Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ANDIE ai grija de tine!!

A.C. te asteptam cu vesti bune.

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Neatza fetelor!

Irilac - tu trebuie sa-i ceri medicului de familie o adeverinta, un atestat ca ai facut cursul. Eu un tipizat si daca nu-l are il poti copia tu intr-un word de pe site-ul asta: http://www.urbaniulian.ro/2008/12/09/concediul-paternal-si-atestatul-de-absolvire-a-cursului-de-puericultura/
Asa a facut cumnatul meu, a dus doar hartia doar la semnat. Ei se sperie cand le spui de CURS, ptr ca isi inchipuie ca vrei sa-ti tina un curs la propriu si nu au ei timp de asa ceva. Tu vrei doar hartia.
Daca nu vrea si nu vrea, sunt medici de familie neutri care contra cost elibereaza oricui acest atestat. Asa e Ioana Vartosu - care s-a gandit sa faciliteze obtinerea acestui atestat prin intremediul unui site: www.cursdepuericultura.ro . Deci nu te ingrijora ca nu ramai fara!
Bioana - eu m-am nascut invers, cu picioarele inainte! Pe vremea aia nici nu stiu daca se facea eco...oricum nu te ingrijora. Am vazut ca mai nou daca nu e intors copilul se face cezariana. Don't worry ca de iesit tot va iesi de acolo!
Cellena - eu nu am facut baie deloc de cand sunt insarcinata, numai dusuri! Asa m-am gandit eu, nu m-am sfatuit cu nimeni...Cred ca important e sa nu fie apa fierbinte.
A.C - te asteptam cu noutati!
Va pup

mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Marc 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Irilac eu am facut cursul ala de puericultura pt tatici la spital gratis, l-am facut eu ca am vrut ca era informativ si l-am inscris si pe sotul meu asa ca faza, el nu a fost niciodata ca nu a avut timp si multi tatici erau doar prezenti pe foaie acolo:))), dar a zis asistenta ca ne da certificatul ala pt ei, cand se naste copilul mergem sa il ridicam....al meu nu are nevoie ca e propriul lui sef, insa pt cine are nevoie, nici nu se pune problema..mi se pare ff aburda doctorita ta de familie.

Biona 2660 gr? pai al meu tt la 36 de sapt ecografic avea 3114 gr,....inseamana ca pt medicul tau e urias:)))) offf, nu te mai speria, ca bebelina ta e perfecta!! si sper doar sa ti se intoarca sa poti naste natural..daca nu, nu te speria, important e sa se nasca sanatoasa..nu mai conteaza cum!. PS: pate fi inalta pt ca se arunca in neam cum se zice la noi..cu bunicii,fratii unchi,etc...asa e fratele meu...seamana cu bunicul, nu cu ai mei,etc...

Luciana
felicitari mamico!Andreea sa creasca mare si frumoasa!!!!!!!!!!!!! ce ne mai inmultim..si imi place atat de tare!!!!!!!!!!

Almy mi-ai dat sperante cu ceaiul ala de schinduf pe care mi l-am cumparat si eu de la plafar ieri. eu sunt ff supi ca nu stiu daca o sa am lapte sau nu..multe prietene imi zic ca trebuie deja sa imi curga ceva lichid cand strang din sfarc si mie nu imi curge nik, gasesc intr-adevar vhestii uscate tot timpul pe bluza sau daca ma uit atent in sfarc, dar nu curge domle nik nici daca strang pana sa ma doara:(:(. safrcuri nu prea am decat daca le stimulez, altfel nema... am primit ieri niste aparatori mameloane..si le-am incercat si au sfarcul ala din silicon asa maree incat incape abia jumatate din sfrarcul meu, de lipit nu stau singure..cum se folosesc astea?! :)) sunt in pom,ce sa mai...

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Felicitari Almy, bebe Rebecca sa fie sanatoasa iar tu sa ai mult laptic pt ea!
Felicitari Luciana, asemenea si tie iti doresc.
Toate celelalte fete - sa veniti numai cu vesti bune!!!
Eu nu mai am rabdare, desi astazi avem 37 s si 5 zile. Uneori am ceva contractii dureroase dar complet neregulate cu scurta durata, in rest mai nimic. La prima sarcina nu am avut absolut nimic pana in clipa in care mi s-a declansat travaliul, Issa mea a stat 39 s si 5 zile in burtica, asta cred ca a facut-o special, a vrut sa se nasca exact de ziua mea.
De data asta, stiind la ce sa ma astept de la o nastere naturala, ma cam ia frica desi prima data a durat totul numai 6 ore. Oricum am optat din nou pt nastere naturala fara epidurala. Acum cum o vrea Dumnezeu.

Abia astept sa se nasca toti bebelusii sanatosi, pt ca mai ales acum spre sfarsit emotiile devin din ce in ce mai mari!

Va pup pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!

Adriana, 37+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

DANNNAH .asta e cel mai important,ai dreptate.sa o scoata de acolo bine.trebuie doar sa ma obisnuiesc eu cu ideea ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana..

CELLENA nici eu nu am facut baie deloc pe timpul sarcinii.la inceput mi-a zis ca nu e recomandat, apoi nu am mai intrebat.ziceau ca niic dusul sa nu fie fierbinte....asta in primele 3 luni.ceaiuri, putine de tot,lapte la greu.

nici eu nu am de gand sa ma stresez cu calcatul si spalatul hainelor. la curs au zis ca le putem pune si impreuna cu hainele noastre de pat,sau cu prosoape. nu cu haine de munca, foarte murdare...si eu de nebuna am spalat totul de mana. dar nu se va repeta. si de calcat doar body, pijamale, bluze de corp...

embarazada de 36+

o minune de fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Buna dimineata!
hai Iparpala
hai Camitu
hai Geani
hai Irina
Felicitari, Luciana!

A.C., Doamne ajuta!
Cellena, eu numai baie fac, dusurile nu ma multumesc. Apa nu prea fierbinte, si ma spal incet, ardeleneste, stau cate o ora buna in vana (mostenire de la tata ). Si nu fac baie niciodata singura in casa, fara vreun adult .
Citesc la voi despre cum isi asteapta taticii bebeii, cursuri de puericultura, cumparaturi impreuna si asa ma necajesc cateodata... Cam urat singura...
Aschiutza, pe baza faptului ca e prea obositor pentru mine: spala vase, intinde masa, strange masa, gateste, fa tort... atata stat in picioare, eu nici nu ii tin ziua fetitei mele anul asta. Ba unde mai pui ca trebuie sa supraveghez si o gradinita intreaga de copii invitati la mine acasa. Asa ca totul se tine in familie, cu chestii de rontait, scurt, fara prea multa oboseala. Cui nu ii convine sa stea acasa.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata burtici!

Felicitari Luciana, sa fie micuta sanatoasa si norocoasa si tu sa ai o recuperare rapida!

Tin pumnii fetelor ce urmeaza, sa vina cu vesti bune si mai ales cu bebelusi sanatosi

Noi suntem tot 2 in 1, azi am implinit 39 de sapt. Azi noapte am avut o alarma falsa dar au trecut durerile sinu au revenit asa ca am ramas in pat desi nu am prea dormit. Ieri am fost la control, colul lung si inchis, am facut si primul monitoring de 20 de min, totul ok. In schimb ma lupt cu durerile de bazin plus o sciatica sau ceva de abia mai calc pe piciorul stang. Am pus 14-15 kg pana acum.
L- am intrebat pe doctor ieri cum e daca depasim termenul, a zis ca el nu se grabeste, ma va lasa inca 8 pana la 10 zile peste termen. Eu sper sa nu apuc asa mult ca tare greu ma mai deplasez.

Aschiutza, un big hug, deja nu-i usor departe de casa dar ca nu prea ai nici sprijin de la neamurile de acolo ma gandesc cat de frustrant poate sa fie.

Almy multam de pontul cu ceaiul ala minune, il caut sa il comand si eu.

Andie, concediu placut, odihna si relaxare maxima!

Mena, curaj si tie si cat mai putine dureri, ma bucur ca ai schimbat prefixul, incet-incet ai baiat mare. Mereu cand scrii de contractii ma uit repede la semnatura ta si ma gandesc haide bebe inca cateva saptamani si apoi scoti nasucul in lume

Va pup si dau de veste direct cand e ceva, am wifi la spital . Sa citim numai vesti bune.

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

gasca!

Eu am dormit repede si acum din nou pe metereze

Felicitari Lucy! Sa-ti traiasca printesa si refacere rapida!
Hai Irina!
Hai Alina! Te asteptam cu vesti proaspete!

Dannah, da, noi doua de manuta. Sara face 4 ani la sfarsitul lunii, deci e diferente de cateva lunite intre mandrele noastre. Tu unde nasti? Poate mergem si acolo tot de manuta!

Bioana, nu te mai supara ca bb nu e intoarsa. Vezi ca sunt niste exercitii (podul nu stiu cum parca ii zice) in care stai cu picioarele pe un scaun sau asa ceva si zice-se ca ar ajuta bb sa se intoarca. Nu sunt deloc invazive sau dureroase sau periculoase, asa ca poti incerca!

Am vazut ca ti-a raspuns deja Dannah referitor la cursul de puericultura. Multa bafta. Noi l-am avut si la Sara, dar nu l-am folosit ca maia vea sotul niste zile de concediu si a fost suficient.

Lorelay, eu Sarei ii dau porpolisul cu zahar (brun), pt ca se imbiba mai bine si nu are gustul ala alcolizat atat de puternic. Exista si miere cu propolis gata amestecata. Eu ziceam de pastilute cu propolis pt ca alea se dizolva mai greu si actioneaza local mai mult timp. Caseumul apare de regula ca o reactie imunitara sau dupa o raceala, pana se curata complet organismul.printesa!

Mena, stiu ca nu scutesti mare lucru, da incearca sa iei legume gata curatate/ congelate si macar stai mai putin in picioare.

Aschiuta, te rog din suflet da igonre socrilor. Cui nu-i place cum e la tine in casa sa nu vina. Nu merita sa te consumi asa! Stiu ca pare usor de zis si greu de facut. Eu o am pe mama critic absolut, motiv pt care am decis cu sotul ca noi doi aveam aceeasi soacra: pe mama. Mi-a zis ca ea nu vine la mine acasa pt ca e dezordine si i-am spus ca nici nu am poftit-o, deci sa stea linistita.

Bubu, cum mai esti?
Dana000, Ipopica, pe unde umblati, ce surprize coaceti voi acolo?

Revin mai tarziu! V#259; pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetele
Bioana, mie nu mi se par asa mari masuratorile bebelinei, sincer nu stiu de ce a zis dr tau asta...mie mi se par absolut normale
Almy, brova mami, bine ca a venit lapticul. Imi voi cumpara si eu ceai din asta
Onutz, Bubu, Andie, Mamide2, Dannah multumesc de informatiile date pt cursul ala. Stimulent...pai vroiam sa-i dau 100 lei, atat stiam ca costa, nu vreau neaparat sa-mi tina cursul, vreau doar hartia, deci banutii aia ii intrau in buzunar...Mor de nervi cand ma gandesc ca pt fiecare drept al nostru trebuie sa iesim la interval cu ceva ...doar asa, sa se mobilizeze cineva . Ideea este, dupa ce am atestatul asta ce fac cu el? Mai trebuie sa merg la dr de fam sa-mi semneze ceva sau trimit copia atestatului la sotul la servici?
Aschiutza...offf numai de musafiri nu-ti ardea acum, mai ales pers nu f dragi. Asta e...stiu si eu cum e si trebuie sa le cant in struna. Eu anul asta de ziua mea i-am anuntat pe toti ca nu-mi fac ziua, ca nu ma simt in stare....crezi ca a tinut cineva cont de asta? S-au infiintat toti la mine la usa care cu friptane, si carne pt gratare si uite asa am avut casa plina si eu am stat numai in picioare. Seara chiar m-a luat plansul si nervii, nu vroiam decat sa-mi petrec cateva ore linistite cu iubi meu si a iesit ce a iesit...Oricum, cine are de comentat va comentat indiferent de cate eforturi vei depune. Asa ca incearca sa nu mai multumesti pe nimeni, nu mai depune atata efort si odihneste-te
AC asteptam vesti de la ta ti dr
Mena, off contractiile astea, daca faci de papa incearca sa faci in reprize sa nu stai mai mult de 15 min in picioare...si fa mancaruri care se fac repede. Asteptam vesti daca mergi la eco azi. Ai mare grija cu motanul, e destul de greu. Si catelul meu avea obiceiul sa-mi stea pe burta ( are doar 2 kg) dar de cand a aparut bebele nu il mai las. Acum parca stie ca e cineva acolo ca asa isi lipeste capusorul de burta si parca asculta ce face bebele acolo
Angelique, Bubu multumesc de incurajari sper sa reusesc sa ma incadrez si bebele sa mai stea 4 sapt. Oricum eu mare lucru nu-s in stare sa fac, mai mult stau in pat. Trag de iubi meu, mi-e si mila de el toata ziua la servici, seara eu il iau de odihnit, cade frant saracul seara da ce sa fac...am sa ma revansez eu cumva fata de el
Rodika multumim de veste
Hai Irinaaaa suntem cu gandul langa tine, DD sa te ajute sa ai o nastere usoara
Andie si mie mi-au iesit leucocite marite...cica asa ies in sarcina. vezi ce zice si dr
Lucianaaaa felicitari, recuperare rapida, Bine ai venit micuta Andreea, sa fii sanatoasa
Mami de 2, ceai din asta ai cumparat? http://www.plafar24.ro/ceai-schinduf-seminte-50gr-produs-13168.html
Si eu sunt in plop cu sfarcurile alea din silicon, daca chiar sunt ok...cat despre curs din san, nici mie nu-mi curge nik...sper sa vie ok pana la urma
Adriana, ce cadou frumos ti-a facut fetita ta
Ina, Doamne ajuta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Gata,am ajuns si eu acasa.Fetelor,azi sunt...ZEN !
M-am intalnit cu dr,s-a bucurat cand m-a vazut si s-a bucurat mai mult ca am fost doua intelepte si nu ne-am grabit .Asa ca...maine dimineata la 8 ma interneaza pt analize si la 10 ma opereaza.Maine,7 noiembrie o sa-mi vad si eu buburuza.Doamne,ce emotii si ce stare de nedescris m-a cuprins.Ma asteptam sa ma programeze pe 8 sau 9 dar avand in vedere ca maine nu are nicio operatie si eu maine voi avea 38w5d ,e tocmai bine.Mi-a zis sa mananc ceva lejer azi iar maine dimineata absolut nimic.
Acum merg sa-i fac bagajelul Deliei ca va sta la bunici si e bine ca e si-n vacanta.
Va pup!

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput