Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 16
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irilac31 Mena, off contractiile astea, daca faci de papa incearca sa faci in reprize sa nu stai mai mult de 15 min in picioare...si fa mancaruri care se fac repede. Asteptam vesti daca mergi la eco azi. Ai mare grija cu motanul, e destul de greu. Si catelul meu avea obiceiul sa-mi stea pe burta ( are doar 2 kg) dar de cand a aparut bebele nu il mai las. Acum parca stie ca e cineva acolo ca asa isi lipeste capusorul de burta si parca asculta ce face bebele acolo MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot 33+ |
Din pacate pt mine e mult sa stau si 5 minute in picioare iar ieri am tocat o varza, deci cred ca au fost vreo 10 minute de stat in picioare, cel mult ...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
vreausaninga spune:
Onutzule ce mai faci, scumpo? Ai emotii?
Numai maine nu-i poimaine si-ti vei tine minunea in brate
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
adriana15 spune:
A.C. super veste, cred si eu ca ai emotii! Tin pumnii sa scapi repede si cu bine de operatie iar bebelina sa fie sanatoasa!!!
Cand vad fetele programate la cezariana ca deja stiu data cand isi vor vedea comorile...mi se pare super desi cred ca ele saracele au si mai mari emotii stiind cand se va intampla, dar parca nu stiu, nu mai am deloc rabdare. Acum la a doua sarcina mi s-a parut ca timpul a trecut mult mult mai greu dar mai este atat de putin. Yupyyyyyyy
Adriana, 37+, mamica de Raissa
Bubulina42 spune:
V-am zis eu ca incep sa curga minunile pe banda rulanta, ce frumooooooos,Doamne-ajuta sa fie tot atat de bine si mai departe!
Lucyana draga,FELICITARI!!!
Micuta Andreea sa fie cumintica, papacioasa, sa faca nani noaptea si sa nu aiba colici!Sanatate si mult noroc in viata puiului nou intrat in lume!
Sa speram vesti bune si de la Irina!Le asteptam cu nerabdare!
Alina,care va sa zica gata, ZIUA Z a venit!
Maine cand vin sa citesc vestile tu ai sa ai deja inima plina de doua ori..Imi imaginez ce e in sufletelul tau de emotii, insa si incredere-pentru ca totul va fi bine!
Tinem pumnii, nepentru tine si cum bine stii,iti suntem alaturi!Doamne-ajuta!
Onuuutz, ce sa mai zic,ca imi cresc mie emotiile pentru voi, dar voua! uite cum zboara timpul!inca doua clipite si faci cunostinta cu Lucian-Gabriel sughitescu inghiontila:),wowSi in ce zi!!
Sa fii relaxata maxim,cumintica si linistita.Oricum,NU stiu sa imi imaginez momentul ala cand ni se pune puiul in brate fara sa jelesc instant..
Mamide2,stai cumintica si nu mai chinui sfarcurile, ca iti provoci contractii, ai grija!Almy mi-a spus candva ca daca ai colostru uscat in sani e de bine, inseamna ca sanii se pregatesc.Si eu gasesc din cand in cand bobite albe uscate, dar atat.Cand va trebui sa vina lapticul, vine el sigur ca il cere bebe si o sa fie bine.Si nu uita de Fenugreek ceai(sau schinduf, la Plafar).
Nu stiu cat ajuta,insa pun aici o info gasita pe un alt forum cu proaspete mamici:
"Trebuie sa ajuti formarea sfarcurilor. Ia o seringa de 20 ml, taie capatul unde se pune acul, a.i. sa ramana un cilindru gros si baga sanul acolo, apoi tragi usurel cu pistonul. Fa asta de multe ori pe zi si se va forma mult mai usor. Neaparat inainte de supt, ca sa ajuti pe bebe sa apuce sanul. In spital e f folosita metoda.
Intre supturi sa nu mulgi tot laptele ci doar cat sa detensionezi, altfel intri intr-un cerc vicios si nu vei trece de furia laptelui. In 2-3 zile te vei regla cat de cat"
Eu am copiat intr-un fisier tot ce mi s-a parut interesant.Daca vreti, mai pun sfaturi aici,de la alte mamici..
Puiul meu doarme, normal,dar eu sunt praf de obosita,n-a mai mers pozitia mea incalcita de dormit:(,asta micu s-a dus asa de sus si a adormit, ca daca nu aveam sanii, cred ca isi lungea labutzele pana la gatul lui mami..Acum e la fel,asa ca am stat toata noaptea in fund, jumate pe canapea,jumate pe scaun- picioarele butuci,mor de somn,dar asta e.Mai e un pic...
Va puppe toate si revin, deocamdata sunt cam chiauna.
O zi linistita,dragelor!
37 + cu Nicholas
A.C spune:
epopeasca inca n-a ajuns cu Sofi acasa.Spera pe joi.Sofia a facut un icter mai pronuntat,e somnoroasa si nu papa cat trebuie.A stat la lampa si acum e mai bine.
Ce-o fi facut Camitu? Nu stie nimeni nimic de ea ?
Bagajelul meu e gata,al Deliei la fel...Cred ca va fi o noapte alba.Sper sa reusesc sa dorm macar putin.Nici pofta de mancare nu am.Am baut o cana cu lapte si atat.Bine,ca nici n-am voie sa mananc cine stie ce...
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
angiuta spune:
Irina Nastere usoara!
A.C. Nastere usoara!
Lucyana felicitari ! Sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa!
mami nu-ti face griji daca nu iese nimic. Nici la mine nu a curs nimic nici la prima sarcina si nici acum si lapte am avut de am laptat 1 an si 7 luni. Nu are nici o importanta.
bubu noua ne-a aratat la curs pentru cele care nu au sfarcuri niste chestii de la medela care formeaza sfarcurile, se pot pune inca de acum, din sarcina. Moasa zicea ca dau rezultate. Mai sunt si de la alte firme dar cica astea sunt cele mai bune.
Astea sunt: http://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/3482407/medela-brustwarzenformer.htm
Aschiutza asa e, lucrurile se schimba aproape de la un an la altul. Eu oricum sterilizator nu am avut nici la V si nici acum nu imi iau, sper sa nu am nici nevoie.
De formula Pre mai zicea ca se da de la nastere pana la 6 luni abia apoi se trece la 1. Nu prea m-a interesat subiectul pentru ca am de gand sa alaptez si mai eram si racita, cu greu am reusit sa urmaresc discutia...
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
vreausaninga spune:
Dragelor,tocmai am vazut un reportaj la stiri de ma doare mintea. Intr-un sat din BN se vand copii pe banda rulanta, costa 5000 de lei
INCREDIBIL! Doamne, nu stiu cum exista asemenea oameni pe pamant. Era un tata,ma rog daca poti sa-i zici asa,care face afacerea asta de cand s-a insurat, si-a vandut vreo 6 copii pana acum,si acum sotia e insarcinata si cauta client. Fereasca Dumnezeu!
38+
"buburuzul" Ianis Andrei
onutz83 spune:
Hello, cucuietele!!!
In primul rand, va roooog, scuzati absenta
Abia aseara tarziu am scapat de contractii, azi a facut nani toata ziua, de m-a bagat in sperieti
Ieri am facut si bagajul ("am" adica noi doi, iubs mai exact, la indicatiile mele pretioase )
Azi am mai zabovit cu mother, s-o linistesc ca sunt bine acum, caci era destul de ingrijorata. M-a molipsit si pe mine cu entuziasmul, abia-l asteapta pe
Rodyka, multumim mult pentru vesti!
Hai, Irina!!!
Angi, moaaama, 40 min la monitorizare? Eu am stat 10 de fiecare data
Mena, si eu ma intreb cateodata cum rezisti, eu am avut 3 episoade nasoale care mi s-au parut horror...
Oooof, Aschiutzule, greu iti mai e si tie
Stiu cum e cu sotul uituc si situatiile in care tu pici ca...
Bravo, Almy, o sa-mi iau si eu la spital, sa beau de la inceput
Deny, multumim pentru mesajul de la Lucyana
Bine ca sunt amandoua bine
Mami, nici mie nu-mi curge nimic si nu ma stresez sa-mi iau protectii decat daca fac rani, voi vedea eu pe parcurs...
Vreausaninga
Am vazut si eu reportajul, si cand te gandesti ca adoptiile merg in tara asta in ritmul un pas inainte doi inapoi... Oricum situatia asta nu se va schimba, nu are numeni nici un interes, si daca ar avea nu trebuie sa se schimbe legislatia, se inlesnesc lucrurile pt persoana respectiva si gata
Bubu, eu ma gandeam azi cum o sa fie cand o sa mi-l arate... Si cand o sa-l tin prima data in brate... Evident, am jelit... Abia astept sa vad cum reactioneaza iubs
Hai Alina!!!
Onutz 38+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
mena1906 spune:
Am fost la eco. Ma interesa colul daca e inchis si e inchis. In rest informatiile primite sunt ierevante pt ca medicul la care am fost masoara diferit de toti ceilalti (stiam asta de dinainte) si mi-a scos ca nu a crescut deloc in ultimele 2 saptamani ba chiar din contra a scazut... Irelevante informatiile pentru ca eu am explodat si el misca mult mai puternic si se vede clar ca a crescut burta. Nici nu ma ingrijorez, cu atat mai mult cu cat stiu ca nu sunt prima la care a masurat diferit (ca sa nu zic gresit). Saptamana viitoare ma duc la dr mea (care e in afara tarii acum) si imi face morfo, asa imi dau si eu seama de cat a crescut puiul mamei. Deci vesti bune, col inchis, inca . Gabriel seamana demential de mult cu mine dar a luat nasul mare a lu' tacsu :)))
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X