mila de el, dar trebuia verificat, paza buna pazeste primejdia rea.

Mi-a luat iubi o tona de fructe, asta cred ca o sa inghit azi, in pauzele de arsuri (astea se tin scai dupa mine!)..

Mena, si dr asta e tot de mers in codru, cu al lui Angelique si cu al lui Bioana, hai ca s-au zapacit toti acum, la sfarsit! Bine ca nu e dr tau si bine ca e colul inchis!
cat despre motan, oricat l-ai iubi, mare mare grija! 6 kile inseamna cam greutatea a 2 bebelusi..Be careful..

La noi e un grad si e insorit, macar atat.dar e frig, hmmm..si tocmai am primit niste poze de la o prietena din Ro, ca au fost intr-o excursie duminica si era toata lumea cu tricouri cu maneca scurta!!
Noi le-am pitit de mult timp pe alea, fac nani pana la vara..

Alina, ar fi totusi bine sa incerci sa nu lasi noaptea sa fie alba, fiindca tre sa fii odihnita, organismul tau are sa treaca printr-o incercare..Tinem pumnii si abia te asteptam cu vesti, Doamne-ajuta!

In rest, asteptam noutati despre fetele noastre, unele sigur deja isi au minunile in brate..

Ce se intampla insa cu Popi si cu Doura?fetele, sunteti tot 2 in 1?? we need some news!!!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Salut, gagici!

am venit si noi de la tuns, ma simt super fresh, am uitat si de noaptea alba si de tot cand mi-am regasit figura cunoscuta:), cu par scurt si nebun, ca mine:)
Bebe s-a jucat putintel, numai pe scaun la coafor il apucase dansul ca lumea, cred ca s-a suparat cand a trebuit sa ma intind pe spate sa ma spele tipa aia pe cap(n-am scapat de chestia asta!), oricum, a trebuit apoi sa ma extraga din scaunul ala dupa, ca nu mai puteam sa ma ridic..
Dar! sunt super ok, acum sunt linistita, pot sa ma intalnesc cu curand.
Mena, si dr asta e tot de mers in codru, cu al lui Angelique si cu al lui Bioana, hai ca s-au zapacit toti acum, la sfarsit! Bine ca nu e dr tau si bine ca e colul inchis!
cat despre motan, oricat l-ai iubi, mare mare grija! 6 kile inseamna cam greutatea a 2 bebelusi..Be careful..

Ce se intampla insa cu Popi si cu Doura?fetele, sunteti tot 2 in 1?? we need some news!!!

37 + cu Nicholas

De Doura stiu ca a intrat pe fb deci e tot varianta 2 in 1.
Dr respectiva e dusa cu pluta rau, daca nu imi era colega si nu stiam chestia asta cred ca o luam pe carari de disperare. Nu aveam la cine sa merg la altcineva azi si vroiam sa stiu in mod deosebit de col daca e tot inchis.
Sa tit fie de bine cu tunsoarea si sper sa reusesti sa dormi in noaptea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Seara buna fetelor,

Intru si eu la ceas de seara,tocmai am venit de la dr. de familie, am fost sa imi iau prenatalul si m-am intors cu super contractii si dureri de burtica deoarece am asteptam o ora acolo si nici nu aveau de gand sa ma bage prea repede.Datorita contractiilor am vrut sa ma reprogramez dar asistenta m-a rugat sa mai astept ca ma baga dupa urmatoarea pacienta.Deja aveam burtica intarita si dureri de burtica si mijloc.Iar cand am intrat nemernicul de dr. a zis ca am 35 de saptamani si nu e mare lucru daca nasc acum,ca de ce nu am vb cu dr. si de ce am venit cu contractii la cabinet.I-am explicat ca astept de o ora si de aici contractiile dobandite,si ca sunt pe tratament si lupt in fiecare zi pentru ca puiul meu sa stea cat mai mult acolo ca nu as vrea sa iasa chiar acum chiar daca nu mai este asa de periculos.Un nemernic dr. asta,iar eu am ajuns acasa,am facut injectie si stau cumintica ca nici sotul nu e acasa in noaptea asta.

Rodyka multumim de vesti si te asteptam cu vesti

hai irina

hai Alina

hai Geani

Aschiutza multa putere sa treci peste vizita socrilor,orice ar comenta nu ii baga in seama si faci ce poti,nu trebuie sa stai in picioarele lor,cere si tu ajutor,spui ca nu mai poti si trebuie sa te ajute.

Almy ma bucur ca a avut efect ceaiul,trebuie sa il cumpar si eu.

Andie ai grija cu tensiunea,odihneste-te mai mult

Deny multumim de veste

Luciana felicitari mamico, recuperare rapida sa ai laptic suficient si o bebita cuminte

Mami mie mi-a iesit un pic de colostru la 6 luni si de atunci nimic,dar eu cred ca am laptic pentru ca si eu gasesc bobite uscate pe sfarc.Doamne ajuta

Logam decat intr-o companie neplacuta mai bine singurica

Ina asteptam vesti de la tine cand va veni momentul

Iriliac asa trageam si eu de sot cand credeam eu ca nu mai terminam si usor usor a terminat totul de facut.Stai linistita ca mai ai timp

A.C ma bucur ca maine e ziua cea mare,iti tinem pumnii

Bubu pupam mamica obosita,joi e ziua cea mare afli cand ai intanlire cu bubulinul tauSa ti fie de bine cu tunsoarea

Epopeasca insanatosire grabnica si sa ajungeti cat mai repede acasa.

Onutz maine sigur o sa te napadeasca si mai mult emotiile,dar noi suntem aici sa te incurajam.Si eu imi imaginez mereu cum o sa fie and o sa il vad prima oara

Mena ma bucur ca esti bine,lasa ca mergi la dr. ta si iti spune cat a mai crescut printisorul

Popi,Doura pe unde sunteti?

M-am intins cat o zi de post

35+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Seara buna fetelor,

Intru si eu la ceas de seara,tocmai am venit de la dr. de familie, am fost sa imi iau prenatalul si m-am intors cu super contractii si dureri de burtica deoarece am asteptam o ora acolo si nici nu aveau de gand sa ma bage prea repede.Datorita contractiilor am vrut sa ma reprogramez dar asistenta m-a rugat sa mai astept ca ma baga dupa urmatoarea pacienta.Deja aveam burtica intarita si dureri de burtica si mijloc.Iar cand am intrat nemernicul de dr. a zis ca am 35 de saptamani si nu e mare lucru daca nasc acum,ca de ce nu am vb cu dr. si de ce am venit cu contractii la cabinet.I-am explicat ca astept de o ora si de aici contractiile dobandite,si ca sunt pe tratament si lupt in fiecare zi pentru ca puiul meu sa stea cat mai mult acolo ca nu as vrea sa iasa chiar acum chiar daca nu mai este asa de periculos.Un nemernic dr. asta,iar eu am ajuns acasa,am facut injectie si stau cumintica ca nici sotul nu e acasa in noaptea asta.

35+ cu Stefan Lucian

Cred ca e saptamana femeilor cu contractii si a dr tampiti. Nu mai pot de nervi pe dr tau. Stai cumintica si nu te ai gandi ca mai rau iti faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor, acum am aterizat si eu de la eco...aveam programarea pe maine dar si-a schimbat dr programul si m-a chemat azi , asa ca l-am vazut azi pe buburuzul meu care sta ca barosanul cu fundul la noi, da din toate cele si ma streseaza pe mine . De sapt trecuta a reusit sa-si faca iar dubla circulara dar e lejera. Oricum nu-mi fac prea mari griji, daca vrea se descalceste singur daca nu asta e, oricum fac cezariana.
Ce ma nelinisteste sunt contractiile pe care le am tot mai des si care sunt si dureroase, de abia ajung la baie,nu prea mai pot merge si ametesc asa...fara motiv, stand in pat chiar. Am tensiometru acasa, imi iau tensiunea zilnic de cateva ori si e ok, nu stiu de la ce ametesc. Chiar si azi in timp ce-mi facea eco am simtit ca pic de pe pat. Si vad ca sunt tot mai dese ametelile astea, mi-e si frica sa ies undeva singura.

AC, sunt cu dangul si sufletul alaturi de tine DD sa te ajute maine sa te recuperezi repede si bebe sanatos si urlator si mancacios .
Bubu, ti-ai facut freza de mami ?
Mica, tu pe unde umblii iar la servici?
Mena, bine ca ai colul inchis
Angelique, tare rau imi pare de contractiile astea. Si eu am fost ieri la dr de fam si am asteptat 1 ora jumate la usa cu toti mucosii la un loc . Si pe mine m-au luat contractiile si toate caldurile si cand am intrat mai era si dr ofuscata ca depasise programul si statea peste

Va pup dragelor, ma duc sa-mi fac cuibarul, sa vad si eu ce pozitie adopt in seara asta. Noapte buna

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Irilac eu am facut cursul ala de puericultura pt tatici la spital gratis, l-am facut eu ca am vrut ca era informativ si l-am inscris si pe sotul meu asa ca faza, el nu a fost niciodata ca nu a avut timp si multi tatici erau doar prezenti pe foaie acolo:))), dar a zis asistenta ca ne da certificatul ala pt ei, cand se naste copilul mergem sa il ridicam....al meu nu are nevoie ca e propriul lui sef, insa pt cine are nevoie, nici nu se pune problema..mi se pare ff aburda doctorita ta de familie.

Biona 2660 gr? pai al meu tt la 36 de sapt ecografic avea 3114 gr,....inseamana ca pt medicul tau e urias:)))) offf, nu te mai speria, ca bebelina ta e perfecta!! si sper doar sa ti se intoarca sa poti naste natural..daca nu, nu te speria, important e sa se nasca sanatoasa..nu mai conteaza cum!. PS: pate fi inalta pt ca se arunca in neam cum se zice la noi..cu bunicii,fratii unchi,etc...asa e fratele meu...seamana cu bunicul, nu cu ai mei,etc...

Luciana
felicitari mamico!Andreea sa creasca mare si frumoasa!!!!!!!!!!!!! ce ne mai inmultim..si imi place atat de tare!!!!!!!!!!

Almy mi-ai dat sperante cu ceaiul ala de schinduf pe care mi l-am cumparat si eu de la plafar ieri. eu sunt ff supi ca nu stiu daca o sa am lapte sau nu..multe prietene imi zic ca trebuie deja sa imi curga ceva lichid cand strang din sfarc si mie nu imi curge nik, gasesc intr-adevar vhestii uscate tot timpul pe bluza sau daca ma uit atent in sfarc, dar nu curge domle nik nici daca strang pana sa ma doara:(:(. safrcuri nu prea am decat daca le stimulez, altfel nema... am primit ieri niste aparatori mameloane..si le-am incercat si au sfarcul ala din silicon asa maree incat incape abia jumatate din sfrarcul meu, de lipit nu stau singure..cum se folosesc astea?! :)) sunt in pom,ce sa mai...

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

prietenele tale sa-si pastreze sfaturile pt ele..chiar daca nu-ti curge colostrum din sani in timpul sarcinii asta nu inseaman ca nu o sa ai lapte..asta e o porcarie...mie nu mi-a curs nimic la misso si uite ca are 2 ani si inca o alaptez..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,

am fost la tocolog azi si m-a linistit si el.multumesc si voua de incurajari. a zis ca ginecologul a zis asa deoarece fata fiind lunga ii va i greu sa se mai intoarca.. .dar important e sa vina sanatoasa, nu conteaza daca cu cezariana sau fara.mai e timp.am o usoara anemie, dar pana nu scap de tuse sa nu iau fier ca nu ma ajuta. mi-a dat altceva pentru reflux.sper sa isi faca efectul.

A.C sa treci cu bine de operatie.oau, maine dimineata iti vei tine fetita in brate. abia astept sa ne-o prezinti pe irina.

IRINA sper ca nu te-ai chinuit prea mult....

ONUTZ,tu esti urmatoarea, nużce de emotii....

MENA bine ca e ok colul.felicitari!!

ANGELIQUE ai grija de voi. odihneste-te!!imi pare rau ca ai contractii..

ANDIE, tu la fel.

BUBU te pregatesti pentru marea zi!!!!ma bucur, ca la cat ai suferit...mai e putin pana joi si aflam si noi cand e marea intalneala..

MAMI la mine sfarcurile sunt ok,mameloanele s-au innegrit cumplit, dar de curs, nu a curs nimic.si eu sper sa am lapte.

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

IRILAC, ce bine ca ti-ai vazut bebele. se aranjeaza toate, pana la urma.

DOURA chiar ma intrebam pe unde esti. totul okż

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Booon, deci am pierdut tot ce am scris, asa ca sa vedem ce rabdare mai am sa scriu macar o parte, stiti ca eu sunt cu mesajele interminabile

Mena, iti spuneam ca intru in club, sa mergem sa dam in cap medicilor astia tampiti, eu NU imi imaginez cum e posibil ca un om a carui meserie e sa aduca pe lume bebei poate:1. sa ii spuna unei gravidute ca e ok si daca apare in sapt 35 (cand toata info de peste TOT, absolut, iti spune ca la 38 de sapt bebe are plamanii ajunsi la maturitate, capabili de respirat ca lumea, cu adevarat) -si 2. o mai ia si la rost pe Angelique a noastra ca de ce a venit cu contractii!- era sa vina cu flori, cumva?

Angelique, iubita, vino sa te luam in brate si sa te , uita de timpul acolo, gandeste-te ca are sa fie totul bine, ca puiul e hotarat sa stea la caldurica, fii relaxata, fii ZEN si ai incredere, Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate cum si cand trebuie!Stai cat mai linistita si incearca sa te odihnesti cat mai mult.

Eu una m-am hotarat sa accept fix situatia asa cum e si o saptamana-doua de nesomn nu sunt capatul pamantului..nu am de ales, bine ca doarme

Irilac-si la tine alta poveste, zau ca Mena are dreptate ca saptamana asta e "speciala"!
Somn usor si linistit, noapte fara contractii, dragelor!

Alina, suntem alaturi de tine! Numai astazi nu e maine, abia va asteptam , pe tine si pe bebelusa!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput